Functionaliteit

Helder overzicht van de functionaliteiten in ons uitgebreide CMS
{aantal_resultaten} Resultaten

Lijstenmodule

Creëer een teampagina, FAQ-module, projectenlijst, functielijst (zoals deze) of andere soorten lijsten die eenvoudig te beheren zijn.

Aanschaf135
Onderhoud / maand
Vormgeving

Maak een afspraak

Lijstenmodule

Eindeloze mogelijkheden en ultiem gemak. Een pagina met een strakke vormgeving waar de items gemakkelijk aan toegevoegd en/of gewijzigd kunnen worden. Alleen de nodige velden worden getoond. Deze kunnen naar wens aan- of uitgezet worden. Denk aan een teampagina, vacaturebank, diensten, behandelingen en projecten. Elke lijstenmodule is door ons geheel naar wens in te regelen en zorgt zo voor het ultieme gemak bij het toevoegen van nieuwe items.

Uitzonderlijk gemak

Wij hebben de lijstenmodule zo bedacht dat het aanpassen en/of toevoegen van een nieuw item simpel en vlot kan worden gerealiseerd. Door de flexibele opzet bepalen wij samen met jou wat er moet worden weergegeven en richten wij de module op maat in.

Blog

Een blog is voor elke actieve website onmisbaar. Met de lijstenmodule kunnen wij jouw blog geheel naar wens samenstellen. Of het nu gaat om afbeeldingen, een titel, datum of uitgebreide teksten, wij maken hier iets moois van.

Portfolio

Met het tonen van eerder gedane werkzaamheden, laat je zien wat jij in huis hebt. Door deze op een goed vormgegeven en heldere manier te presenteren, gaat de scoringskans voor nieuwe klanten omhoog. Uiteindelijk wil een potentiële nieuwe klant ‘zien’ wat jij in huis hebt. Met de lijstenmodule kunnen wij hierop inspelen. Wij doen de techniek en de vormgeving en jij hoeft alleen de teksten en afbeeldingen toe te voegen.

Vacatures

Het team uitbreiden middels vacatures op de website? Plaats ze met een lijstenmodule waarvan de vormgeving volledig is afgestemd op de website, en ga op zoek naar de geschikte kandidaat!

Eindeloze mogelijkheden

Als je niet alleen een portfolio maar ook een blog-, team- of een historiepagina met tijdlijn over je bedrijf wilt laten zien, kan dat. Je kunt meerdere lijsten gebruiken met ieder een eigen vormgeving en andere functies. We hebben goed nagedacht over de vindbaarheid van deze pagina’s voor de zoekmachines. Elk toegevoegd item is voor de zoekmachines te optimaliseren.

Meer over de lijstenmodule


Meer weten over Lijstenmodule

Als je meer wilt weten over deze functionaliteit, of hoe dit voor jou het beste ingezet kan worden, overleggen wij graag!

Maak een afspraak

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon