AFAS-Online webshop koppeling

AFAS-Online koppeling

Met AFAS-Online als ERP koppeling, kun je eenvoudig controle krijgen over logistiek en financiën. Met deze ERP software optimaliseer je de informatie- en communicatielijnen van jouw organisatie. Je houdt grip op de processen en hebt altijd inzicht in de bedrijfsvoering.

De koppeling bevat o.a.

  • Artikel export (korte omschrijving, gewicht, prijs etc.)
  • Prijsafspraken export
  • Artikelcategorie / artikel export
  • Order import

Naast deze koppeling is er nog veel meer mogelijk met een B2B Webshop of een B2C Webshop.

Vraag een gratis demo aan 

AFAS-Online koppeling

AFAS-Online software

Een flexibel opgezet ERP-pakket dat volledig naar de wensen van jouw bedrijf kan worden ingericht.

AFAS-Online is een Nederlands familiebedrijf. Zij ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.

Ook hebben ze prijzen en onderscheidingen weten binnen te slepen. Onderandere De Nieuwe Kampioenen publieksprijs 2016 en AME's Financieel best presterende ICT onderneming van Nederland 2011.

AFAS-Online logo
AFAS-Online samen met CM Shop

AFAS-Online en CM Shop samen

Een naadloze koppeling naar CM Shop voor organisaties die online willen verkopen.

Met de koppeling tussen AFAS-Online en CM Shop wordt automatisch een logboek bijgehouden. Hiermee kun je inzien welke artikelen er zijn geïmporteerd in de webshop, bij hoeveel artikelen de voorraad is aangepast en welke orders zijn geëxporteerd naar AFAS-Online.

Artikelen en Orders beheren

In het overzicht van Ordermanagement bij het kopje Historie kun je artikelen en orders inzien die reeds gemaakt zijn.

Bij deze artikelen in het overzicht kun je o.a. de naam, artikelgroep, type en eenheid inzien. Zo houdt je controle over alle artikelen in jouw webshop. Je kunt hier ook prijsafspraken/acties maken en bekijken.

Ook kun je de voorraad bijhouden. Jij beslist per artikel of je de voorraad wilt bijhouden. Dit doe je bij Eigenschappen artikel, hier vink je 'Voorraad bijhouden' en 'Web' aan.

Artikelen beheren AFAS-Online
Verkooporders inzien AFAS-Online

Verkooporders inzien

Je kunt eenvoudig gegevens inzien van verkooporders. In dit overzicht zie je de artikelcode, type, omschrijving en eenheid. 

Ook kun je handmatig prijzen aanpassen en btw-bedragen inzien. Op deze manier heb jij volledige controle over de orders die via jouw webshop binnenkomen.

Vraag een gratis demo aan 

Instellingen vanuit CM Shop

Vanuit de CM Shop kun je de instellingen van AFAS-Online regelen.

In dit scherm kun je verschillende aanpassingen doen. Je kunt zelfs terug in de tijd met het instellen van de datum. Mocht je een fout hebben gemaakt in het verleden die je graag weer recht wilt zetten.

Artikelen beheren AFAS-Online
Kosten van de koppeling Op aanvraag