Website laten maken in Den Haag

Wil je starten met een professionele website in Den Haag?

Den Haag, mooie stad achter de duinen. Een stad die je moet leren kennen om haar nog mooier te vinden dan ze al is. Stad van ons landsbestuur, ambassades, expats, de Haagse Markt, de haven, de visafslag, ADO, en natuurlijk: de zee en het strand. Een cultuurstad met een diversiteit aan mensen en nationaliteiten, waaronder veel creatievelingen en ondernemers die ook online producten en diensten verkopen.

We weten wat belangrijk is voor ondernemers in Den Haag

Ben je net een onderneming gestart in (de buurt van) Den Haag en heb je een professionele website nodig? Of ben je niet tevreden met je huidige website?

CM Specialist ontwerpt en bouwt al meer dan 15 jaar websites en webshops voor ondernemers. We weten wat ondernemers nodig hebben en wat ze belangrijk vinden. Met het websitesysteem van CM Specialist heb je een professionele en ook snelle website. Zowel aan de voorkant als de achterkant. Een systeem dat makkelijk te bedienen is, altijd up-to-date en met eindeloos veel mogelijkheden om uit te breiden.

Meer over websites   Maak een afspraak

Voordelen website CM Specialist:

  • Je websitebureau in de Randstad
  • Makkelijk bijhouden of aanpassen van je website
  • Gebruiksvriendelijke website met een strak design
  • Je website technisch klaar voor de zoekmachines
  • Omzet genereren met je website
Website laten maken Almere

Scheveningen reuzenrad op pierFoto: Reinier van Es (Pexels)

Websites voor ondernemers in Den Haag

CM Specialist bouwt websites voor het MKB in de omgeving van Den Haag

Wij bouwen websites voor startende en ervaren ondernemers in Den Haag. Snelle websites met een strak design, die technisch klaar zijn voor SEO en heel gebruiksvriendelijk zijn. Tevreden bezoekers en klanten zijn namelijk goed voor je omzet. 

Ons websitesysteem is geschikt voor allerlei ondernemingen in Den Haag en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan:

Advocatenkantoren, aannemers, bouwbedrijven, eetcafé's, filmhuizen, musea, coaches, therapeuten, onderhoudsbedrijven, verzekeraars, interieurarchitecten, hoveniers, autodealers, vastgoedbedrijven.

Deze bedrijven gingen je voor

Responsive design: ook voor tablet en mobiel

Mobiele telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken. Het is daarom belangrijk dat ook bezoekers die je website mobiel bezoeken, de beste gebruikerservaring hebben. Responsive design, een website die op alle apparaten goed werkt, is dus een echte must.

Responsive
Website laten maken overleg klant

Website op maat laten maken

Samen met jou stemmen we het doel en de doelgroep van de website af. Deze kan zich in de regio Den Haag bevinden, maar je kunt ook nationaal of internationaal georiënteerd zijn.

Uitstraling, doelgroep en functionaliteit

We nemen al je wensen met betrekking tot de website met je door, zoals: wat wil je met je website kunnen doen, hoe wil je jouw doelgroep benaderen? Welke uitstraling moet je website hebben en wat is de tone of voice voor je doelgroep? Hoe zit het met de functionaliteiten? Wij adviseren en begeleiden je, zowel met ontwerp en bouw van je website, maar ook met het schrijven van teksten, als je geen tijd of zin hebt. Waarbij ons doel altijd is: jouw website, jouw succes.

Website op maat 

Heb je extra wensen, behoeften of verzoeken? Geen probleem, wij maken je website geheel op maat.

Zoekmachines logo's

Je website goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Website laten maken in Den Haag”. Wij werken continu aan het verbeteren van onze content om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Je ziet dat werken aan je SEO dus echt concreet wat oplevert.

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel het optimaliseren van je webcontent voor de zoekmachines. Zodat je goed gevonden wordt.

Technische SEO

70% van de Nederlanders gebruikt Google Search om het product te vinden wat ze zoeken. Met SEO zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines en er meer bezoekers naar je website of webshop komen. Ons websitesysteem is gebouwd met SEO als uitgangspunt en heeft een solide technische basis voor uitstekende vindbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van je website.

Actief werken aan SEO

Naast de technische kant van SEO, zul je ook aan de slag moeten met de inhoud van je website of webshop. Bijvoorbeeld het schrijven of verbeteren van (bestaande) teksten. Dit kan je heel wat opleveren, kijk maar eens bij de klanten die we geholpen hebben met SEO.

Heb je al een website of webshop, en wil je weten hoe je ervoor staat met je vindbaarheid? Laat ons dan een SEO-analyse doen van je webshop of website, met een helder plan van aanpak dat laat zien welke stappen je moet ondernemen om je vindbaarheid te verbeteren.

Lees meer over SEO

Voor elke branche in Den Haag

Wil je een website laten maken in Den Haag, dan heb je een systeem nodig dat professioneel, krachtig en snel is. En een perfecte gebruikerservaring geeft. Een website van CM Specialist biedt alles wat je nodig hebt om bezoekers te trekken. Een stabiel en veilig systeem, uitbreidbaar met slimme functionaliteiten zoals pop-up's, lijstenmodules, fotoalbums, formulieren, meerdere talen en nog veel meer.

Duidelijk en makkelijk systeem

Ons websitesysteem is gemakkelijk te beheren, je wilt als ondernemer in Den Haag geen tijd verliezen aan ingewikkelde cms-systemen. Daarom heeft ons systeem een duidelijk dashboard en heldere iconen, zo weet je precies waar je moet zijn.

Wat kost een website laten maken?

Je kunt bij ons een professionele website laten maken vanaf 4000 euro. Daarvoor krijg je een professionele en complete site die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te bedienen en geschikt voor alle apparaten. Daarnaast zijn onze websites heel gebruiksvriendelijk, voor een optimale klantbeleving.

Website zelf beheren

Support en ondersteuning

Na oplevering van je website, krijg je een korte training van ons over het beheersysteem. We nemen alleen de onderdelen met je door, die jij gaat gebruiken. Ons systeem is groot en uitgebreid, je hoeft geen dingen te leren die je niet nodig hebt.

Zelf aan de slag met uitgebreide video's

Heb je nog vragen of wil je nog iets nakijken, kijk dan bij onze hulpvideo's of vraag 'Hulp op afstand' aan. We kijken dan op je scherm met je mee. Zo krijg je persoonlijke hulp, ook als je niet om de hoek zit.

Onze supportpagina

Ons systeem altijd up-to-date

We ontwikkelen continu door aan ons systeem. Zo blijft je website snel, stabiel en veilig. Ook breiden we regelmatig uit door wensen en verzoeken van klanten, waar iedereen weer van profiteert.

CM Specialist ondersteuning op imac

Deze bedrijven uit Den Haag gingen je voor

 
JW Car Cleaning
JW Car Cleaning
CM Site
Hendrikse onderhoud
Hendrikse onderhoud
CM Site
Klimaat Speciaal
Klimaat Speciaal
CM Site
 

Bekijk ons portfolio

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor: