Icecat webshop koppeling

The open catalog

Een koppeling met 's werelds grootste online catalogus. Haal in een keer alle product gegevens op en zet ze in jouw webshop. Icecat heeft een online database met daarin de producten van 300+ vooraanstaande techbedrijven. Ze stellen de data beschikbaar aan tienduizenden online bedrijven in alle talen van de wereld.

De koppeling bevat o.a.

  • Altijd up-to-date op basis van de gegevens van de leverancier
  • Artikelafbeeldingen
  • Artikelomschrijving
  • Artikelspecificiaties

Naast deze koppeling is er nog veel meer mogelijk met een B2B Webshop of een B2C Webshop.

Wat is Icecat?

Icecat is een online catalogus van (voornamelijk) techproducten. Tevens is Icecat de wereldwijde marktleider op het gebied van product syndicatie. Leveranciers zetten hier de specificaties van al hun producten in, inclusief bv. handleidingen. Dit doen zij in nagenoeg elke taal die jij je maar kan bedenken. Alles wat jij als verkoper nodig hebt is het EAN-nummer.

Icecat, the open catalog

Jouw database met artikelen altijd automatisch up-to-date, dat wil toch iedereen?

Altijd up-to-date

Op basis van het EAN-nummer halen wij alle gegevens op bij Icecat. Dit betekent dat wanneer een leverancier informatie veranderd de informatie in jouw webshop bij de volgende import automatisch wordt aangepast. Zo ben je altijd up-to-date in elke taal. 

Daarnaast verklein je op deze manier de kans op foutieve informatie en heb je aanzienlijk minder werk bij het vullen van jouw webshop

Kosten van de koppeling:

225,-

éénmalig

10,-

per maand