Website laten maken Almere

Professionele website laten maken in Almere?

Zit jouw bedrijf gevestigd in of in de buurt van Almere en ben je opzoek naar een bedrijf in de buurt dat een professionele website of webdesign kan ontwerpen en bouwen? Zoek dan niet verder. Wij zijn een professioneel bedrijf waarbij jij als klant centraal staat.

Het is belangrijk dat je een website hebt die precies uitstraalt wat het moet uitstralen. De algehele uitstraling van een website en de juiste gebruikerservaring creëren zorgt ervoor dat de bezoeker zich op zijn plek voelt op jouw website (en dus langer blijft).

Wij begrijpen dit en nog veel meer maar al te goed. Benieuwd hoe wij nog meer inspelen op jouw doelgroep?

Meer over websites   Maak een afspraak

Enkele mogelijkheden

Website ontwerpstadium in Photoshop
Olifanten van Almere A6/A27

Wat wij voor jou kunnen doen

CM Specialist bouwt websites voor het MKB in de omgeving van Almere.

Ons CMS systeem zorgt ervoor dat het beheer van de website gemakkelijk zelf kan worden gedaan. Wij liggen aan de A27 in Huizen. Goed te bereiken vanuit Almere. De snelst groeiende stad van Nederland groeit niet enkel in inwoners, maar ook in bedrijvigheid. Dit merken wij bij CM Specialist in de toename van bedrijven uit de regio Almere die met ons contact opnemen.

Bekijk onderaan deze pagina welke bedrijven je al voor gingen.

Website op maat laten maken

Samen met jou stemmen we het doel en de doelgroep van de website af. We nemen grondig de wensen met je door. We denken met je mee over de techniek en vormgeving. De beste website maken die er bestaat is, dat is elke keer weer ons doel. Vervolgens starten we met het ontwerpen. We houden uiteraard met de bestaande (of nieuwe) huisstijl.

Omdat iedere website op een leeg a4-tje begint zorgen we voor een unieke vormgeving. Uiteraard houden we bij het ontwerpen van jouw website rekening met de basiselementen die jouw online succes bepalen. Zo kan jij de beste website laten maken in Almere.

Website code
Vindbaarheid Google "Aix Rose"

Jouw website goed vindbaar in Google

Er is een grote kans dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Website laten maken Almere”. En het is logisch dat je via deze weg bij ons terecht bent gekomen omdat dit juist is waar wij ons in specialiseren. Het ontwerpen en bouwen van goed vindbare websites.

De websites die wij opleveren zijn technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines waaronder Google, Yahoo, Bing en DuckDuckGo. Naast de techniek, bevat ons CMS verschillende tools en functionaliteiten waarmee je de vindbaarheid per pagina extra kunt verbeteren.

Ook bieden wij na oplevering de mogelijkheid om continu de website SEO technisch te verbeteren. En zelfs met advertenties in Google aan de slag te gaan (SEA).

Lees meer over SEO

Voor tablet en mobiel

Tegenwoordig zijn mobiele telefoons en tablets niet meer weg te denken. Daarom leveren wij een responsive design voor een scherp tarief. Responsive betekent dat er voor elk apparaat een speciale weergave beschikbaar is om zo de bezoeker de beste ervaring te geven. Je kunt er ook voor kiezen om dit niet te doen, maar dit zullen wij je nooit aanraden.

Lees meer over responsive webdesign.

Responsive
Website zelf beheren

Zelf de website beheren of uitbesteden?

Nadat we in samenspraak met je het ontwerp hebben gemaakt wordt deze na goedkeuring gebouwd op ons CMS systeem.

Hierna wordt alle data toegevoegd in de vorm van de door jouw aangeleverde teksten en foto’s. Eventueel kunnen we hierin samenwerken met een fotograaf of tekstschrijver. Er wordt ook een training gegeven waarin je leert hoe je zelf het CMS systeem kunt gebruiken om je website zelf te onderhouden.

Ons eigen CMS, jij volledig de controle

Voor ons geen CMS systemen zoals WordPress en Joomla. Wij hebben een eigen CMS ontwikkeld zodat wij volledig de controle hebben. Niet langer een update die ervoor zorgt dat plugins niet meer werken waardoor je website errors geeft.

Wij staan 100% volledig achter ons product en garanderen je de beste service. Want zeg nou zelf, dat verwacht je toch van een professioneel bedrijf?

Benieuwd naar ons product?

Gratis demo

Responsive
Responsive

Standaard functies in het CMS

Ons CMS is standaard te gebruiken met meerdere talen. Deze zijn schakelbaar d.m.v. taalvlaggen. Liever per taal een eigen domeinnaam? Bijvoorbeeld: domeinnaam.nl voor Nederlands en domeinnaam.com voor Engels? Ga dan voor Multidomein!

We hebben ons CMS boordevol functionaliteiten en modules welke direct beschikbaar zijn zodra wij jouw website opleveren.

Benieuwd naar alle functionaliteiten?

Bekijk ze hier!

Ondersteuning

Na oplevering van de webshop ontvang je een training waarmee we je kennis laten maken met ons CMS systeem. Omdat ons systeem enorm groot is nemen we in deze training de basiselementen en de onderdelen waar jij gebruik van gaat maken met je door.

Ook zorgen we ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is. Wij breiden ons systeem steeds uit, waar jij vervolgens ook van profiteren kunt!

Lees meer in ons huidige versiebeheer

CM Specialist ondersteuning op imac

Zelf aan de slag met uitgebreide video's

Met uitgebreide ondersteuning video's en de ondersteuning die je vanuit ons ontvangt is het onderhouden van je webshop een eitje.

Wij hebben op onze website een support pagina gemaakt waar je met behulp van video's en tekstuele uitleg meer leert van het systeem. Staat er iets niet bij? Schroom dan niet om ons te mailen. Dan maken we een persoonlijke uitleg video en voegen we een algemene video zo snel mogelijk toe aan het overzicht.

Wij kijken met je mee

Lukt het niet om met de ondersteunings video's en uitleg het gene voor elkaar te krijgen wat je graag wilt? Dan kunnen wij op afstand met op je scherm meekijken.

Zo krijg je persoonlijke hulp, ook als je niet om de hoek zit.

Deze bedrijven uit Almere gingen je voor

JW Car Cleaning
JW Car Cleaning
Website
Buzaglo
Buzaglo
CM Shop (CMS)
Fibre Concepts
Fibre Concepts
CM Shop

Bekijk ons portfolio

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor: