Artikelen XML koppeling

Artikelen importeren, elke minuut, uur, dag of week

Uitgebreide koppeling in XML

Om artikelgegevens te importeren van jouw backoffice pakket naar jouw webshop kun je gebruik maken van uitgebreide XML imports.

Je kunt dit inzetten om de stamgegevens zoals het artikelnummer, bestelnummer, EAN-code, artikeltitel, artikelomschrijving, gewicht, afbeeldingen, voorraad, prijzen, btw code, categorieën etc. over te zetten naar de webshop.

XML Koppeling
Artikelen beheren op een plek

Op één plek artikelen beheren

Indien je een backoffice pakket heeft wat XML bestanden kan genereren, kunnen wij de koppeling ook op maat aanpassen, zodat je jouw artikelen op één plek kunt beheren.

Onze artikel import is heel uitgebreid opgezet om ook de complexere XML bestanden te importeren van jouw boekhoudpakket.

Alleen de wijzigingen

In de XML import naar de webshop is het mogelijk om alleen de wijzigingen te importeren. Zo blijft alles razendsnel en jouw online voorraad echt up-to-date.

Als er een order wordt geplaatst in de webshop zetten wij een XML bestand klaar op onze server. Als jouw boekhoudpakket de order heeft geïmporteerd en dus de voorraad heeft bijgewerkt kan onze winkel direct worden aangeroepen om de voorraad bij te werken. Dit kan er voor zorgen dat de voorraad tot op de minuut actueel is!

Alleen de wijzigingen worden gesynchroniseerd
XML Import op maat

XML Import op maat

Indien het binnen jouw backoffice pakket niet mogelijk is om een export te maken volgens onze documentatie, kunnen wij ook onze import aanpassen.

Door de flexibele opzet is het mogelijk om veld namen te wijzigen, veldattributen uit te lezen, afbeeldingen van een externe locatie of via FTP op onze server toe te voegen en nog veel meer...

Factor en prijs toevoegen

Indien je wilt werken met artikel feeds van jouw leveranciers, kun je een factor en een vast bedrag op de aangeleverde prijs toevoegen.

Omdat er meerdere XML imports tegelijk kunnen draaien kun je dus ook met meerdere leveranciers werken.

Factor en prijs toevoegen
Documentatie

Documentatie

Om zelf een artikel feed samen te stellen kan hier de documentatie gedownload worden. Deze documentatie kan wijzigen.

In de documentatie zit ook de link naar XML voorbeeld bestanden.

documentatie XML Import documentatie versie 4.3.2