Website laten maken Naarden

Een professionele website laten maken?

Al ruim 8 jaar ontwerpen en bouwen wij websites en webshops op maat. Ook veel bedrijven in Naarden hebben de website door ons laten maken. Als je jouw bedrijf op onderscheidende wijze wilt positioneren in de markt is het belangrijk dat jouw website daar goed bij past.

Ons webdesign bureau staat voor​

  • Uniek vormgegeven websites
  • Goed vindbaar in de zoekmachines
  • Gemakkelijk zelf jouw website bijhouden
  • Websites die omzet genereren

Wilt je meer weten?

 Maak een afspraak

Webdesign Naarden
Webdesign Naarden Vesting

Wat wij voor jou kunnen doen

Met onze 7 werknemers bouwen wij websites voor het gehele MKB en dus ook voor jouw bedrijf in Naarden.

Bij ons is het belangrijk dat je zelf pagina's kunt toevoegen, foto's wijzigen en veel meer. Ons webdesign bureau ligt vlakbij Naarden. Je rijdt slechts de Naarderweg of Nieuwe Bussummerweg af en daarna de Bestevaer om bij ons kantoor te komen. Hier geven wij je graag een demonstratie van wat de mogelijkheden zijn voor jouw website.

Jouw website goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je hebt gezocht op “Website laten maken Naarden”. Je krijgt in dit geval ons als zoekresultaat te zien omdat dat nou nét is waar we goed in zijn. Websites ontwerpen, bouwen en vervolgens goed vindbaar maken in de zoekmachines. Ons in huis ontwikkelde CMS Systeem zorgt ervoor dat jouw website makkelijk gevonden wordt. Samen met een training zorgen we er voor dat jouw website niet alleen in Naarden goed gevonden wordt, maar ook daarbuiten. 

Meer informatie of gewoon eens vrijblijvend sparren?

Maak een afspraak

Website Naarden goed vindbaar
Responsive

Voor tablet en mobiel

Tegenwoordig zijn mobiele telefoons en tablets niet meer weg te denken. Daarom leveren wij een responsive design voor een scherp tarief. Responsive betekent dat er voor elk apparaat een speciale weergave beschikbaar is om zo de bezoeker de beste ervaring te geven. Indien je dit specifiek niet wilt is dit mogelijk, maar dit is niet iets wat wij zullen adviseren..

Lees meer over responsive webdesign.

Teksten en foto's uit Naarden

Een website start altijd met een idee. Dit idee bespreken we graag samen in een gesprek. Aan de hand van dit gesprek weten we wat er op de website moet komen en waar we rekening mee moeten houden bij uw webdesign. Daarna is het belangrijk dat je contact opneemt met onze of jouw eigen tekschrijver en fotograaf om de inhoud gereed te maken. Als dit gereed is voegen wij jouw aangeleverde inhoud samen in het door ons gemaakte webdesign.

Deze bedrijven uit Naarden gingen je voor

Biogeneration Ventures, Naarden Flame Design, Naarden Postbike, Naarden Bart de Jong makelaardij, Naarden
Energy Wakeup, Naarden StudioWim, Naarden Jouw bedrijf hier?
Maak een afspraak