Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
54.234.227.202

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

De mogelijkheden van de webwinkel

Aanbiedingen inplannen

In de winter uw zomeraanbiedingen inplannen, ook om uw bezoeker terug te laten komen is dit een onmisbare functie.

Lees meer

 

Artikel variaties

Als u schoenen in een andere maat verkoopt, hoeft daar geen aparte afbeelding bij, een artikelvariatie, met een ander artikelnummer is dan handiger. 

Lees meer

 

Favorieten

Een bezoeker kan zelf een artikellijst samenstellen en deze als PDF downloaden. Ingelogde gebruikers kunnen deze lijst ook opslaan.

 

Afbeeldingen in hoge kwaliteit

Om uw klanten goed te voorzien van fotomateriaal is het mogelijk de afbeeldingen full screen te tonen. Meerdere afbeeldingen zoals close-ups zijn toe te voegen.

Lees meer

 

Extra tabbladen bij een artikel

Bij een artikel kan ook een filmpje worden toevoegd, of een tab met extra specificaties, zodat de klant alles te weten komt over uw aanbod.

Lees meer

 

Extra bijlages bij een artikel

Zo kunt u een handleiding, gebruikersinstructie of digitale tekening bij een artikel toevoegen, om uw klanten goed van dienst te zijn.

Lees meer

 

Kortingsbonnen en waardebonnen

Hiermee kunt u uw klanten aan u binden. Kortingen kunnen verlopen en er kunnen meerdere campagnes tegelijk actief zijn.

Lees meer

 

Up-selling

Bij een camera ook direct het juiste geheugen-kaartje? Of bij een fles wijn, ook de openers laten zien voor extra verkoop.

Lees meer

 

Uitgebreide prijsmogelijkheden

Een klant kan na inloggen zijn eigen prijzen te zien krijgen. Per klant kan er per product een speciale prijs ingevoerd worden, eventueel zelfs met een staffel. 

Lees meer

 

Oude orders terug vinden

Na inloggen kunnen klanten de eerder geplaatste orders terug vinden en deze weer afdrukken. Handig voor terugkerende bestellingen.

 

En meer...

Omdat CM Shop in huis gebouwd is wordt het systeem constant doorontwikkeld. Kom eens vrijblijvend bij ons langs, dan geven we een demo over hoe het precies werkt.