Sponsorprojecten

CM Specialist en sponsorprojecten

CM Specialist ondersteunt verschillende sponsorenprojecten waaronder stichtingen, verenigingen, sport- en businessclubs. Het doel van sponsoring is om de desbetreffende verenigingen en stichtingen te ondersteunen.

sv huizen logo

Sportvereniging s.v. Huizen

S.V. Huizen is een voetbalclub op sportpark de Wolfskamer in Huizen. De vereniging beschikt over zes speelvelden waaronder twee kunstgrasvelden.

CM Specialist is een Co-sponsor van s.v. Huizen en heeft twee reclameborden op het hoofdveld naast het goal. CM Specialist vindt het leuk om een lokale voetbalclub te sponsoren. Zo maken we voor S.V. Huizen ook de website. Deze heeft sinds kort ook een nieuw uiterlijk gekregen!

Bekijk de website

Business Club Zuyderzee

Business Club Zuyderzee heeft twee doelstellingen: het bevorderen van de zakelijke contacten van de aangesloten leden en het financieel ondersteunen van het eerste elftal van de voetbalvereniging s.v. Huizen.

CM Specialist is op iedere derde dinsdag van de maand aanwezig bij de maandelijkse business-to-business meetings om te netwerken in het businesshome.

Bekijk de website

businessclub zuyderzee logo
Goois Jazz Festival logo

Goois Jazz Festival

Voor jazz, soul en wereldmuziek ben je bij Goois Jazz Festival aan het juiste adres! Jaarlijks vindt je Goois Jazz Festival in Spant! te Bussum. De gehele netto opbrengst wordt door Kiwanis Club Naarden geschonken aan goede doelen.

We sponsoren Goois Jazz Festival al sinds 2011. In 2012 is de eerste website online gekomen en heeft in 2016 een uitgebreid redesign gehad.

Bekijk in portfolio

CM Specialist sponsort Oranje Stichting Huizen

Oranje Stichting Huizen

Oranje Stichting Huizen verzorgt koningsdag ieder jaar weer met groot succes. In 2019 heeft CM Specialist een nieuwe website gebouwd voor Oranje Stichting Huizen.

Koningsdag in Huizen is mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Daarom steunt CM Specialist de stichting online!

Bekijk de website

Eindeloos Theaterwerk

Opgericht door acteur, regisseur en theatermaker Johan Verheij om een werkplaats creëren voor theatermakers, muzikanten, acteurs, schrijvers, vormgevers en andere creatieven.

CM Specialist sponsort Eindeloos Theaterwerk d.m.v. het maken van de website voor de ticketverkoop. Op de website is de informatie te vinden over het programma van de reeds uitgevoerde en komende projecten. De tickets voor de komende voorstelling kunnen worden besteld in de webshop.

Bekijk de website

Eindeloos Theaterwerk logo

CM Specialist sponsort WSV De Brug

WSV De Brug

De ophaalbrug in Huizen. De brug bij de aanloophaven van Huizen wordt bediend door een groep enthousiaste buurtbewoners.

WSV De Brug is afhankelijk van vrijwilligers en daarom dragen wij graag ons steentje bij door de website te realiseren en onderhouden.

Bekijk de website

De Gooische Fotoschool

Compact-camera, spiegelreflexcamera of de camera op je mobiele telefoon. De Gooische Fotoschool verzorgt cursussen fotografie voor beginners en voor gevorderden.

De mooie locaties van Huizen vastleggen stimuleren wij graag. Wij helpen daarom met het realiseren van de website voor De Gooische Fotoschool. Hierop staan alle actuele cursussen die worden aangeboden.

Bekijk de website

De Gooische Fotoschool logo