B2C Europe webshop koppeling

Gemakkelijk verzenden

B2C Europe koppeling

Met de B2C Europe koppeling kun je gemakkelijk een internationale verzending aanmaken vanuit jouw webshop. Via talloze overeenkomsten met nationale postdiensten en particuliere distributienetwerken biedt B2C Europe thuisbezorging en douane afhandeling aan.

De koppeling bevat o.a.

  • Gemakkelijk en snel een verzendlabel aanmaken
  • Internationale verzending
  • Keuze uit pakket laten ophalen of versturen
  • Thuisbezorging
  • Douane afhandeling
  • Track en Trace

Vraag een gratis demo aan 

B2C Europe webshop koppeling interface op iMac

B2C Europe

Voor internationale verzendingen.

B2C Europe biedt geïntegreerde verzendoplossingen voor internationale distributie en een aantal aanvullende diensten. Denk hierbij aan fiscale vertegenwoordiging en douaneformaliteiten. Ook kun je snel en eenvoudig verzendlabels printen.

B2C Europe webshop koppeling
B2C Europe & CM Specialist

B2C Europe en CM Shop samen

Regel vanaf nu jouw zendingen direct vanuit jouw webshop.

In de webshop komen jouw orders binnen. Om deze order bij de klant geleverd te krijgen kun je de B2C Europe koppeling gebruiken. Hiermee kun je gemakkelijk pakketten aanmelden voor internationale verzendingen, de gewenste verzendmethode kiezen en tracking informatie bijhouden. Met deze koppeling voorkomt je typefouten en bespaart je tijd.

Orders aanmelden bij B2C Europe

Orders die zijn binnengekomen kun je zelf aanmelden voor verzending.

Kies de soort verzending, valuta, verzendmethode, aantal pakketten en of de verzending voor binnen of buiten Europa is.

De adresgegevens worden automatisch overgenomen van de order. Eventueel zijn deze nog met de hand aan te passen voor als jouw klant een foutje heeft gemaakt bij het invoeren. Na het insturen is het pakket bij B2C Europe aangemeld en kun je direct jouw verzendlabel printen.

Je kunt eventueel nog artikelen in dit scherm verwijderen bij een verzending buiten Europa. Mocht de HS-code niet automatisch ingevoerd zijn, dan kun je dit zelf nog aanpassen (de HS-code is verplicht voor het verzenden van artikelen buiten Europa).

verzending aanmelden bij B2C europe
Verzending status B2C Europe

Verzending beheren

Zodra de verzending bij B2C Europe is aangemeld kun je inzien of de aanmelding gelukt is. 

In het orderoverzicht zie je de zendingen die zijn aangemaakt. Wanneer je zending is afgehaald kun je deze nu volgen met Track en Trace.

Track en Trace met B2C Europe

Wanneer de orders zijn verzonden is het mogelijk voor zowel jou als de klant om deze gemakkelijk te volgen door middel van een Track en Trace optie.

Via de website van B2C Europe kun je naast inloggen ook verzendingen volgen met een Track en Trace optie. Je selecteert het land, vult het order- / typenummer en postcode van de ontvanger in en klikt vervolgens op de knop Track my parcel.

Vraag een gratis demo aan 

B2C Europe - Track en Trace

Kosten van de koppeling:

€ 225,-

éénmalig