Website laten maken Almere

Professionele website laten maken in de buurt van Almere?

Zit jouw bedrijf gevestigd in of in de buurt van Almere en heb je een professionele website nodig? Of wil je graag een nieuwe website?

CM Specialist heeft meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van websites en webshops. Met ons websitesysteem CM Site heb je een professionele en ook snelle website. Zowel aan de voorkant als de achterkant. Een systeem dat altijd up-to-date is, met eindeloos veel mogelijkheden om uit te breiden.

Meer over websites   Maak een afspraak

Voordelen:

  • Je websitebureau in de regio, goed bereikbaar
  • Makkelijk bijhouden of aanpassen van je website
  • Een website met een design dat impact maakt
  • SEO by design: je website technisch klaar voor de zoekmachines
  • Een website die omzet genereert
Website laten maken Almere

Noorderplassen AlmereAuteur: Daria Nepriakhina

Almere groeit in websites

CM Specialist bouwt websites voor het MKB in de omgeving van Almere

Het kantoor van CM Specialist ligt vlakbij de A27 in Huizen. Goed te bereiken vanuit Almere. De snelst groeiende stad van Nederland zorgt voor meer midden- en kleinbedrijven. Dit merken wij bij CM Specialist in de toename van bedrijven uit de regio Almere die met ons contact opnemen.

Deze bedrijven gingen je voor

Responsive design: ook voor tablet en mobiel

Mobiele telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken. Het is daarom belangrijk dat ook bezoekers die je website bekijken op tablet of mobiel, de beste gebruikerservaring hebben.

Ook voor ondernemers die een website willen laten maken in de regio Almere, is responsive webdesign een vereiste.

Responsive
Website laten maken overleg klant

Website op maat laten maken

Samen met jou, de klant

Samen met jou stemmen we het doel en de doelgroep van de website af. We nemen al je wensen met betrekking tot de website met je door, zoals: wat wil je met je website kunnen doen, wat wil je dat je website kan, hoe moet je website eruitzien. Wij adviseren en begeleiden je. Waarbij ons doel altijd is: jouw website, jouw succes!

Heb je extra wensen, behoeften of verzoeken? Geen probleem, wij maken je website geheel op maat.

vindbaarheid van website laten maken almere

Je website goed vindbaar in Google

Er is een grote kans dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Website laten maken Almere”. Onze websites en webshops zijn technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google, Yahoo, Bing en DuckDuckGo. Daarnaast heeft ons websitesysteem verschillende tools en functionaliteiten waarmee je de vindbaarheid per pagina extra kunt verbeteren. Dat is dus een goede start!

Na oplevering van de website is het slim om permanent aan je SEO te blijven werken, of SEA (betaald adverteren) in te zetten.

Lees meer over SEO

CM Site: voor elke branche in Almere

Wil je een website laten maken in Almere, dan heb je een systeem nodig dat professioneel, krachtig en snel is. CM Site biedt alles wat je nodig hebt om bezoekers te trekken. Een stabiel en veilig systeem, uitbreidbaar met slimme functionaliteiten zoals pop-up's, lijstenmodules, fotoalbums, formulieren, meerdere talen en nog veel meer.

Duidelijk en makkelijk systeem

CM Site is gemakkelijk te beheren, je wilt als ondernemer in Almere geen tijd verliezen aan ingewikkelde cms-systemen. CM Site heeft een duidelijk dashboard en heldere iconen, zo weet je precies waar je moet zijn.

Wat kost een website laten maken?

Je kunt bij ons een professionele website laten maken vanaf 4000 euro. Daarvoor krijg je een professionele en complete site die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te bedienen en geschikt voor alle apparaten.

Website zelf beheren

Support en ondersteuning

In de korte training over ons cms-systeem nemen we alleen de onderdelen met je door, die jij gaat gebruiken. Ons systeem is groot en uitgebreid, je hoeft geen dingen te leren die je niet nodig hebt.

Zelf aan de slag met uitgebreide video's

Heb je nog vragen of wil je nog iets nakijken, kijk dan bij onze hulpvideo's of vraag 'Hulp op afstand' aan. We kijken dan op je scherm met je mee. Zo krijg je persoonlijke hulp, ook als je niet om de hoek zit.

Onze supportpagina

Ons systeem altijd up-to-date

We ontwikkelen continu door aan ons systeem. Zo blijft je webshop snel, stabiel en veilig. Ook breiden we uit door wensen en verzoeken van klanten, waar iedereen weer van profiteert.

CM Specialist ondersteuning op imac

Deze bedrijven uit Almere gingen je voor

 
JW Car Cleaning
JW Car Cleaning
CM Site
Hendrikse onderhoud
Hendrikse onderhoud
CM Site
Klimaat Speciaal
Klimaat Speciaal
CM Site
 

Bekijk ons portfolio

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor: