Websites

Website laten maken door een professionele partij?
Een eigen design CM Specialist

Een eigen design

De kennis van meerdere branches versterken elkaar. Blijven innoveren is belangrijk. Ons pakket is daardoor klaar voor de toekomst van jouw bedrijf.

Compleet e-commerce systeem

Meten is weten

Een handgemaakte vormgeving gericht en afgestemd op jouw doelgroep en huisstijl! Duidelijke Call-to-Action voor meer potentiële klanten.

Gericht op het doel

Gericht op het doel

Komen klanten om te bestellen, zich aan te melden, een afspraak te maken, of iets anders? Zonder goed geformuleerd doel is er geen meetbaar resultaat.

Een eigen design CM Specialist

Wat kost het?

Uiteraard afhankelijk van de wensen... maar gemiddeld tussen de € 2.500 en € 5.000. Voor de starter hebben we een instappakket van € 599. Na een gesprek maken wij een passende offerte.

Maak een afspraak

Goed vormgegeven en eenvoudig te bedienen

Een website die aansluit bij jouw huisstijl en jouw bedrijf op onderscheidende wijze positioneert. Die via zoekmachines optimaal te vinden is en waar klanten moeiteloos hun gang gaan. Dat vinden wij belangrijk.

  • Op maat vormgegeven design
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Zéér goed vindbaar in zoekmachines
  • Websites die omzet realiseren
Website laten maken

Eenvoudig beheer en uitleg

Met CM Site, onze website beheer tool, kan je bovendien jouw website eenvoudig zelf bedienen; Je kunt er zelf alle veranderingen mee aanbrengen die je wilt. Daarbij hebben we ook uitgebreide videohandleidingen.

Bekijk alle functies en modules.

Volledig beheer van jouw website

Wij kunnen je volledige website of webshop beheren. Dat betekent dat je zelf niet in CM Site of CM Shop hoeft te werken. Updates van jouw website worden door ons team uitgevoerd. Per telefoon, e-mail en duidelijke afspraken denken wij actief mee over jouw website en minstens elke 3 maanden hebben we contact over jouw website.

Alles door ons laten doen?

Goed vindbaar in Google

Door specifiek gebruik te maken van de geoptimaliseerde SEO functies in de beheermodule van CM Specialist, is de website uitstekend vindbaar in de zoekmachines.

Proef op de som? Zoek maar eens op AIX Rosé of Wijn uit frankrijk tussen de onbetaalde resultaten. Daar vindt je Bovino (een tevreden klant van ons) terug.

Website goed vindbaar in Google laten maken

Ondersteuning & Support

Gemakkelijk met uitgebreide video's

Zaken als content wijzigen, afbeeldingen invoegen en nieuwsberichten plaatsten zijn op een gemakkelijke manier uit te voeren. Met CM Site zijn pagina's aanmaken, formulieren plaasten, autorisatieniveau's toekennen en nog veel meer een stuk eenvoudiger met duidelijke video's.

Bekijk onze ondersteuning videos