Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
54.234.227.202

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

Uitgebreide productinformatie

Voor al uw producten is het mogelijk om er uitgebreid over te vertellen.
Er zijn verschillende mogelijkheden.

 

Een uitgebreide omschrijving

In het tabblad omschrijving kunt u alles toelichten van uw product, met koppen en subkoppen etc. een uitgebreid veld om teksten in te voegen.

 

Meerdere tabbladen

Ook is het mogelijk om een specifiek tabblad aan te maken bij een product in uw webwinkel. Zo kunt u bijvoorbeeld de technische specificaties weergeven in een tabel, of een film invoegen over hoe het product te gebruiken is.

 

Afbeeldingen van hoge kwaliteit

Aan een artikel kunt u meerdere afbeeldingen toevoegen die op volledig scherm te bekijken zijn. U kunt de foto's ruw van een camera uploaden, ookal zijn ze nog ernorm groot (5mb). We verkleinen de afbeeldingen automatisch voor webkwaliteit, maar nog wel met een hoge resolutie! Zo laad de foto snel, en is hij toch gedetailleerd te bekijken.

 

Bestanden als bijlages toevoegen

Bij sommige van u artikelen in uw winkel kan het zo zijn dat u een handleiding heeft in PDF formaat. Deze kan in de webwinkel gemakkelijk gekoppeld worden aan uw artikel. Op die manier kan een klant op uw site kijken en zelf de handleiding downloaden. We ondersteunen PDF, JPG, ZIP, RAR, STP en nog veel meer extenties.