Website laten maken Naarden

Een professionele website laten maken in Naarden?

Op zoek naar een bedrijf in de buurt van Naarden dat een professionele website voor je kan ontwerpen en bouwen?

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites en webshops. Ons kantoor zit in Huizen aan de Ambachtsweg 55D. Vlakbij Naarden dus, en dichtbij is wel zo makkelijk communiceren.

Ons websitesysteem is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, ook in Naarden en omgeving, uit alle branches. Denk aan: horeca, aannemers, werving en selectiebedrijven, schoonmaakbedrijven, makelaars, nanny services, autodealers, adviseurs, stichtingen, verenigingen, belastingadviseurs, beleggingsadviseurs, administratiekantoren, interieurarchitecten, uitvaartcentra, fitnessclubs, hovenieren, advocaten, aannemers, taxibedrijven en nog veel meer.

Met ons websitesysteem CM Site:

  • Heb je een website die impact maakt op je doelgroep
  • Heb je een snelle, veilige en krachtige website
  • Is je website technisch klaar voor de zoekmachines
  • Is je website zichtbaar op alle apparaten (responsive)
  • Kun je makkelijk je eigen website bijhouden

Wilt je meer weten?

Maak een afspraak

Website ontwerp stadium in Photoshop Naarden
Naarden Vesting

Professionele website voor jouw business

Wij bouwen en ontwerpen professionele websites voor het MKB in Naarden en omgeving.

Ons webdesign bureau ligt vlakbij Naarden. Je rijdt slechts de Naarderweg of Nieuwe Bussummerweg richting Huizen af en daarna de Bestevaer op, om bij ons kantoor te komen. We geven je graag een demonstratie van ons systeem CM Site, zodat je direct ziet hoe je professionele website eruit kan zien en functioneert.

Jouw website goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je hebt gezocht op “Website laten maken Naarden”. Je krijgt in dit geval ons als zoekresultaat te zien omdat dit nu nét is waar we goed in zijn: websites ontwerpen, bouwen en vervolgens goed vindbaar maken in de zoekmachines. Ons eigen CMS-systeem zorgt ervoor dat jouw website technisch klaar is om goed gevonden te worden. We raden je aan daarna actief met SEO aan de slag te gaan, zodat je nóg beter gevonden wordt door je doelgroep.

Meer informatie of gewoon eens vrijblijvend sparren?

Maak een afspraak

Vindbaarheid website laten maken Naarden
Website laten maken overleg klant

Website op maat laten maken in Naarden

Samen met jou stemmen we het doel en de doelgroep van de website af. We nemen al je wensen met betrekking tot de website met je door, zoals: wat wil je met je website kunnen doen, wat wil je dat je website kan, hoe moet je website eruitzien. Wij adviseren en begeleiden je. Waarbij ons doel altijd is: jouw website, jouw succes.

Heb je extra wensen, behoeften of verzoeken? Geen probleem, wij maken je website geheel op maat.

Gratis demo aanvragen

Je website laten maken en dan...?

Nadat je akkoord hebt gegeven op de vormgeving van je website, gaan we over op het bouwen van je website. Alle content die jij hebt aangeleverd zoals afbeeldingen, teksten en documenten worden toegevoegd aan het CMS-systeem, waarmee jij je website makkelijk kunt beheren. Kom je er niet uit met je foto’s? Vraag naar de mogelijkheden voor het inschakelen van een professionele fotograaf. Heb je geen inspiratie of tijd om teksten te schrijven? Of moeten je teksten geredigeerd worden? Onze copywriter schrijft en corrigeert je teksten op uurtarief. Je krijgt vooraf altijd een inschatting van de uren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Als je website klaar is, krijg je van ons een training, zodat je zelf ook pagina’s kunt toevoegen en bewerken.

Zelf beheren of uitbesteden?

Het is ook mogelijk om je website door ons te laten beheren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Webshop vormgeving in Photoshop

Met ons eigen cms heb je volledige controle

CM Site is een krachtig en snel websitesysteem, en heeft een makkelijk te bedienen cms. Met een duidelijk dashboard en heldere iconen, weet je precies waar je moet zijn. Wil je bij ons je website laten maken, dan kun je rekenen op een systeem waarbij je jouw content makkelijk zelf kunt aanpassen. Je corrigeert teksten, je voegt een afbeelding toe of je vervangt een logo. Met het CMS-systeem van CM Site kun je van alles, en heb je volledige controle over je website.

Ondersteuning en support

Na oplevering van je website krijg je een korte cursus zodat je weet hoe je je website kunt gebruiken. Je kunt ook kijken bij onze grote verzameling hulpvideo’s voor uitleg van het cms.

Wat kost een website laten maken?

Je kunt bij ons een professionele website laten maken vanaf 4000 euro. Daarvoor krijg je een professionele en complete site die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te bedienen en geschikt voor alle apparaten.

Bel ons voor meer informatie

Responsive design iphone van lijstenmodule

Lijstenmodule

Publiceer blogs, nieuwsberichten, FAQ’s en meer

Een belangrijk onderdeel van ons systeem is de lijstenmodule. Deze module maakt het mogelijk om een lijst te publiceren op je website van elementen die je kunt aanvullen of wijzigen. Zoals blogs en nieuwsberichten over Naarden, FAQ’s of een teampagina met meerdere medewerkers.

Aan- of uitzetten van items

Met de lijstenmodule kun je makkelijk items toevoegen, wijzigen of verwijderen. Je kunt ook items (tijdelijk) uitzetten. Handig bij vacatures, services of diensten en projecten. Wij regelen de lijstenmodule geheel in naar jouw wens.

Er zit standaard 1 lijstenmodule bij de prijs van je website inbegrepen. Je kunt altijd extra lijstenmodules bijkopen.

Vraag een demonstratie aan

Responsive design: goed te zien op alle apparaten

Het is belangrijk dat je website goed te zien is op alle apparaten: desktop, laptop, tablet en mobiel. Al onze ontwerpen zijn volledig responsive en dat voor een scherp tarief! Je website ziet er goed en strak uit op elk scherm, waardoor jouw bezoekers een optimale klantervaring hebben, en langer op je website blijven.

Meer over responsive webdesign

Responsive

Deze bedrijven uit Naarden gingen je voor

 
Energy Wake Up
Energy Wake Up
CM Site
[[LIJSTITEM][125][Bouwbedrijf de Jonge B.V.]][[LIJSTITEM][749][Goois Bouwbedrijf]]
 

Bekijk ons portfolio

Aan de slag met CM Site?

Join the club!
Neem nu contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon