Websites

Website laten maken door een professionele partij?
Een eigen design CM Specialist

Een eigen design

De kennis van meerdere branches versterken elkaar. Blijven innoveren is belangrijk. Ons pakket is daardoor klaar voor de toekomst van jouw bedrijf.

Compleet e-commerce systeem

Meten is weten

Een handgemaakte vormgeving gericht en afgestemd op jouw doelgroep en huisstijl! Duidelijke Call-to-Action voor meer potentiële klanten.

Gericht op het doel

Gericht op het doel

Komen klanten om te bestellen, zich aan te melden, een afspraak te maken, of iets anders? Zonder goed geformuleerd doel is er geen meetbaar resultaat.

Een eigen design CM Specialist

Wat kost het?

Uiteraard afhankelijk van de wensen... maar gemiddeld tussen de € 2.500 en € 5.000. Voor de starter hebben we een instappakket van € 599. Na een gesprek maken wij een passende offerte.

Goed vormgegeven en eenvoudig te bedienen

Een website die aansluit bij jouw huisstijl en jouw bedrijf op onderscheidende wijze positioneert. Die via zoekmachines optimaal te vinden is en waar klanten moeiteloos hun gang gaan. Dat vinden wij belangrijk.

  • Op maat vormgegeven design
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Zéér goed vindbaar in zoekmachines
  • Websites die omzet realiseren

Vrijblijvend overleggen?  

 Maak een afspraak

Website laten maken

Eenvoudig beheer en uitleg

Met CM Site, onze website beheer tool, kan je bovendien jouw website eenvoudig zelf bedienen; Je kunt er zelf alle veranderingen mee aanbrengen die je wilt. Daarbij hebben we ook uitgebreide videohandleidingen.

Bekijk alle functies en modules.

Goed vindbaar in Google

Door specifiek gebruik te maken van de geoptimaliseerde SEO functies in de beheermodule van CM Specialist, is de website uitstekend vindbaar in de zoekmachines.

Proef op de som? Zoek maar eens op AIX Rosé of Wijn uit frankrijk tussen de onbetaalde resultaten. Daar vindt je Bovino (een tevreden klant van ons) terug.

Website goed vindbaar in Google laten maken

Gerealiseerde websites

Emile Thuiszorg
Website
Focus Verloskundig Centrum
Website
Luimes&Luimes
Website

Alle gerealiseerde projecten