B2B Webshop

Van webshop tot klantportaal, het kan allemaal

B2B webshop als klantportaal

Heb je een groothandel en wil je jouw website gebruiken als klantportaal, of als portaal voor jouw verkopers on-the-road? Dan hebben wij voor jou de geschikte oplossing. Wij hebben een webshop ontwikkeld speciaal voor de groothandel en B2B markt. Mogelijkheden voor voorraad, prijsafspraken en orders automatisch exporteren is natuurlijk standaard. 

Maar we kunnen meer:

 • Uitgebreide koppelingen met grote en kleine systemen
 • Gemakkelijk onderweg te gebruiken via telefoon of tablet
 • Een dichtstbijzijnde vestiging of verkooppunt zoeken
 • Consumenten orders doorsturen naar jouw dichtstbijzijnde dealer(s)
 • Schakel tussen prijsweergaves zodat andere kunnen meekijken
 • Werk met consumenten-, advies-, retail-, of andere prijzen
 • Gebruik hem als offerte module én als bestelportaal in 1
 • Laat jouw klant offertes aanmaken en opslaan
 • Laat jouw verkopers onderweg bestellingen opnemen
 • Commissies berekenen aan jouw klant
 • Geautomatiseerde artikel exports naar webshops
 • Dropship module (informeert jouw leveranciers automatisch)

Vraag een vrijblijvende demo aan

B2B webshop laten maken
B2B webshop koppelen met Exact, Mplus, SAP SnelStart, AS400

Uitgebreide koppelingen

Het grote voordeel van automatiseren is tijd besparen en fouten voorkomen. Daarom vinden wij het niet anders dan normaal dat jouw B2B webshop gekoppeld is aan jouw boekhoud- of ERP pakket. 

Klantgegevens en ordergegevens worden automatisch vanaf jouw webshop naar jouw huidige boekhoud- of ERP pakket verzonden.

We hebben onder andere koppelingen naar SAP, Exact, PIM, AS-400, Order-Direct, M-Plus, Visma, KING, JUPA (Eijsink), SnelStart en andere pakketten. Benieuwd of we een koppeling kunnen maken tussen jouw pakket en onze krachtige B2B webshop?

Vraag een demo aan

Verkooppunten zoeken

Als je meerdere vestigingen hebt kan jouw klant gemakkelijk een dichtstbijzijnde vestiging vinden.

Dit kan op basis van een traditioneel zoekveld, maar ook met de locatiebepaling van de webbrowser. We berekenen de afstand tussen jouw verkooppunt en de bezoeker met behulp van Google Maps.

Vraag een demo aan

B2B webshop consumenten orders

Consumenten orders doorspelen

Als jouw merk bekend is heb je ook vaak consumenten op bezoek.

Met onze webshop is het mogelijk om de consument zelf een bestelling te laten plaatsen en deze bij een zelf gekozen verkooppunt af te laten leveren. De B2B webshop toont automatisch op basis van het ingevoerde adres de dichtstbijzijnde verkooppunten. Zo kun je de consument toch bedienen en kun je tevens jouw klant (de retailer) de bal toespelen.

Vraag een demo aan

Schakel tussen prijsweergaves

Als groothandel werk je met allerlei soorten prijzen. Als jouw klant (de dealer of retailer) met een consument aan tafel zit wordt vaak jouw catalogus of website geraadpleegd.

In ons pakket kan jouw klant schakelen tussen prijsweergaves zodat de consument mee kan kijken en alleen de adviesprijzen ziet. Daardoor kan jouw klant samen met de consument vlot bij het juiste product komen door te filteren op kleur, toepassing, afmetingen of andere de jou opgegeven eigenschappen. Ook kan de consument zelf een lijst verzamelen en jouw klant benaderen.

Vraag een demo aan

B2B webshop offerte module voor

B2B webshop als offerte module

Het is mogelijk om de webshop als offerte module te laten werken. De webshop ziet er uit als een normale webshop, alleen zien gewone bezoekers geen prijzen.

In plaats van een winkelmandje heeft een bezoeker de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Bezoekers vullen de gegevens in en vervolgens krijg jij en de bezoeker een bevestiging van de offerte aanvraag. Deze bezoeker kan zowel jouw potentiële retailer als een consument zijn.

Vraag een demo aan

Laat jouw klant offertes maken

Zodra jouw klant inlogt krijgt deze een mogelijkheid om projecten aan te maken. Aan een project kan jouw klant artikelen en aantallen toevoegen, notities maken en zelf een status opgeven.

Hierdoor kan jouw klant aan meerdere offertes tegelijk werken en zo snel een prijsberekening maken voor de consument. Jij als B2B webshop eigenaar kunt ook deze projecten inzien en er eventueel artikelen en notities aan toevoegen.

Vraag een demo aan

offertes maken
commissie en affiliate

Commissies en affiliates

Als jouw klant zelf geen goede webshop heeft en deze simpelweg wilt doorlinken naar jouw website en toch graag de commissie wilt ontvangen, hebben wij een oplossing.

Ons systeem kan bijhouden wat de doorverwijzing is geweest en hoe hoog de commissie moet zijn naar jouw klant. Geheel afhankelijk van je wens kan jouw klant bijvoorbeeld de geplaatste orders inzien en kun je de bandbreedte voor de hoogte van de commissie instellen.

Vraag een demo aan

Geautomatiseerde artikel exports

Webshops zijn niet meer weg te denken. Als je veel levert aan webshops weet jij als geen ander dat deze vaak veel artikelinformatie digitaal willen ontvangen. 

Onze B2B Webshop kan artikelgegevens automatisch exporteren zodat jouw klant altijd recente productfoto's, productkenmerken, voorraad aantallen (of alleen een status) en actuele prijs afspraken heeft.

Vraag een demo aan

Automatische xml koppeling
B2B Verkopers module

B2B verkopers module

Met de verkopers module kun je jouw verkopers op de weg in laten loggen in het account van jouw klant. 

De verkoper ziet na het inloggen precies hetzelfde als jouw klant. Alleen heeft jouw verkoper niet de inloggegevens nodig van jouw klant. Op deze manier kan een verkoper gemakkelijk een bestelling opnemen in jouw B2B Webshop met de daarbij behorende prijsafspraken en leveringsvoorwaarden.

Op de orderbevestiging wordt ook meegenomen wie de verkoper van de order is.

Vraag een demo aan