Website laten maken Blaricum

Een professionele website laten maken?

Ben je opzoek naar een bedrijf in of rondom Blaricum dat je kan helpen met het bouwen van een professionele website of een webdesign voor jou kan vormgeven? Dan hoef je niet verder te zoeken en kun je met ons contact opnemen. Het is namelijk van belang dat jouw website dezelfde professionele uitstraling heeft als jouw bedrijf. Iets wat wij maar al te goed begrijpen!

Ons internetbureau staat voor​

  • Uniek vormgegeven websites
  • Goed vindbaar in de zoekmachines
  • Gemakkelijk zelf jouw website bijhouden
  • Websites die omzet genereren

Wilt je meer weten?   Maak een afspraak

Website laten maken in Blaricum
Blaricum Beach strandpaviljoen

Wat wij voor jou kunnen doen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites voor de MKB-sector, ook in Blaricum!

Wij bouwen niet alleen een professionele website, wij zorgen er ook voor dat onze klanten de website gemakkelijk zelf kunnen aanvullen en onderhouden. Ons kantoor heeft een uitstekende ligging in Huizen, evenwel in het Gooi. Blaricum is een dorp met geschiedenis en verschillende prachtige monumenten zoals de ‘Hervormde Kerk’.

Jouw website goed vindbaar in Google

Er is een grote kans dat je recentelijk hebt gezocht op: “Website laten maken Blaricum”. De reden dat je ons als resultaat hebt gekregen bij jouw zoekopdracht is omdat dit is waar wij in excelleren: websites ontwerpen, bouwen en strategisch plaatsen om zo de vindbaarheid te optimaliseren voor alle zoekmachines. Het door ons ontwikkelde CMS systeem helpt je goed vindbaar te worden en blijven en zorgt ervoor dat je niet alleen binnen, maar ook buiten Blaricum goed gevonden wordt.

Wil je meer informatie of vrijblijvend jouw plannen bespreken?

Maak een afspraak

Jouw website lokaal vindbaar in Blaricum
Responsive

Voor tablet en mobiel

Tegenwoordig is het van belang dat elke website responsive is door het toegenomen gebruik van smartphones en en tablets. Daarom zijn al onze ontwerpen volledig responsive en dat voor een scherp tarief! Responsive houdt in dat de website er goed en strak uitziet op welk device dan ook om jouw bezoekers een optimale ervaring te geven. Indien je dit specifiek niet wilt is dit mogelijk, maar dit is niet iets wat wij zullen adviseren.

Lees meer over responsive webdesign.

Zelf jouw website beheren of uitbesteden?

In samenspraak wordt de vormgeving voor jouw website bepaald. Wanneer hierop akkoord wordt gegeven wordt de website gebouwd op ons CMS systeem. Hierna wordt de gebouwde website gevuld met de door jou aangeleverde teksten en afbeeldingen. Indien je hierbij hulp nodig hebt kunnen wij jou voorzien in een tekstschrijver en/of fotograaf. Je krijgt uiteraard ook een uitgebreide training van ons zodat je zelf in de toekomst pagina’s kunt toevoegen en content kunt wijzigen!

Groothandel webshop Afgesloten informatie en documenten

Deze bedrijven uit Blaricum gingen je voor

Onuitwisbaar
Onuitwisbaar
Webshop
Mout Hilversum
Mout Hilversum
Website
Blonk Legal
Blonk Legal
Website

Bekijk ons portfolio