Professionele webwinkel laten bouwen, Huizen in 't Gooi

Een professionele webwinkel laten maken?

Een team van webwinkel specialisten met in totaal ruim 25 jaar ervaring op het internet, ontwerpen en bouwen dagelijks webwinkels voor het MKB in Huizen en omstreken. Dat is wat we doen, leuk vinden én waar we goed in zijn. Klanten verwelkomen wij graag op ons kantoor, gevestigd op de Ambachtsweg in Huizen, het Gooi.

Enkele mogelijkheden

  • Zéér goed vindbaar in zoekmachines
  • Commerciële tools voor omzetverhoging
  • Op maat vormgegeven webwinkels

Vraag een gratis demo aan 

professionele webwinkel laten bouwen
webdesign internetbureau huizen

Webwinkel op maat vormgegeven

Samen met onze klant stemmen we het doel en de doelgroep van de webwinkel af. Na het grondig doornemen van uw wensen omtrent uw webwinkel starten we met het ontwerpen rekeninghoudende met uw huisstijl. Omdat iedere webwinkel op een leeg a4-tje begint zorgen we voor een unieke vormgeving. Uiteraard houden we bij het ontwerpen van uw webwinkel rekening met de basiselementen die uw online succes bepalen. Ons kantoor is gevestigd in Huizen in het Gooi. Vanuit deze locatie bedienen we klanten door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Bekijk alle webwinkel functies en commerciële tools

Betrouwbaar, transparant en deskundig

Wat ons als internetbureau onderscheid is dat ons bureau helemaal gericht is op u als klant. Zodra wij starten met het bouwen van een webwinkel ontvangt u een link waar u de voortgang kunt bekijken. Wij willen niet alleen tevreden klanten. Liever hebben wij razend enthousiaste klanten welke hun ervaringen delen met mede MKB-ers.

Melkmeisje Huizen
webdesign internetbureau huizen uitzicht

In Huizen, vlak bij het oude dorp

Als u vanuit het oude dorp in Huizen naar ons toe wilt komen rijden, kan dat over de compleet vernieuwde Havenstraat. Als u deze uitrijdt komt u de bootjes tegemoet rijden. Als u rechts gaat en dan na 80 meter linksaf slaat, rijdt u zo richting ons webdesignbureau in Huizen.

Kom eens vrijblijvend langs voor een kopje koffie om de mogelijkheden van uw webwinkel te bespreken.