Functionaliteit

Helder overzicht van de functionaliteiten in ons uitgebreide CMS
{aantal_resultaten} Resultaten

Dealerkaarten

Toon verschillende dealers op een Google-Mapskaart.

Aanschaf
Onderhoud / maand
Vormgeving

Maak een afspraak

Dealerkaarten

In een overzicht staan alle dealers die in het systeem zijn aangemaakt, met de status daarbij vermeld. Deze dealers kunnen aan een kaart worden gekoppeld. Het is mogelijk om "dealers" aan te maken, te wijzigen of verwijderen.

Klik op "Nieuwe dealer" om een nieuwe dealer aan te maken.

Dealertypen

Je kunt de dealertypen definiëren. Een dealertype is bijvoorbeeld "Shop in Shop" of "Premium dealer". Aan een dealertype kan een eigen marker worden gekoppeld voor op de kaart.

Dealerkaarten

Aan een kaart kunnen dealers worden gekoppeld. De kaart kan in een tekstblok worden geplaatst d.m.v. de placeholder, of direct aan een knop worden gekoppeld. In het overzicht zie je alle aangemaakte "kaarten", met de status daarbij vermeld. Je kunt hier ook "kaarten" aanmaken, wijzigen of verwijderen.

Klik op "Nieuwe kaart" om een nieuwe kaart aan te maken.

Importeren en controleren

Het is mogelijk om met behulp van een .csv-bestand te importeren. Na de import kunnen alle geocodes opgehaald worden. Met "Controleer geocode'" worden de geocoördinaten opgehaald van de dealers met de status actief en waarbij het controle-icon geocode incorrect staat.

Voor het uploaden van het bestand voor de import heb je keuze uit de volgende opties m.b.t. hoe het systeem het bestand uitleest:

  •  Alleen nieuwe dealers toevoegen
  •  Nieuwe dealers toevoegen en bestaande aanpassen
  •  Alleen bestaande dealers aanpassen

Dealerkeuze in bestelproces

Het is mogelijk om de bezoeker een dealer te laten kiezen in het afrekenproces. Zie hiervoor ook leveren via verkooppunten.


Meer weten over Dealerkaarten

Als je meer wilt weten over deze functionaliteit, of hoe dit voor jou het beste ingezet kan worden, overleggen wij graag!

Maak een afspraak

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon