SAP webshopkoppeling

Een naadloze Xml-koppeling naar jouw B2B- en B2C-webshop

SAP-koppeling

CM Specialist heeft een speciale webshop ontwikkeld voor zowel de B2B- als de B2C-markt. Als jouw bedrijf met SAP werkt, kunnen wij onze webshop koppelen aan jouw systeem. Dit bespaart een hoop tijd en verkleint de kans op fouten behoorlijk. Er kan voor een gecombineerde B2B- en B2C-oplossing gekozen worden binnen ons pakket.

De koppeling bevat onder andere:

 • Artikelstamgegevens
 • Artikelkenmerken en eigenschappen
 • Artikelcategorieën
 • Moeder- en dochterartikelen
 • Gerelateerde artikelen
 • Relatiegegevens
 • Prijsafspraken
 • Geplaatste orders
 • Voorraad

Naast deze koppeling is er nog veel meer mogelijk met een B2B-webshop of een B2C-webshop.

Vraag een gratis demo aan 

SAP webshop koppeling
SAP en CM Specialist

SAP en CM Shop gekoppeld

Een naadloze Xml-koppeling naar jouw webshop.

In het kort zorgt de koppeling ervoor dat de artikelstamgegevens, artikelkenmerken, debiteuren en prijsafspraken in de webshop worden geplaatst. Orders worden vanaf de webshop naar SAP doorgezet. Daarnaast houdt de koppeling de voorraad bij zodat deze actueel blijft. Ook import voor kenmerken (filters), meebestellen en moeder- en dochterartikelen. Kortom, een robuuste, flexibele en uitgebreide koppeling.

Artikelstamgegevens vanuit SAP

Artikelstamgegevens worden vanuit SAP naar de webshop geëxporteerd.

Stamgegevens die vanuit SAP worden geëxporteerd zijn onder andere artikelnummer, EAN-nummer, verkoopprijs, btw-tarief, displayprijs, verkoopadviesprijs, aanbieding, omschrijving in meerdere talen, merk, gekoppelde categorieën, artikelgroep en afbeeldingen. Ook is het mogelijk om vrije velden mee te nemen in de export. We stemmen samen af hoe de koppeling moet worden ingericht. Maatwerk is altijd mogelijk.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

 Maak een afspraak

Artikelstamgegevens vanuit SAP
Technische documenten koppeling

Technische documenten

Technische documentatie, als bijvoorbeeld Pdf-, Excel- en AutoCad-bestanden exporteren. 

Aan een artikel kan je technische bijlagen toevoegen. Deze kunnen eventueel per autorisatieniveau afgeschermd worden. Hiermee kun je de website ook voor bijvoorbeeld de monteur die onderweg is gebruiken. De documenten worden beschikbaar na het inloggen.

Prijsafspraken vanuit SAP

Gemaakte prijsafspraken die zijn vastgelegd in SAP vind je terug in jouw webshop.

Je kunt prijsafspraken vastleggen afhankelijk van bedrijfssoort, artikelgroep, debiteur en artikel. Er zijn diverse combinaties van prijsafspraken mogelijk. Al deze prijsafspraken komen in jouw webshop terecht.

Prijsafspraken uit SAP naar de webshop
Voorraad koppeling SAP Webshop

Voorraadartikelen

Actuele voorraad tonen aan de bezoeker.

Afhankelijk van jouw wensen kan de voorraad op vastgestelde momenten worden bijgewerkt. Dit zorgt voor een optimale weergave van de artikelen aan jouw klant.

De voorraadstatus kan op verschillende manieren worden weergegeven. Aan een bepaald type klant toon je slechts een voorraadindicatie en aan een ander type klant toon je de daadwerkelijke (gemaximaliseerde) aantallen.

Debiteurengegevens

Correcte debiteurengegevens in de webshop.

Vanuit SAP worden verschillende gegevens geëxporteerd door middel van de geavanceerde XML-koppeling. Denk aan gegevens als: voornaam, achternaam, geslacht, telefoon, e-mail, vastgestelde levering- en betaalmethodes, contactpersonen, factuuradressen en afleveradressen.

Vraag een gratis demo aan 

debiteurengegevens

Kosten van de koppeling:

1450,-

éénmalig

35,-

per maand

Vraag nu een offerte of demo aan

De webshopkoppeling met SAP
 • Wil je gewoon even zien hoe ons pakket werkt?
 • Wil je weten wat de uitgebreide mogelijkheden zijn?
 • Heb je een idee en wil je weten hoe we dit voor jou kunnen realiseren?
 • Wil je een offerte aanvragen?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend en kosteloos. Een offerte aanvragen ook. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.