Webshop laten maken

Webshop laten maken?

Een team van webshop specialisten met in totaal ruim 25 jaar ervaring op het internet, ontwerpen en bouwen dagelijks webshops voor het MKB in Huizen en omstreken. Dat is wat we doen, leuk vinden én waar we goed in zijn. Klanten verwelkomen wij graag op ons kantoor, gevestigd op de Ambachtsweg in Huizen, het Gooi.

Enkele mogelijkheden

  • Zéér goed vindbaar in zoekmachines
  • Commerciële tools voor omzetverhoging
  • Op maat vormgegeven webshops

Vraag een gratis demo aan 

Professionele webshop laten bouwen
webdesign internetbureau huizen

Webshop op maat vormgegeven

Samen met onze klant stemmen we het doel en de doelgroep van de webshop af. Na het grondig doornemen van jouw wensen omtrent jouw webshop starten we met het ontwerpen rekeninghoudende met jouw huisstijl. Omdat iedere webshop op een leeg a4-tje begint zorgen we voor een unieke vormgeving. Uiteraard houden we bij het ontwerpen van jouw webshop rekening met de basiselementen die jouw online succes bepalen. Ons kantoor is gevestigd in Huizen in het Gooi. Vanuit deze locatie bedienen we klanten door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Bekijk alle webshop functies en commerciële tools

Betrouwbaar, transparant en deskundig

Wat ons als internetbureau onderscheid is dat ons bureau helemaal gericht is op jou als klant. Zodra wij starten met het bouwen van een webshop ontvang je een link waar je de voortgang kunt bekijken. Wij willen niet alleen tevreden klanten. Liever hebben wij razend enthousiaste klanten welke hun ervaringen delen met mede MKB-ers.

Webshop laten maken
webdesign internetbureau huizen uitzicht

In Huizen, vlak bij

Wij zitten midden in Nederland gevestigd, in Huizen. Maar we gaan door heel Nederland met het maken van webshops en websites.

Kom eens vrijblijvend langs voor een kopje koffie om de mogelijkheden van jouw webshop te bespreken.

Deze bedrijven gingen je voor

Ikwilzitzakken.nl
Consumentenwebshop
Doeco
CM Shop (CMS)
Alushutter
CM Shop (CMS)
Lumosec
Webshop
Bovino
Consumentenwebshop
Sinatec
CM Shop (CMS)

Bekijk ons portfolio