SAP webshop koppeling

SAP koppeling

CM Specialist heeft een speciale webshop ontwikkeld voor zowel de B2B als de B2C markt. Als jouw bedrijf met SAP werkt kunnen wij onze webshop koppelen aan jouw systeem. Dit bespaart een hoop tijd en ook dringt het de kans op fouten fors terug. Er kan voor een gecombineerde B2B en B2C oplossing gekozen worden binnen ons pakket.
 

De koppeling bevat

  • Artikel stamgegevens
  • Artikel kenmerken en eigenschappen
  • Artikelcategorieen
  • Relatiegegevens
  • Prijsafspraken
  • Geplaatste orders
  • Voorraad

Naast deze koppeling is er nog veel meer mogelijk met een B2B Webshop of een B2C Webshop.

Vraag een gratis demo aan 

SAP webshop koppeling
SAP en CM Specialist

SAP en CM Shop gekoppeld

Een naadloze XML koppeling naar uw B2B of B2C webshop voor organisaties die online willen verkopen.

In het kort zorgt de koppeling ervoor dat de artikelstamgegevens, artikelkenmerken, debiteuren en prijsafspraken in de webshop worden geplaatst. Orders worden weer vanaf de webshop naar SAP doorgezet. Ook houdt de koppeling de voorraad bij zodat deze actueel is.

Artikelstamgegevens vanuit SAP

Artikelstamgegevens worden vanuit SAP naar de webshop geëxporteerd.

Stamgegevens die vanuit SAP worden geëxporteerd zijn o.a. artikelnummer, EAN-nummer, verkoopprijs, btw, display prijs, verkoopadviesprijs, aanbieding, omschrijvingen meerdere talen, merk, gekoppelde categorieën, artikelgroep, afbeeldingen etc.. Ook is het mogelijk om vrije velden mee te nemen in de export. Dit moet met ons afgestemd worden in een gesprek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 Maak een afspraak

Artikelstamgegevens vanuit SAP
Technische documenten koppeling

Technische documenten

Technische documentatie, als bijvoorbeeld PDF-, Excel- en AutoCad-bestanden exporteren. 

Aan een artikel kan je technische bijlagen toevoegen. Deze kunnen eventueel per autorisatieniveau afgeschermd worden. Hiermee kun je de website ook voor bijvoorbeeld de monteur die onderweg is gebruiken. De documenten worden beschikbaar na het inloggen.

Prijsafspraken vanuit SAP

Gemaakte prijsafspraken die zijn vastgelegd in SAP vindt je terug in de webshop.

Je kunt prijsafspraken vastleggen afhankelijk van bedrijfssoort, artikelgroep, debiteur en artikel. Er zijn diverse combinaties mogelijk die de gewenste prijsafspraak toepassen voor de gebruiker.

Je kunt de webshop ook gebruiken als catalogus zonder prijzen. Jouw relatie die inlogt kan de prijzen wél zien. Al deze prijsafspraken komen door de SAP Webshop koppeling in jouw webshop terecht.

Prijsafspraken uit SAP naar de webshop
Voorraad koppeling SAP Webshop

Voorraad artikelen

Actuele voorraad tonen aan de bezoeker.

Afhankelijk van jouw wensen kan de voorraad op vastgestelde momenten worden bijgewerkt. Dit zorgt voor een optimale weergave van de artikelen aan jouw klant.

De voorraadstatus kan op verschillende manieren worden weergegeven. Aan een bepaald type klant toon je slechts een voorraad indicatie en aan een ander type klant toon je de daadwerkelijke (gemaximaliseerde) aantallen.

Debiteurengegevens

Correcte debiteurengegevens in de webshop.

Vanuit SAP worden verschillende gegevens geëxporteerd door middel van de geavanceerde XML koppeling. Denk aan gegevens als: voornaam, achternaam, geslacht, telefoon, email, vastgestelde levering- en betaalmethodes, contactpersonen, factuuradressen, afleveradressen etc.

Vraag een gratis demo aan 

Meerdere webshops