Online Marketing

  • Specifieke doelgroep targeting
  • Vergroten van je online bereik
  • Voor kleine en grote spelers
Trofee nummer 1

Complete Online Marketingstrategie

Wil je het grondig aanpakken, dan kies je voor de Complete Online Marketingstrategie. Met een op maat gemaakt, solide plan werken we toe naar jouw online marketingdoelen, zoals meer bezoek naar je website of het vergroten van je omzet.

  • Concrete bedrijfsanalyse
  • Concurrentieonderzoek
  • Doelgroeponderzoek
  • SMART-doelstellingen formuleren
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Customer Journey (klantreis) in kaart brengen en optimaliseren
  • Promotie en kanalen bepalen die jij wilt inzetten
Meer lezen
Trofee nummer 2
Online marketingkanalen

Liever direct aan de slag met een specifiek kanaal? Kies dan uit onderstaande opties. Jij bepaalt zelf wat bij je budget past, wat je inzet en wanneer.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Scoor hoger in de zoekmachines met je website of webshop. Met de SEO Kickstart weet je meteen hoe je website ervoor staat en wat er nodig is om hoger te scoren in Google.

Lees meer

Zoekmachine adverteren (SEA)

Betaald adverteren en hoog scoren in de zoekmachines. Met het advertentiesysteem Google Ads sta je binnen korte tijd bovenaan de eerste pagina van de zoekresultaten.

Lees meer

Contentmarketing

Hoger scoren in de zoekmachines met kwalitatief goede en relevante content. Hoe zorg je ervoor dat Google ook jouw teksten beter laat scoren in de zoekresultaten?

Lees meer

E-mailmarketing

Gericht communiceren met mensen die al geïnteresseerd zijn in je product of dienst. Met lage kosten en een hoge ROI, ofwel: je krijgt er meer voor terug dan je erin stopt.

Lees meer
Joel van der Horst
Joel van der Horst Leertouwer Bromfietsen B.V.

Beloven geen gouden bergen

Bij CM Specialist weten ze waar ze het over hebben. Beloven geen gouden bergen, maar realiseren een perfect werkende website, met alle mogelijkheden! Geen vraag te moeilijk of te veel. Een bedrijf van niet praten maar doen!

Paul Janssen
Paul Janssen Bovino B.V.

Super goed advies!

De communicatie met de CM Specialist is duidelijk en altijd goed bereikbaar.

Leon Coolen
Leon Coolen Multitube Engineering B.V.

Multitube Engineering B.V. werkt al enige jaren prettig samen met CM Specialist. Bekwaam team, praktisch advies, functionele tools, heldere achtergrond omgeving en snelle service. Onze websites en webshops worden goed gevonden.

5 redenen waarom online aanwezigheid een must is

5 redenen waarom online aanwezigheid een must is

Stel: je koelkast is stuk. Er zit een gat in je sok. Je bent vastgelopen in je loopbaan of je zoekt een tweedehands auto. Wat doe je dan? Je gaat online!

16 augustus 2021

Online Marketing
Wat betekent ‘direct verkeer’ in Google Analytics eigenlijk?

Wat betekent ‘direct verkeer’ in Google Analytics eigenlijk?

Je wilt natuurlijk alles weten over de bezoekers van jouw website of webshop. Hebben ze je gevonden via direct verkeer? Wat is dat eigenlijk?

24 juni 2021

Google Analytics

Marketing updates en tips

Altijd up-to-date!

Hier houden wij je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de wereld van de online marketing. Updates van Google, tips en trucs etc.