#1. De rol van CM Specialist

Vormgeving

We beheren deze volledig voor je. Zo ziet de website er altijd goed uit en zijn er geen onbedoelde verspringingen, kleuren of lettertypes. Hiermee bewaken we je huisstijl. Als je iets wilt veranderen aan de vormgeving, kun je dit het beste met ons overleggen. We denken dan graag met je mee en zorgen er gelijk voor dat het er op een telefoon en tablet goed uitziet.

Instellingen

Je kunt zelf bijna alle instellingen beheren. Dit kan handig zijn als je snel wilt schakelen, maar dit kan ook gevaarlijk zijn. Er zijn instellingen die meer effect hebben op de website dan je in de gaten hebt. Geen zorgen als er iets fout gaat, we kunnen bijna elke fout wel herstellen. Maar als je grote wijzigingen gaat doorvoeren, is het wel verstandig om te weten wat je doet. Bij de kleinste twijfel, neem eerst even contact met ons op.

Support

Voor vragen en problemen die je niet kunt vinden op onze website, kun je ons altijd bereiken per mail of telefoon. Onze voorkeur gaat uit naar een mail, deze stuur je naar support@cmspecialist.nl. Gebruik een duidelijke vraagstelling, voeg screenshots / video's toe als bijlage en een link van de pagina('s) waar je vraag over gaat. Zo kunnen we je vraag of probleem beter begrijpen en gelijk uitzoeken / oplossen.

Hulp op afstand

Wil je dat we met je meekijken op je scherm? Dat is geen probleem. Zorg ervoor dat je AnyDesk voor Windows of macOS alvast geïnstalleerd en opgestart hebt op je computer. Als je ons de code doorgeeft kunnen we met je meekijken.

Advies en strategie

Gaat je vraag over advies en strategie? Dan maken we graag een afspraak. We kunnen dan uitgebreid de tijd nemen om na te denken over de beste oplossing.