Webshop laten maken

Starten met een webshop?

Een team van webshop specialisten met in totaal ruim 25 jaar ervaring op het internet, ontwerpen en bouwen dagelijks webshops voor het MKB in Huizen en omstreken. Dat is wat we doen, leuk vinden én waar we goed in zijn.

Voor zowel starters als al ervaren ondernemers hebben wij een passend product. Heb je een kleine webshop met enkele (unieke) artikelen, of juist een bulk aan verfijnde keuzemogelijkheden. Wij passen ons graag aan.

Enkele mogelijkheden

  • Op maat vormgegeven webshops
  • Zéér goed vindbaar in zoekmachines
  • Commerciële tools voor omzetverhoging
  • Wij koppelen de webshop aan jouw ERP systeem

Meer over onze webshops

Vraag een gratis demo aan 

Professionele webshop laten bouwen
webdesign internetbureau huizen

Webshop op maat vormgegeven

Samen met onze klant stemmen we het doel en de doelgroep van de webshop af. Na het grondig doornemen van jouw wensen omtrent jouw webshop starten we met het ontwerpen rekeninghoudende met jouw huisstijl.

Omdat iedere webshop op een leeg a4-tje begint zorgen we voor een unieke vormgeving. Uiteraard houden we bij het ontwerpen van jouw webshop rekening met de basiselementen die jouw online succes bepalen.

Ons kantoor is gevestigd in Huizen in het Gooi. Vanuit deze locatie bedienen we klanten door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Bekijk alle webshop functies en commerciële tools

Betrouwbaar, transparant en deskundig

Wat ons als internetbureau onderscheid is dat ons bureau helemaal gericht is op jou als klant. Zodra wij starten met het bouwen van een webshop ontvang je een link waar je de voortgang kunt bekijken. Wij willen niet alleen tevreden klanten. Liever hebben wij razend enthousiaste klanten welke hun ervaringen delen met mede MKB-ers.

Van begin tot het eind leggen wij alles op tafel en is het 100% inzichtelijk wat wij doen en wat wij van jou als klant verwachten. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn, wel zo correct.

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

Webshop laten maken
webdesign internetbureau huizen uitzicht

In Huizen, vlak bij

Ook als wij niet bij jou in de regio zitten. Ons kantoor zit midden in Nederland gevestigd, in Huizen. Hierdoor zijn we erg centraal opgesteld en dus ook werkzaam door heel Nederland met het maken van webshops en websites.

Kom eens vrijblijvend langs (of nodig ons uit) voor een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken. Graag tonen wij ons systeem en leggen wij de werking hierachter aan je uit zodat je een duidelijk beeld krijgt.

Zelf aan de slag met uitgebreide video's

Na oplevering van de webshop ontvang je een training waarmee we je kennis laten maken met ons CMS systeem. Met uitgebreide ondersteuning video's en de ondersteuning die je vanuit ons ontvangt is het onderhouden van je webshop een eitje.

Wij zorgen voor de update's en het CMS systeem. Wist je dat ons systeem steeds uitgebreid wordt, waar jij vervolgens ook van profiteren kunt?

Lees meer in ons huidige versiebeheer

Webshop laten maken

Deze bedrijven gingen je voor

Ikwilzitzakken.nl
Consumentenwebshop
Doeco
CM Shop (CMS)
Alushutter
CM Shop (CMS)
Lumosec
Webshop
Bovino
Consumentenwebshop
Sinatec
CM Shop (CMS)

Bekijk ons portfolio