Webshops

Met onze blik altijd op de toekomst. Vanaf 1 tot 100.000 artikelen, razendsnel bereikbaar.
Een eigen design CM Specialist

SEO by design

Voor een webshop is hoog scoren in de zoekmachines erg belangrijk. Daarom hebben we ons systeem volledig omgebouwd met SEO als uitgangspunt. Daarnaast bieden wij een aantal uitgebreide SEO-pakketten.

Compleet e-commerce systeem

Goed vormgegeven

Een op maat gemaakte vormgeving, gericht op conversie en afgestemd op jouw doelgroep en huisstijl. Samen tillen wij jouw webshop naar een hoger niveau.

Gericht op het doel

Gericht op het doel

Komen klanten naar je webshop om te bestellen, een offerte aan te vragen, zich aan te melden of bijvoorbeeld om een afspraak te maken? Zonder een goed geformuleerd doel is er geen meetbaar resultaat.

Een eigen design CM Specialist

Wat kost het?

Dat is afhankelijk van jouw wensen. Maar gemiddeld genomen tussen de € 5.500 en € 15.000. We werken met prijslijsten. Na een kennismakingsgesprek maken wij een passende offerte voor je.

Maak een afspraak

Logo Exact Online koppeling
Logo Order-Direct koppeling
Logo SnelStart koppeling
Logo AFAS Online koppeling
Logo SAP koppeling
Logo Visma koppeling
Logo JUPA koppeling
Logo B2C Europe koppeling

Koppelingen

Benut de kracht van elk pakket

Gebruik je al een ERP of administratiesysteem? Geen probleem. Met onze uitgebreide koppelingen blijft jouw bedrijf voorbereid op de toekomst en benut je de kracht van elk pakket.

Bekijk alle koppelingen

Gemakkelijk artikelen beheren

Pas de artikeldata aan met onze uitgebreide editor

Door gebruik te maken van eigen sjablonen kun je in hetzelfde stramien blijven werken. Ons pakket zorgt er dan voor dat jouw product goed gevonden wordt in de zoekmachines.

Alle functies van de webshop

Artikelen beheren
Uitgebreide prijsafspraken

Uitgebreide prijsafspraken

Ken aparte prijsafspraken toe aan iedere klant of klantengroep

Met aparte prijsafspraken kun je, als groothandel, zowel de eindgebruiker als de detaillist bedienen met één webshop. Na het inloggen verschijnen de prijzen en staffels die voor de ingelogde bezoeker gelden.

Alle commerciële tools

Een goed vindbare webshop bijhouden

Dat kan met onze zeer gebruiksvriendelijke CM Shop, een webshop beheertool waarin alle functionaliteiten uit CM Site zijn geïntegreerd. Ideaal voor zowel business to consumer als business to business webshops.

  • Zéér goed vindbaar in zoekmachines
  • Op maat gemaakt design
  • Veel commerciële tools beschikbaar
Webshop laten bouwen beheermodule
Zitzak bestellen

Commerciële tools

Maximaliseer je e-commerce!

Up-selling en cross-selling, Aanbiedingen, Favoriete artikelen, Houd me op de hoogte functie, Affiliate marketing, Kortings- en waardebonnen, Staffel- en factuurkortingen en nog veel meer vind je op onze Commerciële tools pagina!

Alle commerciële tools

Ondersteuning & Support

Makkelijk met uitgebreide video's

Het beheren van categorieën, artikelen, afbeeldingen, prijzen en aanbiedingen met CM Shop wordt nu nog makkelijker met onze ondersteuningsvideo's.

Bekijk onze videos