UPS webshop koppeling

Gemakkelijk verzenden met UPS

UPS koppeling

Met de UPS koppeling aan jouw webshop verstuur je binnen enkele klikken een pakket. Bij de geplaatste order kun je direct één of meerdere verzendlabels aanmaken. Door gebruik te maken van deze koppeling, is de verzending van orders helemaal in eigen hand.
 

De koppeling bevat o.a.

  • Verzending aanmelden bij UPS
  • Pakketten toevoegen
  • Verzendmethode kiezen (Standard, Express Saver of Express)
  • Verzendingen inzien, volgen en annuleren
  • Up-to-date statusinformatie met Track en Trace
  • Razendsnel een of meerdere verzendlabels aanmaken
  • Inzicht in de zendingen op één plek

Vraag een gratis demo aan 

UPS Webshop koppeling

UPS (United Parcel Service)

Een van de grootste en de oudste koeriersdienst ter wereld voor verzendingen naar binnen en buiten Europa.

In 1907 werd de American Messenger Company opgericht door de 19-jarige James Casey. In 1919 werd het bedrijf omgenoemd naar United Parcel Service. Vandaag de dag versturen ze per jaar meer dan 4,6 miljard pakketten. Dat zijn meer dan 12,6 miljoen per dag! Deze pakketten gaan zowel per vliegtuig, boot, auto als met de fiets.UPS logo
UPS & CM Specialist

UPS en jouw webshop samen

Regel vanaf nu jouw zendingen vanuit jouw webshop.

In de webshop komen de orders binnen. Om deze order bij de klant geleverd te krijgen kun je de UPS koppeling gebruiken. Hiermee kun je gemakkelijk pakketten aanmelden, de gewenste verzendmethode kiezen en tracking informatie bijhouden. Met deze koppeling voorkom je typefouten en bespaar je tijd.

Orders aanmelden bij UPS

Orders die zijn binnengekomen kun je zelf aanmelden voor verzending.

Door het aantal pakketten, het gewicht en het afleverland op te geven kun je direct de beschikbare verzendmethodes met de bijbehorende tarieven en verwachtte levermomenten.

De adresgegevens worden automatisch overgenomen van de order. Eventueel zijn deze nog met de hand aan te passen voor als jouw klant een foutje heeft gemaakt bij het invoeren. Na het aanmelden is het pakket bij UPS gemeld kun je direct jouw verzendlabel printen.

Verzendingen aanmelden UPS
Verzending beheren bij UPS

Verzendingen beheren

Zodra de verzending is aangemeld kun je de tracking gegevens inzien. Hierdoor weet jij en jouw klant altijd waar het pakket is.

In het orderoverzicht zie je de zendingen die zijn aangemaakt. Omdat er voor één order meerdere zendingen aangemaakt kan worden zijn deze afzonderlijk van elkaar in te zien.

Ook kun je vanuit dit overzicht nogmaals het verzendlabel printen, een nieuwe zending aanmaken of de zending annuleren. 

Vraag een gratis demo aan 

Verzendingen beheren met UPS dashboard

Je kunt zowel in de CM omgeving als in de UPS omgeving jouw verzendingen beheren.

Als jouw webshop met UPS gekoppeld is kun je in het dashboard van UPS de verzendingen zien. Je kunt met jouw accountgegevens op de website van UPS inloggen voor het overzicht.

In dit overzicht heb je verschillende mogelijkheden. Je kan verzendgegevens inzien voor zowel pakketten als vracht en ook zijn de verzendlabels in een overzicht terug te vinden.

Verzendingen beheren via dashboard UPS

Kosten van de koppeling:

225,-

éénmalig