Website laten maken in Groningen

Professionele website laten maken in de buurt van Groningen?

Ben je op zoek naar een ervaren internetbureau dat professionele websites maakt in de regio Groningen? Heb je een professionele website nodig? Of wil je graag een nieuwe website waarmee je je onderscheidt bij je doelgroep?

CM Specialist in Huizen heeft meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van websites en websites. Met ons websitesysteem CM Site heb je een professionele en snelle website. Zowel aan de voorkant als de achterkant. Een systeem dat altijd up-to-date is, met eindeloos veel mogelijkheden om uit te breiden.

Het webshopplatform van CM Specialist

We kunnen een lang en ingewikkeld verhaal vertellen over ons webshopsysteem, maar als ondernemer wil je gewoon zien en ervaren wat jouw toekomstige webshop allemaal kan.

Wil je een compleet werkende webshop in actie zien? Druk dan nu op de knop en vraag een vrijblijvende demosessie aan.

Meer over websites   Maak een afspraak

Voordelen:

  • Jouw internetbureau in de buurt
  • Een website met een design dat impact maakt
  • Snel, krachtig, stabiel en veilig systeem
  • Makkelijk je website onderhouden
  • Je website technisch klaar voor de zoekmachines
Website laten maken in Groningen
Martinitoren in Groningen

Groningen, een bruisende stad

Groningen is de grootste stad van noordelijk Nederland. Een echte bruisende stad, ook door het grote aantal studenten dat in Groningen woont en studeert. Groningen is een stad met gevarieerde handel en industrie en heeft een gezellige binnenstad met geweldige mogelijkheden om te shoppen.

Responsive design: goed te zien op alle apparaten

Het is belangrijk dat je website goed te zien is op alle apparaten: desktop, laptop, tablet en mobiel. Al onze ontwerpen zijn volledig responsive! Je website ziet er goed en strak uit op elk scherm, waardoor jouw bezoekers een optimale klantervaring hebben, en langer op je website blijven.

Meer over responsive webdesign

Responsive
Website laten maken Hilversum overleg klant

Website op maat laten maken Groningen

Samen met jou, de klant

Samen met jou stemmen we het doel en de doelgroep van de website af. We nemen al je wensen met betrekking tot de website met je door, zoals: wat wil je met je website kunnen doen, wat wil je dat je website kan, hoe moet je website eruitzien. Wij adviseren en begeleiden je. Waarbij ons doel altijd is: jouw website, jouw succes!

Heb je extra wensen, behoeften of verzoeken? Geen probleem, wij maken je website geheel op maat.

Vindbaarheid Google website laten maken Groningen

Je website goed vindbaar in Google

Er is een grote kans dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Website laten maken Groningen”. Onze websites en webshops zijn technisch klaargemaakt voor zoekmachines als Google, Yahoo, Bing en DuckDuckGo. Maar dat is niet alles, ons websitesysteem CM Site heeft nog vele tools en functionaliteiten waarmee je de vindbaarheid per pagina kunt verhogen. Een hele goede start, maar dan ben je er nog niet.

Na oplevering van de website is het slim om permanent aan je SEO te blijven werken, of SEA (betaald adverteren) in te zetten, zodat je zeker weet dat je concurrenten je niet voorbijgaan in de zoekresultaten.

Lees meer over SEO

Elke branche in Groningen

Ons websitesysteem CM Site biedt ondernemers in de regio Hilversum die een website willen laten maken, een professioneel, krachtig en snel systeem. CM Site biedt alles wat je nodig hebt om bezoekers te trekken. Een stabiel en veilig systeem, uitbreidbaar met slimme functionaliteiten zoals pop-up's, lijstenmodules, fotoalbums, formulieren, meerdere talen en nog veel meer.

Helder en makkelijk systeem

CM Site is gemakkelijk te beheren, je wilt als ondernemer in Hilversum en omstreken geen tijd verliezen aan ingewikkelde cms-systemen maar vlot kunnen werken. CM Site heeft een duidelijk dashboard en heldere iconen, en laat je soepel door je website heen navigeren.

Wat kost een website laten maken?

Je kunt bij ons een professionele website laten maken vanaf 4000 euro. Daarvoor krijg je een professionele en complete site die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te bedienen en geschikt voor alle apparaten.

CMS beheermodule cm site

Ondersteuning

Na oplevering van je website krijg je een korte training zodat je makkelijk je weg kunt vinden in ons systeem. We nemen in deze training alleen de onderdelen door die jij gaat gebruiken, je bent dus geen tijd kwijt aan zaken die je niet nodig hebt.

Ook zorgen we ervoor dat je website altijd up-to-date is. 

Lees meer in ons huidige versiebeheer

CM Specialist ondersteuning op imac

Zelf aan de slag met uitgebreide video's

Met onze uitgebreide ondersteuning en support is het onderhouden van je webshop een eitje.

Wij hebben op onze website een support pagina gemaakt waar je met behulp van video's en tekst alles leert over ons systeem. Mis je iets? Schroom dan niet om ons te mailen. Dan maken we een persoonlijke uitleg-video voor je, en voegen we deze toe aan het overzicht.

Wij kijken met je mee

Heb je meer hulp nodig? Of vind je het makkelijk dat we even meekijken? Geen probleem, wij bieden hulp op afstand.

Zo krijg je persoonlijke hulp, ook als je niet om de hoek zit.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor: