Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
18.212.83.37

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

B2B Webshop

Uw B2B webshop als klantportaal

Heeft u een groothandel en wilt u uw website gebruiken als klantportaal, of als portaal voor uw verkopers op de weg? Dan hebben wij voor u de geschikte oplossing. Wij hebben een webshop ontwikkeld speciaal voor de groothandel en B2B markt. Mogelijkheden voor voorraad, prijsafspraken en orders automatisch exporteren is natuurlijk standaard. 

Maar we kunnen meer:

 • Uitgebreide koppelingen met grote en kleine systemen
 • Gemakkelijk onderweg te gebruiken via telefoon of tablet
 • Een dichtstbijzijnde vestiging of verkooppunt zoeken
 • Consumentenorders doorsturen naar uw dichtstbijzijnde dealer(s)
 • Schakel tussen prijsweergaves zodat andere kunnen meekijken
 • Werk met consumenten-, advies-, retail-, of andere prijzen
 • Gebruik hem als offerte module én als bestelportaal in 1
 • Laat uw klant offertes aanmaken en opslaan
 • Laat uw verkopers onderweg bestellingen opnemen
 • Commissies berekenen aan uw klant
 • Geautomatiseerde artikelexports naar webwinkels
 • Dropship module (informeert uw leveranciers automatisch)

Vraag een vrijblijvende demo aan

B2B webshop laten maken
B2B webshop koppelen met Exact, Mplus, SAP SnelStart, AS400

Uitgebreide koppelingen

Het grote voordeel van automatiseren is tijd besparen en fouten voorkomen. Daarom vinden wij het niet anders dan normaal dat uw B2B webshop gekoppeld is aan uw boekhoud of ERP-pakket. 

Klantgegevens en ordergegevens worden automatisch vanaf uw B2B webshop naar uw huidige boekhoud- of ERP pakket verzonden.

We hebben onder andere koppelingen naar SAP, Exact, PIM, AS-400, Order-Direct, M-Plus, Visma, KING, JUPA (Eijsink), SnelStart en andere pakketten. Benieuwd of we een koppeling kunnen maken tussen uw pakket en onze krachtige B2B webshop?

Vraag een demo aan

Verkooppunten zoeken

Als u meerdere vestigingen heeft kan uw klant gemakkelijk een dichtstbijzijnde vestiging vinden.

Dit kan op basis van een traditioneel zoekveld, maar ook met de locatiebepaling van de webbrowser. We berekenen de afstand tussen uw verkooppunt en de bezoeker met behulp van Google Maps.

Vraag een demo aan

consumenten orders webshop

Consumenten orders doorspelen

Als uw merk bekend is heeft u ook vaak consumenten op bezoek.

Met onze B2B webshop is het mogelijk om de consument zelf een bestelling te laten plaatsen en deze bij een zelf gekozen verkooppunt af te laten leveren. De B2B webshop toont automatisch op basis van het ingevoerde adres de dichtstbijzijnde verkooppunten. Zo kunt u de consument toch bedienen en kunt u ook uw klant (de retailer) de bal toespelen.

Vraag een demo aan

Schakel tussen prijsweergaves

Als groothandel werkt u met allerlei soorten prijzen. Als uw klant (de dealer of retailer) met een consument aan tafel zit wordt vaak uw catalogus of website geraadpleegd.

In ons pakket kan uw klant schakelen tussen prijsweergaves zodat de consument mee kan kijken en alleen de adviesprijzen ziet. Daardoor kan uw klant samen met de consument vlot bij het juiste product komen door te filteren op kleur, toepassing, afmetingen of andere de u opgegeven eigenschappen. Ook kan de consument zelf een lijst verzamelen en uw klant benaderen.

Vraag een demo aan

webshop offerte module voor B2B

B2B webshop als offerte module

Het is mogelijk om de webwinkel als offerte module te laten werken. De webwinkel ziet er uit als een normale webshop, alleen zien gewone bezoekers geen prijzen.

In plaats van een winkelmandje heeft een bezoeker de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Bezoekers vullen de gegevens in en vervolgens krijgt u en de bezoeker een bevestiging van de offerte aanvraag. Deze bezoeker kan zowel uw potentiele retailer als een consument zijn.

Vraag een demo aan

Laat uw klant offertes maken

Zodra uw klant inlogt krijgt deze een mogelijkheid om projecten aan te maken. Aan een project kan uw klant artikelen en aantallen toevoegen, notites maken en zelf een status opgeven.

Hierdoor kan uw klant aan meerdere offertes tegelijk werken en zo snel een prijs berekening maken voor de consument. U als B2B webshop eigenaar kunt ook deze projecten inzien en er eventueel artikelen en notities aan toevoegen.

Vraag een demo aan

offertes maken
commissie en affiliate

Commissies en affiliates

Als uw klant zelf geen goede webshop heeft en deze simpelweg wilt doorlinken naar uw website en toch graag de commissie wilt ontvangen, hebben wij een oplossing.

Ons systeem kan bijhouden wat de doorverwijzing is geweest en hoe hoog de commissie moet zijn naar uw klant. Geheel afhankelijk van uw wens kan uw klant bijvoorbeeld de geplaatste orders inzien en kunt u de bandbreedte voor de hoogte van de commissie instellen.

Vraag een demo aan

Geautomatiseerde artikelexports

Webshops zijn niet meer weg te denken. Als u veel levert aan webwinkels weet u als geen ander dat deze vaak veel artikelinformatie digitaal willen ontvangen. 

Onze B2B webshop kan artikelgegevens automatisch exporteren zodat uw klant altijd recente productfoto's, product kenmerken, voorraadaantallen (of alleen een status) en actuele prijs afspraken heeft.

Vraag een demo aan

Automatische xml koppeling
B2B Verkopers module

Verkopersmodule

Met de verkopersmodule kunt u uw verkopers op de weg in laten loggen in het account van uw klant. 

De verkoper ziet na het inloggen precies het zelfde als uw klant. Alleen heeft uw verkoper niet de inlog gegevens nodig van uw klant. Op deze manier kan een verkoper gemakkelijk een bestelling opnemen in uw B2B webshop met de daarbij behorende prijsafspraken en leveringsvoorwaarden.

Op de orderbevestiging wordt ook meegenomen wie de verkoper van de order is.

Vraag een demo aan