Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
54.82.93.116

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

Website voor pensioenfonds

Indien u een website voor een pensioenfonds wilt laten maken kunnen wij u helpen. In het verleden hebben wij voor meerdere pensioenfondsen de website ontwikkeld.


Doelgroepen van een pensioenfonds website

Een pensioenfonds heeft 4 voornaamste bezoekerstypen, namelijk:

  • Een gepensioneerde
  • Een werknemer die op dit moment pensioen opbouwt
  • Een ex-werknemer die nu ergens anders pensioen opbouwt
  • Een nieuwe werknemer die wellicht zijn/haar pensioen wilt overhevelen.

Het is belangrijk om te weten dat deze 4 verschillende doelgroepen een andere informatiebehoefte hebben. Uiteraard hebben deze doelgroepen ook overlappende informatie nodig.
 


Bezoekers hebben veel overeenkomsten

  • De website moet informatief en actueel zijn
  • Ze willen dat het pensioenfonds gemakkelijk te bereiken is
  • De website moet gemakkelijk te bedienen zijn

Speciaal hiervoor is het met ons CMS systeem (Content Management Systeem) mogelijk dat een bezoeker op verschillende manieren aan dezelfde informatie kan komen. U kunt namelijk zelf gemakkelijk links plaatsen naar andere pagina's binnen uw website en informatie hergebruiken.

Een actuele website met de nieuwsmodule

Om de website actueel te houden, kunt u alle nieuwsberichten gemakkelijk online plaatsten. U kunt bepaalde personen binnen het pensioenfonds rechten geven om nieuwscategorieën te beheren.

Jaarverslagen online plaatsen

Het is heel eenvoudig om de jaarverslagen online te plaatsen en de bezoeker deze als PDF aanbieden. Ook is het mogelijk om - met behulp van ons - het jaarverslag bladerbaar online te zetten. Als voorbeeld onze brochure.

Intranet omgeving voor het bestuur

Soms zijn er meldingen en belangrijke documenten die alleen voor het bestuur beschikbaar dienen te zijn. Binnen ons CMS systeem kunt u gemakkelijk pagina's aanmaken die alleen beschikbaar mogen zijn voor bepaalde bezoekerstypen.

Wat verder belangrijk is voor een website van een pensioenfonds zijn; nieuwsberichten, vergaderdata, dekkingsgraad, statuten, wat bij overlijden, wat bij arbeidsongeschiktheid, online wijzigingen doorvoeren, wat bij vervroegd pensioen etc.

Wij helpen u graag met het vormgeven en ontwikkelen

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Neem dan geheel vrijblijvend  contact met ons op.