Postcode.nl webshop koppeling

Nooit meer foute adressen

Postcode.nl koppeling

Met deze koppeling maak je het plaatsen van een bestelling voor jouw klanten een stuk eenvoudiger. Er hoeft enkel een postcode en huisnummer te worden ingevuld. De koppeling met Postcode.nl haalt vervolgens het juiste adres op!

Waarom Postcode.nl?

  • Van postcode en huisnummer naar adres
  • Geen leveringen meer met incorrect adres
  • Geen typefouten in straatnamen
  • Altijd up-to-date
  • Exclusief voor webshops

Vraag een gratis demo aan 

Voorbeeld Postcode.nl interface op iMac

Postcode.nl API

Adres aanvulling op basis van postcode en huisnummer.

Inmiddels zijn klanten in webshops gewend geraakt om tijdens het plaatsen van een bestelling alleen hun postcode en huisnummer in te vullen. Zij verwachten dat hun adres automatisch wordt aangevuld.

Postcode.nl logo
Postcode.nl en CM Specialist samen

Postcode.nl en CM Shop samen

Het beste van beide platformen gecombineerd

Als je gewend bent aan ons CMS-systeem is het fijn om in dezelfde omgeving te blijven werken. Dankzij de koppeling met Postcode.nl is het mogelijk om d.m.v. een API, Postcode.nl te koppelen met jouw webshop!

Eenvoudig en snel met Postcode.nl

Invullen en laten invullen

Hiernaast is te zien hoe gemakkelijk het is om adresgegevens automatisch te laten invullen door de koppeling met Postcode.nl. Het enige wat de klant hoeft in te vullen is de postcode en het huisnummer.

Registreren postcode.nl

Eenvoudig voor jou en jouw klant

Het hoeft tegenwoordig niet meer zo moeilijk

Om het voor jou en jouw klant zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je van deze koppeling gebruik maken. Zodra jouw account door ons systeem benaderd is hoeft de klant zich enkel nog te registreren en klaar!

Vraag een gratis demo aan 

Verlaag je kosten en verhoog conversie

Met deze koppeling kunt je kosten verlagen en conversie verhogen

Door automatisch het correcte adres in te laten vullen bespaar je op retourkosten etc. Ook ziet het geautomatiseerde stuk in een formulier er professioneel uit en worden bestellingen niet meer op niet bestaande adressen besteld.

Zowel nationaal en internationaal?

Wij kunnen met een andere koppeling, namelijk de PostNL koppeling zowel nationaal als internationaal een adrescheck uitvoeren

Heb je een webshop die zowel nationale als internationale klanten bediend? Dan is de koppeling met PostNL adrescheck iets voor jou.

Vraag een gratis demo aan

Kosten van de koppeling:

€ 225,-

éénmalig