Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
18.212.83.37

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

Werkwijze voor een webwinkel

Om tot een goed resultaat te komen is een goede structuur minstens zo belangrijk. Maar ook bij het opzetten van een webwinkel zijn er uitzonderingen. Iedere webwinkel is immers uniek. Daarom hanteren we bij het maken van een webwinkel de volgende werkwijze:

stap een

Een oriënterend gesprek We maken een afspraak voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek komt het doel van uw site, de gewenste uitstraling en het type bezoeker waar u zich op richt aan bod. Ook bekijken we hoe we de webwinkel als tool binnen uw bedrijf kunnen gebruiken. Na dit gesprek ontvangt u een offerte.

stap twee

Het ontwerp Op basis van een of meerdere gesprekken maken we een ontwerp. Als het ontwerp klaar is plannen we een afspraak om deze door te nemen. Wat is goed en wat kan nog beter? We gaan daarbij net zo lang door tot het website ontwerp akkoord is.

stap drie

De techniek Het ontwerp wordt omgezet naar een werkende webshop. We maken een afspraak om te laten zien hoe de webwinkel kan worden gevuld en waar u de video ondersteuning kunt vinden.

stap vier

Het vullen van de webwinkel U kunt het vullen van de webwinkel zelf doen, maar ook aan ons overlaten. We doen dan een beroep op tekstschrijvers en/of fotografen uit ons professionele netwerk.

stap vijf

Fijnslijpen Voordat de webwinkel live gaat, kijken we nog eens kritisch naar de indeling en bezoekerspaden en lopen we de punten van ons eerste gesprek nog eens na.

stap zes

Evaluatie Mocht u daar prijs op stellen, dan voeren we ook nog een evaluatiegesprek. Daarin komen bijvoorbeeld de Sociale Media en Google AdWords aan bod.


Spreekt onze werkwijze u aan?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje in ons portfolio.