Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
3.80.224.52

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

Werkwijze voor een website

Om tot een goed resultaat te komen is een goede structuur belangrijk. Maar ook bij het opzetten van een website zijn er uitzonderingen. Iedere website is immers uniek. Daarom hanteren we bij het maken van een website de volgende werkwijze:

stap een

Een oriënterend gesprek We maken een afspraak voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek komt het doel van uw site, de gewenste uitstraling en het type bezoeker waar u zich op richt aan bod. Ook bekijken we hoe we de website als tool voor uw bedrijf kunnen gebruiken. Na dit gesprek ontvangt u een offerte.

stap twee

Het ontwerp Op basis van een of meerdere gesprekken maken we een ontwerp. Is het ontwerp klaar, dan bekijken we het samen kritisch. Wat is goed en wat kan nog beter? We gaan daarbij net zo lang door, tot de tekening akkoord is.

stap drie

De techniek De tekening wordt omgezet naar een werkende website. We maken een afspraak om te laten zien hoe de website kan worden gevuld en waar u de video ondersteuning kunt vinden.

stap vier

Het vullen van de website U kunt het vullen van de website zelf doen, maar ook aan ons overlaten. We doen dan eventueel een beroep op tekstschrijvers en/of fotografen uit ons professionele netwerk.

stap vijf

Fijnslijpen Voordat de website live gaat, kijken we nog eens kritisch naar de indeling en bezoekerspaden en lopen we de punten van ons eerste gesprek nog eens na.

stap zes

Evaluatie Mocht u daar prijs opstellen, dan voeren we ook nog een evaluatiegesprek. Daarin komen bijvoorbeeld de Sociale Media aan bod.


Spreekt onze werkwijze u aan?

Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje in ons portfolio.

Maak een vrijblijvende afspraak