Heiper ICT & CM Specialist

Wij werken al samen sinds 2010!
  • Netwerk- en systeembeheer
  • Hosting en cloud-oplossingen
  • Beveiliging en backup
  • Onderhoud en advies

Over Heiper ICT

Heiper ICT is de ideale en vooral betrouwbare partner als het gaat om zakelijk netwerk- en systeembeheer. Daarom werken wij al sinds 2010 met veel plezier samen. Bij elkaar meer dan 25 jaar ervaring! Deze sympathieke en kennisgedreven club verzorgt en onderhoudt de gehele ICT-infrastructuur voor organisaties in Midden-Nederland.

En dat doen ze goed! Want met zoveel webshops en websites in ons beheer willen we geen enkel risico nemen en echt kunnen vertrouwen op een optimale en stabiele infrastructuur. Eigenlijk hartstikke logisch, de specialisten van Heiper ICT volgen de snelle ontwikkelingen in de ICT op de voet, waardoor hun kennis altijd up-to-date is.

Bekijk hier de bedrijfspresentatie.

Heiper ICT

Uitstekende service, altijd bereikbaar

Bij Heiper ICT staan ze dag en nacht voor je klaar, indien nodig ook in het weekend. Zij weten de wensen van de klant prima te vertalen naar de juiste oplossingen en spreken gewone-mensen-taal. Zo begrijp je als klant wat er gebeurt en waar je precies voor betaalt.

Geen contracten maar overeenkomsten

Heiper ICT gaat echt voor de lange-termijn-relatie. Tegelijkertijd zijn ze flexibel; contracten kennen ze niet. Ze werken met overeenkomsten, bijvoorbeeld voor onderhoud. Daarbij zijn diensten maandelijks op- en af te schalen, naar behoefte van de klant.

Kostenbeheersing

Facturen zijn helder en overzichtelijk, daarmee zorgen zij voor kostenbeheersing. Via het klantportaal heb je altijd inzicht in afgenomen producten en diensten. We hebben het dan bijvoorbeeld over de kosten van software licenties, hardware, onderhoud, internetlijnen, beveiliging, back-ups en cloud-computing.

Een compleet aanbod

De synergie tussen Heiper ICT en CM Specialist is inspirerend, omdat ons aanbod zo compleet is: we zijn goed in ICT én webshops en websites. We vullen elkaar aan in kennis en kunde, en vinden elkaar in kwaliteit en continuïteit.

Dat betekent voor jou als klant een complete dienstverlening waarbij je altijd aan het juiste adres bent, of nog beter: letterlijk in dezelfde straat! Zo hoef je niet meer verder te shoppen en houd je tijd over voor je eigen bedrijf.

Met één contactpersoon word je niet meer van het kastje naar de muur gestuurd. Wij weten wie we binnen elkaars organisatie moeten hebben, en jij profiteert van een optimaal contact tussen alle partijen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, of neem een kijkje bij Heiper ICT zelf.

Naar Heiper.nl