Functionaliteit

Helder overzicht van de functionaliteiten die in ons CMS staan
{aantal_resultaten} Resultaten

Dealerkaarten

In een overzicht staan alle dealers welke in het systeem zijn aangemaakt, met daar bij vermeld de status. Deze dealers kunnen aan een kaart worden gekoppeld. Het is mogelijk om "dealers" aan te maken, wijzigen of verwijderen.

Klik op "Nieuwe dealer" om een nieuwe dealers aan te maken.

Dealer typen

Je kunt de dealertypen definiëren. Een dealertype is bijvoorbeeld "Shop in Shop" of "Premium dealer". Aan een dealertype kan een eigen marker worden gekoppeld voor op de kaart.

Dealer kaarten

Aan een kaart kunnen dealers worden gekoppeld. De kaart kan in een tekstblok d.m.v. de placeholder worden geplaatst of direct aan een knop worden gekoppeld. In het overzicht zie je een overzicht van alle aangemaakte "kaarten", met daar bij vermeld de status. Je kunt hier tevens een "kaarten" aanmaken, wijzigen of verwijderen.

Klik op "Nieuwe kaart" om een nieuwe kaart aan te maken.

Importeren en controleren

Het is mogelijk om een import te draaien van een .csv bestand. Na de import kunnen alle Geo-codes opgehaald worden. Met "Controleer geo-code'" worden de geocoördinaten opgehaald van de dealers met de status actief en waarbij het controle icon staat op geo-code incorrect.

Voor het uploaden van het bestand voor de import heb je keuze uit de volgende opties hoe het systeem het bestand uitleest:

  •  Alleen nieuwe dealers toevoegen
  •  Nieuwe dealers toevoegen en bestaande aanpassen
  •  Alleen bestaande dealers aanpassen