Website modules

Om met meeste uit jouw website te halen

Nieuwsberichten beheren

Je kunt gemakkelijk nieuwsberichten beheren en aan een categorie toewijzen.

Met een start- en einddatum bij een bericht geef je aan in welke periode een bericht getoond mag worden. Zo voorkomt je oud nieuws. Met de redactie module kun je per categorie nieuwsberichten door anderen laten beheren zonder dat zij toegang krijgen tot het volledige CMS.

Beheren van nieuwsberichten

Fotoalbums toevoegen

Afbeeldingen kan je eenvoudig van jouw computer naar een nieuw fotoalbum slepen.

Nadat je de foto's hebt losgelaten op het groene vlak, worden de foto's automatisch verkleind (gecomprimeerd) voor gebruik op het internet. Ook kun je de volgorde wijzigen en een beschrijving toevoegen.

Formulieren aanmaken

Met een door jou samengesteld formulier kan een bezoeker o.a. offertes aanvragen, bestanden versturen of vragen stellen.

Je kunt zelf meerkeuzevragen, vrije invoervelden, tekstvelden of andere opties aanmaken. Alle ingevulde formulieren worden per e-mail naar jou verzonden én in de database bewaard. Indien gewenst krijgt de klant een bevestiging.

Formulieren op de site aanmaken
Sociale Media

Sociale Media koppelen

Jouw website kan je gemakkelijk koppelen aan sociale media als Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest.

Als je de code van een social media platform gebruikt, worden de laatst geplaatste updates op jouw website getoond. Daarnaast kan een bezoeker jouw pagina's delen met meer dan 300 verschillende sociale platformen.

In de webshop kan de bezoeker bijvoorbeeld het specifieke product direct delen op het gekozen social media platform, inclusief de bijbehorende productafbeeldingen en omschrijving.

Landkaarten aanmaken

Je kunt kaarten aanmaken en daarop aangeven waar jouw vestigingen of verkooppunten zich bevinden.

Deze markers kan je ook vervangen door jouw logo. Als je het adres invoert, zoekt het systeem met behulp van Google, automatisch de juiste lengte- en breedtegraad op. Een marker is aanklikbaar en je kunt deze rijkelijk vullen met aanvullende informatie.

Landkaarten aanmaken
Afspraken inboeken

Afspraken inboeken

Met de agenda module kan de bezoeker zelf een afspraak plannen op een door jou ingesteld tijdstip.

Zodra een bezoeker een tijdslot reserveert, wordt er real-time gekeken of dit tijdslot nog vrij is. Zo kan je de klant inzage geven in jouw beschikbare tijd en kunnen er nooit dubbele afspraken geboekt worden.

Rotators en sliders​

Je kunt de website dynamischer maken met visuele effecten gecombineerd met de juiste techniek.

Om jouw website levendiger te maken, kan je gebruik maken van de rotator en de slider module. Met de rotator module kun je afbeeldingen op de pagina’s automatisch laten wisselen. Met de slider kan je een complete tekstpagina of een video laten wisselen.

Rotators en sliders​

Redactieleden aanmaken

Het aanmaken van Redactie ledenEen redactielid mag een eigen pagina beheren. Daarnaast kunnen er nieuwscategorieën toegevoegd worden zodat hij/zij er zelf berichten aan toe kan voegen.

Rotator module

RotatorVoor als je afbeeldingen in jouw vormgeving wilt verwerken. Er zijn opties zoals navigatieknoppen, carrousel modules en zelfs een full-screen achtergrond in te stellen.

Veelgestelde vragen module

Veelgestelde vragen moduleHiermee kan je veelgestelde vragen beantwoorden. Als de bezoeker op de vraag klikt, wordt het antwoord weergegeven op een unieke pagina.

Slider module

SliderOm losse blokken voorbij te laten schuiven kan je de slider gebruiken. Alle tekst is, ondanks de bewegende effecten, goed indexeerbaar voor zoekmachines.

Gastenboek

GastenboekAls je bezoekers de mogelijkheid wilt geven om een reactie achter te laten. Je krijgt een e-mail zodra er een bericht geplaatst is, deze moet je dan wel nog goedkeuren.

Werkwijze

Als je inmiddels overtuigd bent van ons product, verwachten wij dat de werkwijze jou ook wel aanspreekt.

Onze werkwijze