Websites

Website laten maken door een professionele partij?
Een eigen design CM Specialist

Een eigen design

De kennis van meerdere branches versterken elkaar. Blijven innoveren is belangrijk. Ons pakket is daardoor klaar voor de toekomst van jouw bedrijf.

Compleet e-commerce systeem

Meten is weten

Een handgemaakte vormgeving gericht en afgestemd op jouw doelgroep en huisstijl! Duidelijke Call-to-Action voor meer potentiële klanten.

Gericht op het doel

Gericht op het doel

Komen klanten om te bestellen, zich aan te melden, een afspraak te maken, of iets anders? Zonder goed geformuleerd doel is er geen meetbaar resultaat.

Een eigen design CM Specialist

Wat kost het?

Uiteraard afhankelijk van de wensen... maar gemiddeld tussen de € 2.500 en € 5.000. Voor de starter hebben we een instappakket van € 599. Na een gesprek maken wij een passende offerte.

Goed vormgegeven en eenvoudig te bedienen

Een website die aansluit bij jouw huisstijl en jouw bedrijf op onderscheidende wijze positioneert. Die via zoekmachines optimaal te vinden is en waar klanten moeiteloos hun gang gaan. Dat vinden wij belangrijk.

  • Op maat vormgegeven design
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Zéér goed vindbaar in zoekmachines
  • Websites die omzet realiseren

Vrijblijvend overleggen?  

 Maak een afspraak

Website laten maken

Eenvoudig beheer en uitleg

Met CM Site, onze website beheer tool, kan je bovendien jouw website eenvoudig zelf bedienen; Je kunt er zelf alle veranderingen mee aanbrengen die je wilt. Daarbij hebben we ook uitgebreide videohandleidingen.

Bekijk alle functies en modules.

Goed vindbaar in Google

Door specifiek gebruik te maken van de geoptimaliseerde SEO functies in de beheermodule van CM Specialist, is de website uitstekend vindbaar in de zoekmachines.

Proef op de som? Zoek maar eens op AIX Rosé of Wijn uit frankrijk tussen de onbetaalde resultaten. Daar vindt je Bovino (een tevreden klant van ons) terug.

Website goed vindbaar in Google laten maken

Gerealiseerde websites

Emile Thuiszorg
Website
Focus Verloskundig Centrum
Website
Luimes&Luimes
Website

Alle gerealiseerde projecten

Website functies

Jouw website volledig op maat vormgegeven

Gemakkelijk pagina’s toevoegen

Met het versleepbare menu kan je gemakkelijk pagina's aanmaken en op de gewenste plek invoegen.

Je kunt de webpagina's eenvoudig verslepen. Dit kan ook naar een ander niveau zodat het subpagina’s worden. De URL's passen zich automatisch aan. Oude links vanaf externe websites blijven gewoon werken.

Vraag een demonstratie aan

Teksten bewerken in jouw huisstijl

Je kunt jouw teksten eenvoudig zelf wijzigen. Het systeem bewaakt jouw huisstijl.

Wanneer je de inhoud van jouw teksten wijzigt, verandert er niets aan de stijl en opmaak van jouw website. Wil je ook de opmaak aanpassen, dan kan dit met één simpele ingreep op de hele website doorgevoerd worden. Daarnaast kan je gemakkelijk teksten van bijvoorbeeld Microsoft Word® of een soortgelijke tekstverwerker invoegen.

Afbeeldingen invoegen en bijsnijden

Met de uitgebreide imagemanager kun je zonder problemen afbeeldingen invoegen en bewerken.

Je kunt een afbeelding op de website naar wens opnieuw schalen en bijsnijden. Als een afbeelding te groot wordt geüpload, wordt deze automatisch verkleind. Zo blijft jouw website razendsnel.

Afbeeldingen invoegen en bijsnijden
Toegangsniveaus

Toegangsniveaus tot 10 lagen

Je kunt onderscheid maken in jouw website door het toekennen van toegangsniveaus aan een relatie.

Aan de menu-items kun je op eenvoudige wijze toegangsniveaus toekennen. Jij bepaalt welke bezoekers afgeschermde gedeeltes van de website mogen bekijken. Ook het instellen van een persoonlijke pagina is mogelijk.

Jouw website internationaal

Naast de Nederlandse taal kun je jouw site uitbreiden met talen als Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Bij binnenkomst van de bezoeker kijkt het systeem naar het land van herkomst en laat, indien beschikbaar, direct de juiste taal zien. Elke pagina is per taal in of uit te schakelen.

Uw website internationaal
Zoekmachine geoptimaliseerd

Zoekmachine geoptimaliseerd

CM-Site heeft de juiste techniek aan boord om hoog te scoren in de verschillende zoekmachines.

Voor iedere pagina kunnen metatags ingesteld worden. Ook werkt het CMS in een hierarchische structuur. Daarnaast is er een landingspagina-module en een sitemap beschikbaar die direct vanaf elke pagina te benaderen is.

Uitgebreide bezoekersstatistieken

Google Analytics integratie biedt de mogelijkheid om klik- en zoekgedrag van de bezoekers te analyseren.

Onder het motto ‘Meten is weten’ kun je door middel van Google Analytics de website verder optimaliseren. Zo kun je meer potentiële klanten naar jouw website halen en van jouw bezoeker een afnemer maken.

Uitgebreide bezoekersstatistieken

Google Analytics implementatie

Google Analytics implementatie

Met Google Analytics houd je uitgebreid bij waar jouw bezoeker vandaan komt en wat goed gelezen wordt op jouw website.

