Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
18.212.83.37

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

Alle modules zijn beschikbaar in CM Site én CM Shop

Nieuwsberichten beheren

U kunt gemakkelijk nieuwsberichten beheren en aan een categorie toewijzen.

Met een start- en einddatum bij een bericht geeft u aan in welke periode een bericht getoond mag worden. Zo voorkomt u oud nieuws. Met de redactiemodule kunt u per categorie nieuwsberichten door anderen laten beheren.

Beheren van nieuwsberichten

Fotoalbums toevoegen

Afbeeldingen kunt u eenvoudig van uw computer naar een nieuw fotoalbum slepen.

Nadat u de foto's heeft losgelaten op het groene vlak, worden de foto's automatisch verkleind voor gebruik op het internet. Ook kunt u de volgorde wijzigen en een beschrijving toevoegen.

Formulieren aanmaken

Met een door u samengesteld formulier kan een bezoeker o.a. offertes aanvragen, bestanden versturen of vragen stellen.

U kunt zelf meerkeuzevragen, vrije invoervelden, tekstvelden of andere opties aanmaken. Alle ingevulde formulieren worden per e-mail naar u verzonden én in de database bewaard. Indien gewenst krijgt de klant een bevestiging.

Formulieren op de site aanmaken
Sociale Media

Sociale Media koppelen

Uw website kunt u gemakkelijk koppelen aan sociale media als Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest.

Als u de code van een social media platform gebruikt, worden de laatst geplaatste updates op uw website getoond. Daarnaast kan een bezoeker uw pagina's delen met meer dan 300 verschillende sociale platformen.

In de webwinkel kan de bezoeker bijvoorbeeld het specifieke product direct delen op het gekozen social media platform, inclusief de bijbehorende productafbeeldingen en omschrijving.

Landkaarten aanmaken

U kunt kaarten aanmaken en daarop aangeven waar uw vestigingen of verkooppunten zich bevinden.

Deze markers kunt u ook vervangen door uw logo. Als u het adres invoert, zoekt het systeem met behulp van Google, automatisch de juiste lengte- en breedtegraad op. Een marker is aanklikbaar en u kunt deze rijkelijk vullen met aanvullende informatie.

Landkaarten aanmaken
Afspraken inboeken

Afspraken inboeken

Met de agenda module kan de bezoeker zelf een afspraak plannen op een door u ingesteld tijdstip.

Zodra een bezoeker een tijdsslot reserveert, wordt er real-time gekeken of dit tijdstip nog vrij is. Zo kunt u de klant inzage geven in uw beschikbare tijd en kunnen er nooit dubbele afspraken geboekt worden.

Rotators en sliders​

U kunt de website dynamischer maken met visuele effecten gecombineerd met de juiste techniek.

Om uw website levendiger te maken, kunt u gebruik maken van de rotator en de slider module. Met de rotatormodule kunt u afbeeldingen op de pagina’s automatisch laten wisselen. Met de slider kunt u een complete tekstpagina of een video laten wisselen.

Rotators en sliders​

Redactie leden aanmaken

Het aanmaken van Redactie ledenEen redactielid mag een eigen pagina beheren. Daarnaast kunnen er nieuwscategorieën toegevoegd worden zodat hij/zij er zelf berichten aan toe kan voegen.

Rotator module

RotatorVoor als u afbeeldingen in uw vormgeving wilt verwerken. Er zijn opties zoals navigatieknoppen, carrouselmodules en zelfs een full-screen achtergrond in te stellen.

Veelgestelde vragen module

Veelgestelde vragen moduleHiermee kunt u veelgestelde vragen beantwoorden. Als de bezoeker op de vraag klikt, wordt het antwoord weergegeven op een unieke pagina.

Slider module

SliderOm losse blokken voorbij te laten schuiven kunt u de slider gebruiken. Alle tekst is, ondanks de bewegende effecten, goed indexeerbaar voor zoekmachines.

Gastenboek

GastenboekAls u bezoekers de mogelijkheid wilt geven om een reactie achter te laten. U krijgt een e-mail zodra er een bericht geplaatst is, deze moet u dan wel nog goedkeuren.

Werkwijze

Als u inmiddels overtuigd bent van ons product, verwachten wij dat de werkwijze u ook wel aanspreekt.

Onze werkwijze