Werkwijze website

Een goede structuur is belangrijk

Om tot een goed resultaat te komen is een goede structuur belangrijk. Maar ook bij het opzetten van een website zijn er uitzonderingen. Iedere website is immers uniek. Daarom hanteren we bij het maken van een website de volgende werkwijze:

stap een

Een oriënterend gesprek

We maken een afspraak voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek komt het doel van jouw site, de gewenste uitstraling en het type bezoeker waar jij je op richt aan bod. Ook bekijken we hoe we de website als tool voor jouw bedrijf kunnen gebruiken. Na dit gesprek ontvangt je een offerte.

stap twee

Het ontwerp

Op basis van een of meerdere gesprekken maken we een ontwerp. Is het ontwerp klaar, dan bekijken we het samen kritisch. Wat is goed en wat kan nog beter? We gaan daarbij net zo lang door, tot de tekening akkoord is.

stap drie

De techniek 

De tekening wordt omgezet naar een werkende website. We maken een afspraak om te laten zien hoe de website kan worden gevuld en waar jij de video ondersteuning kan vinden.

stap vier

Het vullen van de website

Je kunt het vullen van de website zelf doen, maar ook aan ons overlaten. We doen dan eventueel een beroep op tekstschrijvers en/of fotografen uit ons professionele netwerk.

stap vijf

Fijnslijpen

Voordat de website live gaat, kijken we nog eens kritisch naar de indeling en bezoekerspaden en lopen we de punten van ons eerste gesprek nog eens na.

stap zes

Evaluatie

Mocht je dat op prijs stellen, dan voeren we ook nog een evaluatiegesprek. Daarin komen bijvoorbeeld de Sociale Media aan bod.