QR-codes

QR-codes

Er kunnen QR-codes gegenereerd worden. Met deze "Quick Response" codes kan iedereen met een smartphone direct naar een eigen opgegeven link worden doorgestuurd.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Zoekmachine geoptimaliseerd

Voor iedere pagina zijn de metatags uitgebreid instelbaar. Ook werkt het CMS met een strakke opmaak zodat alle h1, h2 tags etc. aan bod komen.

Landingspagina's

Landingpagina's

Met de Landingspagina's kun je de website beter vindbaar maken. Er kan een menu aangemaakt worden, uit het zicht van de bezoeker, maar wel voor zoekmachines getoond kan worden.

Buiten dienst

Buiten dienst

Hiermee kun je tijdens groot onderhoud je website tijdelijk buiten dienst zetten. De website eigenaar kan uiteraard wel achter de schermen de website zien.

301 Redirects

301 Redirects

Met de zelf in te stellen 301 redirects (url rewrite) kunnen pagina's naar eigen wensen worden omgeleid.

Sitemap (inhoudsopgave)

Sitemap (inhoudsopgave)

Elke 2 dagen wordt er een XML bestand aangemaakt wat jouw website beter vindbaar maakt voor de zoekmachines. Ook is er een visuele sitemap beschikbaar voor de bezoekers.

Modules

Naast deze bovenstaande functies, zitten er standaard in het pakket ook een aantal modules.

Verder naar Modules

Website modules

Om met meeste uit jouw website te halen

Nieuwsberichten beheren

Je kunt gemakkelijk nieuwsberichten beheren en aan een categorie toewijzen.

Met een start- en einddatum bij een bericht geef je aan in welke periode een bericht getoond mag worden. Zo voorkomt je oud nieuws. Met de redactie module kun je per categorie nieuwsberichten door anderen laten beheren zonder dat zij toegang krijgen tot het volledige CMS.

Beheren van nieuwsberichten

Fotoalbums toevoegen

Afbeeldingen kan je eenvoudig van jouw computer naar een nieuw fotoalbum slepen.

Nadat je de foto's hebt losgelaten op het groene vlak, worden de foto's automatisch verkleind (gecomprimeerd) voor gebruik op het internet. Ook kun je de volgorde wijzigen en een beschrijving toevoegen.

Formulieren aanmaken

Met een door jou samengesteld formulier kan een bezoeker o.a. offertes aanvragen, bestanden versturen of vragen stellen.

Je kunt zelf meerkeuzevragen, vrije invoervelden, tekstvelden of andere opties aanmaken. Alle ingevulde formulieren worden per e-mail naar jou verzonden én in de database bewaard. Indien gewenst krijgt de klant een bevestiging.

Formulieren op de site aanmaken
Sociale Media

Sociale Media koppelen

Jouw website kan je gemakkelijk koppelen aan sociale media als Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest.

Als je de code van een social media platform gebruikt, worden de laatst geplaatste updates op jouw website getoond. Daarnaast kan een bezoeker jouw pagina's delen met meer dan 300 verschillende sociale platformen.

In de webshop kan de bezoeker bijvoorbeeld het specifieke product direct delen op het gekozen social media platform, inclusief de bijbehorende productafbeeldingen en omschrijving.

Landkaarten aanmaken

Je kunt kaarten aanmaken en daarop aangeven waar jouw vestigingen of verkooppunten zich bevinden.

Deze markers kan je ook vervangen door jouw logo. Als je het adres invoert, zoekt het systeem met behulp van Google, automatisch de juiste lengte- en breedtegraad op. Een marker is aanklikbaar en je kunt deze rijkelijk vullen met aanvullende informatie.

Landkaarten aanmaken
Afspraken inboeken

Afspraken inboeken

Met de agenda module kan de bezoeker zelf een afspraak plannen op een door jou ingesteld tijdstip.

Zodra een bezoeker een tijdslot reserveert, wordt er real-time gekeken of dit tijdslot nog vrij is. Zo kan je de klant inzage geven in jouw beschikbare tijd en kunnen er nooit dubbele afspraken geboekt worden.

Rotators en sliders​

Je kunt de website dynamischer maken met visuele effecten gecombineerd met de juiste techniek.

Om jouw website levendiger te maken, kan je gebruik maken van de rotator en de slider module. Met de rotator module kun je afbeeldingen op de pagina’s automatisch laten wisselen. Met de slider kan je een complete tekstpagina of een video laten wisselen.

Rotators en sliders​

Redactieleden aanmaken

Het aanmaken van Redactie ledenEen redactielid mag een eigen pagina beheren. Daarnaast kunnen er nieuwscategorieën toegevoegd worden zodat hij/zij er zelf berichten aan toe kan voegen.

Rotator module

RotatorVoor als je afbeeldingen in jouw vormgeving wilt verwerken. Er zijn opties zoals navigatieknoppen, carrousel modules en zelfs een full-screen achtergrond in te stellen.

Veelgestelde vragen module

Veelgestelde vragen moduleHiermee kan je veelgestelde vragen beantwoorden. Als de bezoeker op de vraag klikt, wordt het antwoord weergegeven op een unieke pagina.

Slider module

SliderOm losse blokken voorbij te laten schuiven kan je de slider gebruiken. Alle tekst is, ondanks de bewegende effecten, goed indexeerbaar voor zoekmachines.

Gastenboek

GastenboekAls je bezoekers de mogelijkheid wilt geven om een reactie achter te laten. Je krijgt een e-mail zodra er een bericht geplaatst is, deze moet je dan wel nog goedkeuren.

Werkwijze

Als je inmiddels overtuigd bent van ons product, verwachten wij dat de werkwijze jou ook wel aanspreekt.

Onze werkwijze