Website modules

Om met meeste uit jouw website te halen

Nieuwsberichten beheren

Je kunt gemakkelijk nieuwsberichten beheren en aan een categorie toewijzen.

Met een start- en einddatum bij een bericht, geef je aan in welke periode een bericht getoond mag worden. Zo voorkom je oud nieuws. Met de redactiemodule kun je per categorie nieuwsberichten door anderen laten beheren, zonder dat zij toegang krijgen tot het volledige CMS.

Beheren van nieuwsberichten
Beheren van nieuwsberichten

Fotoalbums toevoegen

Afbeeldingen kan je eenvoudig van jouw computer naar een nieuw fotoalbum slepen.

Nadat je de foto's hebt losgelaten op het groene vlak, worden de foto's automatisch verkleind (gecomprimeerd) voor gebruik op het internet. Ook kun je de volgorde wijzigen en een beschrijving toevoegen.

Formulieren aanmaken

Met een door jou samengesteld formulier kan een bezoeker onder andere offertes aanvragen, bestanden versturen en/of vragen stellen.

Je kunt zelf meerkeuzevragen, vrije invoervelden, tekstvelden of andere opties aanmaken. Alle ingevulde formulieren worden per e-mail naar jou verzonden én in de database bewaard. Indien gewenst krijgt de klant een bevestiging.

Formulieren op de site aanmaken
Sociale Media

Sociale media koppelen

Koppel jouw website aan sociale media zoals: Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest.

Toon de laatste updates van Instagram of een ander platform automatisch op jouw website. Laat de bezoeker jouw pagina delen met zijn vrienden via meer dan 300 sociale media platformen.

Dealerkaarten aanmaken

Jouw verkooppunten, vestigingen of dealers tonen op een moderne manier.

De dealerkaartenmodule geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld jouw verkooppunten, vestigingen of dealers weer te geven op een Google Maps kaart. Ook kun je schakelen tussen verschillende typen verkooppunten. De afstanden tussen de locatie van de websitebezoeker en de verkooppunten worden automatisch berekend en de dichtsbijzijnde getoond.

Landkaarten aanmaken
Afspraken inboeken

Afspraken inboeken

Met de agendamodule kan jouw bezoeker zelf een afspraak inplannen op een door jouw beschikbaar gesteld tijdstip.

Zodra een bezoeker een tijdsslot reserveert, wordt er real time gekeken of dit tijdsstip nog vrij is. Dit zorgt ervoor dat er nooit een dubbele afspraak geboekt wordt.

Rotators en sliders​

Laat foto’s spreken met visuele effecten.

Om jouw website levendig te maken, kun je gebruik maken van de rotator- en de slidermodule. Met de rotatormodule kun je afbeeldingen op de pagina’s automatisch laten wisselen. Met de slider kun je een complete tekstpagina of een video laten wisselen.

Rotators en sliders

Redactieleden aanmaken

Een redactielid mag een eigen pagina beheren. Daarnaast kunnen er nieuwscategorieën toegevoegd worden zodat hij/zij er zelf berichten aan toe kan voegen.

Rotator module

Voor als je afbeeldingen in jouw vormgeving wilt verwerken. Er zijn opties zoals navigatieknoppen, carrousel modules en zelfs een full-screen achtergrond in te stellen.

Veelgestelde vragen module

Hiermee kan je veelgestelde vragen beantwoorden. Als de bezoeker op de vraag klikt, wordt het antwoord weergegeven op een unieke pagina.

Slider module

Om losse blokken voorbij te laten schuiven kan je de slider gebruiken. Alle tekst is, ondanks de bewegende effecten, goed indexeerbaar voor zoekmachines.

Gastenboek

Als je bezoekers de mogelijkheid wilt geven om een reactie achter te laten. Je krijgt een e-mail zodra er een bericht geplaatst is, deze moet je dan wel nog goedkeuren.