334. Exploded View

Exploded View koppelen aan categorie

Kies een bestaande categorie uit of maak een nieuwe aan. Het beste is om ervoor te zorgen dat er eerst nog geen artikelen gekoppeld zijn aan de categorie. Daarmee zorg je ervoor dat het overzichtelijk blijft. Zet het vinkje aan bij 'Instellingen' genaamd: "Deze categorie als Exploded View gebruiken".

Afbeelding uploaden

Upload de afbeelding met daarin de technische tekening en corresponderende cijfers bij de onderdelen. Kies hier zelf welk formaat je wilt gebruiken. Je kunt de afbeelding naar het CMS slepen of uploaden door op het drag-and-drop veld te klikken.

Artikelen koppelen

Artikelen handmatig koppelen

Klik op 'Artikelen' bij de categorie om artikelen te koppelen. Als je ervoor kiest om de artikelen handmatig te koppelen, dan gebruik je de linkerkant met alle beschikbare artikelen. Klik op het + icoon per artikel om deze te selecteren of zoek deze eerst nog op met de zoekfunctie. De artikelen springen daarna naar rechts en verdwijnen aan de linkerkant.

Geef per artikel aan welk nummer ze krijgen om overeen te komen met de nummers op de technische tekening. Ook geef je aan wat de benodigde hoeveelheid is van een artikel. Misschien is het nodig om van een bepaald artikel 3 stuks te bestellen.

Artikelen importeren

Heb je meerdere artikelen voorbereid in een XLXS bestand? Dan kun je die eenvoudig slepen naar het CMS of uploaden door op het drag-and-drop veld te klikken. Zorg wel dat je gebruik maakt van de juiste indeling in het document.

  • Kolom 1: Artikelnummer.
  • Kolom 2: Exploded View nummer.
  • Kolom 3: Exploded View aantal.

Na het importeren zie je gelijk of er artikelen zijn aangemaakt en/of zijn bijgewerkt.

Weergave van artikelen aanpassen

Een webshop heeft standaard een bepaalde presentatie weergave ingesteld. Je kunt gebruik maken van drie verschillende weergaven: lijst, tegel en compact. Wij raden aan om 'Compact' te gebruiken, deze weergave laat de artikelen namelijk het overzichtelijkst zien.