Webshop laten maken

Starten met een webshop?

Ons team van webshop specialisten met in totaal ruim 25 jaar ervaring op het internet, ontwerpen en maken dagelijks webshops voor het MKB in heel Nederland. Dat is wat we doen, leuk vinden én waar we goed in zijn. Bij ons kun je een kleine en grote webshop laten maken.

Voor zowel starters als al ervaren ondernemers hebben wij een passend product. Heb je een kleine webshop met enkele (unieke) artikelen, of juist een bulk aan verfijnde keuzemogelijkheden. Wij passen ons graag aan.

Enkele mogelijkheden

  • Op maat vormgegeven webshops
  • Zéér goed vindbaar in zoekmachines
  • Commerciële tools voor omzetverhoging
  • Wij koppelen de webshop aan jouw ERP-systeem
  • Webshop laten maken met iDEAL en andere betaalmethoden waaronder: Creditcard, Klarna, Riverty.

Meer over webshops Vraag gratis demo aan

Webshop ontwerp laten maken in Photoshop
Webshop laten vormgeven in Photoshop

Webshop op maat laten maken

Laten we samen met jou het doel en de doelgroep van de webshop afstemmen. We nemen grondig de wensen over jouw webshop met je door. Laten je voorbeelden van webshops zien die aansluiten bij je wensen. We denken met je mee over de techniek en vormgeving. Wellicht heb jij ook nog webshops als voorbeeld die je aan ons kunt laten zien.

De beste webshop maken die er bestaat is, dat is elke keer weer ons doel. Hierna starten we met maken van het ontwerp. We houden rekening met de bestaande (of nieuwe) huisstijl, maar laten ruimte voor specifieke wensen.

Bij ons begint iedere webshop op een leeg A4'tje. We maken een unieke vormgeving. Uiteraard houden we bij het ontwerpen van jouw webshop rekening met de basiselementen die jouw online succes bepalen.

Bekijk alle webshop functies en commerciële tools

Specifiek maatwerk laten maken?

Is onze "standaard" webshop voor jou niet voldoende? Veel van onze klanten laten maatwerk ontwikkelen om hun webshop helemaal naar eigen smaak te maken. Ons programmeer- en vormgevingteam werken hiervoor naadloos samen om jouw maatwerk tot een succes te maken.

Niets is ons team en CMS-systeem te gek, laat ons weten wat jij wilt en wij gaan graag brainstormen over de mogelijkheden.

Wat kost een webshop laten maken?

Dat is afhankelijk van de wensen. Laat ons jouw verhaal en verwachtingen weten tijdens een kennismakingsgesprek. Wij maken aansluitend een passende offerte.

Wij specialiseren ons in het maken van een uniek ontwerp op maat. Er is veel mogelijk, afhankelijk van de doelgroep en verwachtingen. Hoe wil jij de webshop eruit laten zien? Hoe moet de webshop werken voor de gebruiker? Laten we samen kijken naar de beste strategie.

Neem contact op

Betrouwbaar, transparant en deskundig

Wat ons als internetbureau onderscheid is dat ons bureau helemaal gericht is op jou als klant. Wij nemen de tijd om ons te verdiepen in jouw business zodat we weten waar we het over hebben. Zodra wij starten met het maken van een webshop ontvang je een link waar je de voortgang kunt bekijken. Wij willen niet alleen tevreden klanten. Liever hebben wij razend enthousiaste klanten welke hun ervaringen delen.

Van begin tot het eind leggen wij alles op tafel en maken wij het 100% inzichtelijk wat wij doen en wat wij van jou als klant verwachten. Wij gaan professioneel met elkaar om en werken het liefst met korte lijnen en goede afspraken. Zo zorgen we ervoor dat beide partijen weten waar ze aan toe zijn, wel zo prettig.

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

meeting met klant achter laptop

Responsive webshop ontwerp Canlux

Volledig responsive webshop laten maken

Wij gaan ervan uit dat je een webshop wilt laten maken die voor iedereen toegankelijk is op elk apparaat. Dit betekent dat de webshop zowel op een computer, laptop, tablet en smartphone gebruikersvriendelijk moet zijn.

Ons CMS-systeem is standaard responsive. Alle pagina's zijn op ieder apparaat beschikbaar voor de bezoeker. Je kunt er ook voor kiezen om bepaalde onderdelen juist wel op grote schermen te laten zien maar niet op kleine schermen of andersom.

Goed vindbaar in Google

Je hebt een sterkste webshop laten maken en verkoopt mooie producten. Maar, hoe komen de bezoekers nu op jouw webshop? 70% van de Nederlanders gebruikt Google om het product te vinden wat zij zoeken. Hoe staat jouw product aangeschreven binnen Google?

Ons systeem zorgt voor een sterke basis voor uitstekende vindbaarheid. Verwacht echter niet dat na oplevering jouw webshop op #1 staat in zoekmachines. We zullen na de oplevering wel aan de slag moeten om nog beter vindbaar te worden. Ga jij je laten inspireren door onze online marketeer?

Onze Online Marketing diensten

Waarom staat mijn webshop nog niet op Google?

Na het opleveren, zullen zoekmachines de webshop gaan indexeren. Dit kan dagen, weken of zelfs maanden duren. We laten de zoekmachines de pagina's scannen en zij bepalen aan de hand van de tekst of het relevant genoeg is voor het woord waar jij op zoekt. Als dit het geval is zal je de pagina kunnen terugvinden in Google, Bing, Yahoo etc.

Bekijk de Online Marketing cases

Wil jij met de webshop goed in Google gevonden worden? Laat ons jou op weg helpen met deze SEO-pakketten.

Kalkovens in Huizen

In Huizen, vlak bij

Ook als wij niet bij jou in de regio zitten kun je door ons een webshop laten maken. Ons kantoor zit midden in Nederland gevestigd, in Huizen. Hierdoor zijn we erg centraal opgesteld en dus ook werkzaam door heel Nederland met het maken van webshops en websites.

Kom eens vrijblijvend langs (of nodig ons uit) voor een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken. Graag laten wij ons systeem aan je zien en leggen wij de werking hierachter aan je uit zodat je een duidelijk beeld krijgt.

Wist je dat wij onze demonstratie voorbereiden met jouw productgroepen? We leven ons graag in in jouw business en tonen jou vervolgens hoe ons systeem aansluit bij jouw business.

Persoonlijke demo aanvragen

Ondersteuning

Na oplevering van de webshop ontvang je een training waarmee we je kennis laten maken met ons CMS-systeem. Omdat ons systeem enorm groot is, laten we in deze training de basiselementen en de onderdelen aan je zien waar jij gebruik van gaat maken.

Ook zorgen we ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is. Wij breiden ons systeem steeds uit, hier laten we jouw webshop vervolgens ook van profiteren!

Lees meer in ons huidige versiebeheer

Ondersteuning van webshop systeem

Zelf aan de slag met uitgebreide video's

Wij maken uitgebreide ondersteuningsvideo's die jou verder helpen. Op deze manier is het onderhouden van je webshop een eitje.

Wij hebben op onze website een support pagina gemaakt waar je met behulp van video's en tekstuele uitleg meer leert van het systeem. Staat er iets niet bij? Per mail kun je dit ons laten weten. Dan maken we een persoonlijke uitleg video en voegen we een algemene video zo snel mogelijk toe aan het overzicht.

Wij kijken met je mee

Lukt het niet om met de ondersteuningsvideo's en uitleg hetgeen voor elkaar te krijgen wat je graag wilt? Laten we dan op afstand op je scherm meekijken.

Zo krijg je persoonlijke hulp, ook als je niet om de hoek zit.

Deze bedrijven gingen je voor

Ikwilzitzakken.nl
Ikwilzitzakken.nl
CM Shop
Doeco
Doeco
CM Shop
Alushutter
Alushutter
CM Shop
Lumosec
Lumosec
CM Shop
Bovino
Bovino
CM Shop
Sani Luxury
Sani Luxury
CM Shop

Bekijk ons portfolio

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor: