Website laten maken Utrecht

Professionele website laten maken in Utrecht?

Heb je een bedrijf in Utrecht en zoek je een bureau dat een professionele website voor je kan ontwerpen én bouwen?

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites en webshops. Via de A27 ben je zo op ons kantoor in Huizen, aan de Ambachtsweg 55D. We hechten waarde aan persoonlijk contact en maken daarom ook graag in persoon kennis met jou en jouw bedrijf.

Ons websitesysteem is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, ook in de regio Utrecht, uit alle branches.

Met ons websitesysteem CM Site:

  • Heb je een website die impact maakt op je doelgroep
  • Heb je een snelle, veilige en krachtige website
  • Is je website technisch klaar voor de zoekmachines
  • Is je website zichtbaar op alle apparaten (responsive)
  • Kun je makkelijk je eigen website bijhouden

Wil je meer weten?   Maak een afspraak

Doornemen website laten maken in Utrecht
Domtoren in Utrecht

Ondernemers in Utrecht

CM Specialist bouwt websites en webshops voor ondernemers in Utrecht en omgeving.

Wij hebben niet alleen klanten in Utrecht en omgeving, maar door heel Nederland. Ons cms-systeem is namelijk snel, krachtig en heel gebruiksvriendelijk. Met CM Site heb je een professionele website die er strak uitziet en goed gevonden wordt in de zoekmachines.

Geschikt voor alle branches in Utrecht

Ons systeem CM Site is geschikt voor alle branches. Denk aan: horeca, evenementenbureaus, advocaten, makelaars, schildersbedrijven, muziekdocenten, interieurarchitecten, glaszetters, bouwbedrijven, tandartsen, dierenartsen, coaches en trainers, en nog veel meer.

Jouw website goed vindbaar in Google

Er is een grote kans dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Website laten maken Utrecht”. En het is logisch dat je zo bij ons terechtgekomen bent. Want dit is waar we goed in zijn: het ontwerpen en bouwen van websites die goed gevonden worden.

Daarnaast adviseren we je om, zodra je website online is, wel te blijven werken aan je SEO, zodat je je concurrenten voor blijft in de zoekresultaten. Je kunt bij ons een handig SEO-abonnement afsluiten. Wij werken dan maandelijks aan je website zodat je goed vindbaar bent en blijft. Niet alleen in Utrecht maar ook daarbuiten.

Meer informatie of gewoon eens vrijblijvend sparren?

Maak een afspraak

vindbaarheid van website laten maken utrecht
Website laten maken overleg klant

Website op maat laten maken in Utrecht

Samen met jou, de klant

Samen met jou stemmen we het doel en de doelgroep van de website af. We nemen al je wensen met betrekking tot de website met je door, zoals: wat wil je met je website kunnen doen, wat wil je dat je website kan, hoe moet je website eruitzien. Wij adviseren en begeleiden je. Waarbij ons doel altijd is: jouw website, jouw succes!

Heb je extra wensen, behoeften of verzoeken? Geen probleem, wij maken je website geheel op maat.

Je website laten maken en dan...?

We gaan eerst ontwerpen. Nadat je akkoord hebt gegeven op de vormgeving van je website, gaan we over op het bouwen. Alle content die je hebt aangeleverd zoals afbeeldingen, teksten en documenten worden toegevoegd aan het cms-systeem, waarmee jij je website makkelijk kunt beheren. Kom je er niet uit met je foto’s? Vraag naar de mogelijkheden voor het inschakelen van een professionele fotograaf. Heb je geen inspiratie of tijd om teksten te schrijven? Of moeten je teksten geredigeerd worden? Onze copywriter schrijft en corrigeert je teksten op uurtarief. Je krijgt vooraf altijd een inschatting van de uren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Zelf beheren of uitbesteden?

Als je website klaar is, krijg je van ons een training, zodat je zelf ook pagina’s kunt toevoegen en bewerken. Het is ook mogelijk om je website door ons te laten beheren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende demo aanvragen

Webshop vormgeving in Photoshop

Ondersteuning en support

Na oplevering van je website krijg je een korte cursus zodat je weet hoe je je website kunt gebruiken. Je kunt ook kijken bij onze grote verzameling hulpvideo’s voor uitleg van het cms.

Wat kost een website laten maken?

Je kunt bij ons een professionele website laten maken vanaf 4000 euro. Daarvoor krijg je een professionele en complete site die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te bedienen en geschikt voor alle apparaten.

Bel ons voor meer informatie

Website zelf beheren in Utrecht

Met ons eigen cms heb je volledige controle

CM Site is een krachtig en snel websitesysteem, en heeft een makkelijk te bedienen cms. Met een duidelijk dashboard en heldere iconen, weet je precies waar je moet zijn. Wil je bij ons je website laten maken, dan kun je rekenen op een systeem waarbij je jouw content makkelijk zelf kunt aanpassen. Je corrigeert teksten, je voegt een afbeelding toe of je vervangt een logo. Met het CMS-systeem van CM Site kun je van alles, en heb je volledige controle over je website.

Aan de slag met CM Site?

Join the club!
Neem nu contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon

 
CM Specialist ondersteuning op imac

Support en ondersteuning

In de korte training over ons cms-systeem nemen we alleen de onderdelen met je door, die jij gaat gebruiken. Ons systeem is groot en uitgebreid, je hoeft geen dingen te leren die je niet nodig hebt.

Zelf aan de slag met uitgebreide video's

Heb je nog vragen of wil je nog iets nakijken, kijk dan bij onze hulpvideo's of vraag 'Hulp op afstand' aan. We kijken dan op je scherm met je mee. Zo krijg je persoonlijke hulp, ook als je niet om de hoek zit.

Onze supportpagina

Ons systeem altijd up-to-date

We ontwikkelen continu door aan ons systeem. Zo blijft je website snel, stabiel en veilig. Ook breiden we uit door wensen en verzoeken van klanten, waar iedereen weer van profiteert.

Responsive design: goed te zien op alle apparaten

Het is belangrijk dat je website goed te zien is op alle apparaten: desktop, laptop, tablet en mobiel. Al onze ontwerpen zijn volledig responsive en dat voor een scherp tarief! Je website ziet er goed en strak uit op elk scherm, waardoor jouw bezoekers een optimale klantervaring hebben, en langer op je website blijven.

Meer over responsive webdesign

Responsive

Deze bedrijven uit Utrecht gingen je voor

 
Focus Verloskundig Centrum
Focus Verloskundig Centrum
CM Site
Handjehelpen
Handjehelpen
CM Site
De Geboortezaak
De Geboortezaak
CM Site
 

Bekijk ons portfolio

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor: