Professionele webshop laten maken

Starten met een webshop?

Ons team van webshop specialisten met in totaal ruim 25 jaar ervaring op het internet, ontwerpen en bouwen dagelijks professionele webshops voor het MKB in Huizen en omstreken. Dat is wat we doen, leuk vinden én waar we goed in zijn. Bij ons kun je een professionele webshop laten maken.

Voor zowel starters als al ervaren ondernemers hebben wij een passend product. Heb je een kleine webshop met enkele (unieke) artikelen, of juist een bulk aan verfijnde keuzemogelijkheden. Wij passen ons graag aan.

Enkele mogelijkheden

  • Op maat vormgegeven webshops
  • Zéér goed vindbaar in zoekmachines
  • Commerciële tools voor omzetverhoging
  • Wij koppelen de webshop aan jouw ERP systeem
  • Webshop laten maken met iDeal en andere betaalmethoden waaronder: Creditcard, Klarna, Afterpay.

Meer over webshops Vraag gratis demo aan

voorbeeld webshop in photoshop
Webshop vormgeving in Photoshop

Webshop op maat laten maken

Samen met jou stemmen we het doel en de doelgroep van de webshop af. We nemen grondig de wensen omtrent jouw webshop met je door. We denken met je mee over de techniek en vormgeving. De beste webshop maken die er bestaat is, dat is elke keer weer ons doel. Hierna starten we met het ontwerpen. We houden uiteraard met de bestaande (of nieuwe) huisstijl.

Omdat iedere webshop op een leeg a4-tje begint zorgen we voor een unieke vormgeving. Uiteraard houden we bij het ontwerpen van jouw webshop rekening met de basiselementen die jouw online succes bepalen.

Bekijk alle webshop functies en commerciële tools

Specifiek maatwerk gewenst?

Is onze "standaard" webshop voor jou niet voldoende? Wij maken voor veel van onze klanten maatwerk om hun webshop helemaal naar eigen smaak zo professioneel mogelijk te maken. Ons programmeerteam en vormgevingteam werken hiervoor naadloos samen om jouw maatwerk tot een succes te maken.

Niets is ons team en CMS systeem te gek, laat ons weten wat jij wilt en wij gaan graag brainstormen over de mogelijkheden.

Wat kost een webshop laten maken?

Dat is afhankelijk van de wensen. We horen graag jouw verhaal en verwachtingen tijdens een kennismakingsgesprek. Vervolgens maken wij een passende offerte.

Wij specialiseren ons in het maken van een uniek en professioneel custom ontwerp. Er is veel mogelijk, afhankelijk van de doelgroep en verwachtingen. Hoe wil jij dat de webshop eruit komt te zien? Hoe moet de webshop werken voor de gebruiker?

Neem contact op

Betrouwbaar, transparant en deskundig

Wat ons als internetbureau onderscheid is dat ons bureau helemaal gericht is op jou als klant. Zodra wij starten met het maken van een webshop ontvang je een link waar je de voortgang kunt bekijken. Wij willen niet alleen tevreden klanten. Liever hebben wij razend enthousiaste klanten welke hun ervaringen delen met mede MKB-ers.

Van begin tot het eind leggen wij alles op tafel en is het 100% inzichtelijk wat wij doen en wat wij van jou als klant verwachten. Wij gaan professioneel met elkaar om. Zo zorgen we ervoor dat beide partijen waar ze aan toe zijn, wel zo prettig.

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

meeting met klant achter laptop

Responsive ontwerp

Volledig responsive webshop laten maken

Wij gaan ervan uit dat je de webshop voor iedereen toegankelijk wilt hebben op elk apparaat. Dit betekend dat de webshop zowel op een computer, laptop, tablet en smartphone gebruikersvriendelijk moet zijn.

Ons CMS systeem is standaard responsive. Alle pagina's zijn op ieder apparaat beschikbaar voor de bezoeker. Je kunt er ook voor kiezen om bepaalde onderdelen juist wel op grote schermen te tonen maar niet op kleine schermen of andersom.

Goed vindbaar in Google

Je hebt de sterktste webshop in de markt en verkoopt producten. Hoe komen de bezoekers op jouw webshop? 70% van de Nederlanders gebruikt Google Search om het product te vinden wat zij zoeken. Hoe staat jouw product aangeschreven binnen Google?

Ons systeem zorgt voor een solide technische basis voor uitstekende vindbaarheid. Verwacht echter niet dat na oplevering jouw webshop op #1 staat in zoekmachines. We zullen na de oplevering wel aan de slag moeten blijven om nog beter vindbaar te worden.

Onze Online Marketing diensten

Waarom staat mijn webshop nog niet op Google?

Na het opleveren, zullen zoekmachines de webshop gaan indexeren. Dit kan dagen, weken of zelfs maanden duren. Ze scannen elke pagina en bepalen aan de hand van de tekst of dit relevant genoeg is. Als dit het geval is zal je de pagina kunnen terugvinden in Google, Bing, Yahoo etc.

Bekijk de Online Marketing cases

Wil jij met de webshop goed in Google gevonden worden? Dan kunnen wij je met onze SEO pakketten zeker helpen.

Kalkovens in Huizen

In Huizen, vlak bij

Ook als wij niet bij jou in de regio zitten kun je door ons een webshop laten maken. Ons kantoor zit midden in Nederland gevestigd, in Huizen. Hierdoor zijn we erg centraal opgesteld en dus ook werkzaam door heel Nederland met het maken van webshops en websites.

Kom eens vrijblijvend langs (of nodig ons uit) voor een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken. Graag tonen wij ons systeem en leggen wij de werking hierachter aan je uit zodat je een duidelijk beeld krijgt.

Ondersteuning

Na oplevering van de webshop ontvang je een training waarmee we je kennis laten maken met ons CMS systeem. Omdat ons systeem enorm groot is nemen we in deze training de basiselementen en de onderdelen waar jij gebruik van gaat maken met je door.

Ook zorgen we ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is. Wij breiden ons systeem steeds uit, waar jij vervolgens ook van profiteren kunt!

Lees meer in ons huidige versiebeheer

CM Specialist ondersteuning op imac

Zelf aan de slag met uitgebreide video's

Met uitgebreide ondersteuning video's en de ondersteuning die je vanuit ons ontvangt is het onderhouden van je webshop een eitje.

Wij hebben op onze website een support pagina gemaakt waar je met behulp van video's en tekstuele uitleg meer leert van het systeem. Staat er iets niet bij? Schroom dan niet om ons te mailen. Dan maken we een persoonlijke uitleg video en voegen we een algemene video zo snel mogelijk toe aan het overzicht.

Wij kijken met je mee

Lukt het niet om met de ondersteunings video's en uitleg het gene voor elkaar te krijgen wat je graag wilt? Dan kunnen wij op afstand met op je scherm meekijken.

Zo krijg je persoonlijke hulp, ook als je niet om de hoek zit.

Deze bedrijven gingen je voor

Ikwilzitzakken.nl
Ikwilzitzakken.nl
CM Shop
Doeco
Doeco
CM Shop
Alushutter
Alushutter
CM Shop
Lumosec
Lumosec
CM Shop
Bovino
Bovino
CM Shop
Sinatec
Sinatec
CM Shop

Bekijk ons portfolio

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor: