Website laten maken Eemnes

Professionele website laten maken in Eemnes?

Ben je een bedrijf aan het opzetten  en heb je een website nodig? Of ben je toe aan een nieuwe website?

Met ons websitesysteem heb je een professionele en ook snelle website. Zowel aan de voorkant als de achterkant. Een systeem dat altijd up-to-date is, met eindeloos veel mogelijkheden om uit te breiden.

Wij zijn CM Specialist en ons kantoor is gevestigd in Huizen, aan de Ambachtsweg 55D. Dichtbij Eemnes, wel zo makkelijk dus.

Website laten maken door CM Specialist

  • Een design dat impact maakt op je doelgroep
  • Krachtig, snel en veilig systeem
  • SEO by design: technisch klaar voor de zoekmachines
  • Makkelijk bijhouden of aanpassen van je content
  • Verbeter je vindbaarheid met SEO, SEA en linkbuilding

Wil je meer weten?   Maak een afspraak

Website laten maken in Eemnes
Toren in Eemnes
Auteur: Gouwenaar

Wat wij voor je kunnen doen

Wij bouwen en ontwerpen professionele websites voor het MKB in de omgeving Amersfoort.

Wij hebben niet alleen klanten in Eemnes en omgeving, maar in heel Nederland. Ons cms-systeem is snel, krachtig en heel gebruiksvriendelijk. Met ons websitesysteem CM Site heb je een professionele website die er strak uitziet en goed gevonden wordt door de zoekmachines.

Geschikt voor alle branches in Eemnes

Ons systeem CM Site is geschikt voor alle branches. Denk aan: coaches, trainers, maneges, accountants en belastingadviseurs, verenigingen en stichtingen, schildersbedrijven, makelaars, marketingbureaus, bouwbedrijven, administratiekantoren, verhuurbedrijven, kappers, installatiebedrijven, projectondersteuners en nog veel meer.

We weten wat ondernemers nodig hebben

Wij kennen het regionale MKB goed, we weten wat er speelt en wat ondernemers nodig hebben. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat je wensen zijn en hoe we je kunnen helpen.

Responsive design: goed te zien op alle apparaten

Het is belangrijk dat je website goed te zien is op alle apparaten: desktop, laptop, tablet en mobiel. Al onze ontwerpen zijn volledig responsive! Je website ziet er goed en strak uit op elk scherm, waardoor jouw bezoekers een optimale klantervaring hebben, en langer op je website blijven.

Meer over responsive webdesign

Responsive
Persoon achter laptop die Google Search gebruikt

Jouw website goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Website laten maken Eemnes”. Wij werken continu aan het optimaliseren van onze content om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Je ziet dat werken aan je SEO dus echt concreet wat oplevert.

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel het optimaliseren van je webcontent voor de zoekmachines.

70% van de Nederlanders gebruikt Google Search om het product te vinden wat ze zoeken. Met SEO zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines en er meer bezoekers naar je website. Ons websitesysteem is gebouwd met SEO als uitgangspunt en heeft een solide technische basis voor uitstekende vindbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van je website.

Naast de technische kant van SEO, zul je ook aan de slag moeten met de inhoud van je website. Bijvoorbeeld het schrijven of verbeteren van (bestaande) teksten. Lees ons blog SEO? Dat kost toch alleen maar geld?

Heb je al een website, en wil je weten hoe je ervoor staat met je vindbaarheid? Laat ons dan een SEO-analyse doen van je website, met een helder plan van aanpak dat laat zien welke stappen je moet ondernemen om je vindbaarheid te verbeteren.

Wil je met dit plan aan de slag, maar heb je zelf geen tijd? Je kunt kiezen uit verschillende SEO-pakketten waarmee wij al je SEO-zaken regelen.

CM Site: voor elke branche in Eemnes

Wil je een website laten maken in Eemnes, dan heb je een systeem nodig dat professioneel, krachtig en snel is. CM Site biedt alles wat je nodig hebt om bezoekers te trekken. Een stabiel en veilig systeem, uitbreidbaar met slimme functionaliteiten zoals pop-up's, lijstenmodules, fotoalbums, formulieren, meerdere talen en nog veel meer.

Duidelijk en makkelijk systeem

CM Site is gemakkelijk te beheren, je wilt als ondernemer in Eemnes geen tijd verliezen aan ingewikkelde cms-systemen. CM Site heeft een duidelijk dashboard en heldere iconen, zo weet je precies waar je moet zijn.

Wat kost een website laten maken?

Je kunt bij ons een professionele website laten maken vanaf 4000 euro. Daarvoor krijg je een professionele en complete site die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te bedienen en geschikt voor alle apparaten.

Website zelf beheren

Deze bedrijven in Eemnes gingen je voor

 
Punch Pr
Punch Pr
CM Site
HP Motoren
HP Motoren
CM Site
Media Loft
Media Loft
CM Site
 

Bekijk ons portfolio

Aan de slag met CM Site?

Join the club!
Neem nu contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon