Icecat webshopkoppeling

The open catalog

Een koppeling met 's werelds grootste online catalogus. Haal in één keer alle productgegevens op en zet ze in jouw webshop. Icecat heeft een online database met daarin de producten van meer dan 300 vooraanstaande techbedrijven. Ze stellen de data beschikbaar aan tienduizenden online bedrijven, in alle talen van de wereld.

De koppeling bevat o.a.

  • Altijd up-to-date op basis van de gegevens van de leverancier
  • Artikelafbeeldingen
  • Artikelomschrijving
  • Artikelspecificaties

Naast deze koppeling is er nog veel meer mogelijk met een B2B-webshop of een B2C-webshop.

Wat is Icecat?

Icecat is een online catalogus van (voornamelijk) techproducten. Bovendien is Icecat de wereldwijde marktleider op het gebied van productsyndicatie. Leveranciers zetten hier de specificaties van al hun producten in, inclusief handleidingen. Dit doen zij in vrijwel elke taal die jij je maar kunt bedenken. Alles wat jij als verkoper nodig hebt is het EAN-nummer.

Icecat, the open catalog

Jouw database met artikelen altijd automatisch up-to-date, dat wil toch iedereen?

Altijd up-to-date

Op basis van het EAN-nummer halen wij alle gegevens op bij Icecat. Dit betekent dat wanneer een leverancier informatie verandert, de informatie in jouw webshop bij de volgende import automatisch wordt aangepast. Zo ben je altijd up-to-date in elke taal. 

Daarnaast verklein je op deze manier de kans op foutieve informatie en heb je aanzienlijk minder werk bij het vullen van jouw webshop.

Kosten van de koppeling:

€ 225,-

éénmalig

€ 10,-

per maand