Functionaliteit

Helder overzicht van de functionaliteiten in ons uitgebreide CMS
{aantal_resultaten} Resultaten
  • Filter op

Facturen en pakbonnen

Maak automatisch van een order een factuur en pakbon, of maak zelf eenvoudig een handmatige factuur.

Aanschaf850
Onderhoud / maand10
Vormgeving

Maak een afspraak

Facturen en pakbonnen

Met de facturatiemodule is het mogelijk om vanuit het cms-systeem facturen automatisch en handmatig aan te maken en deze met de klant te delen per e-mail. Het bijhouden van betalingen en creditfacturen aanmaken is eenvoudig en intuïtief.

Automatische factuur

Een automatische factuur is de vervolgstap op de orderbevestiging. Deze factuur wordt automatisch gegenereerd indien de orderstatus op "Factuur aangemaakt" wordt gezet. Indien bij het orderproces de optie "Factuur aangemaakt" is ingeregeld, ontvangt de klant ook de factuur per e-mail.

Factuur orderstatus veranderen

Handmatige factuur

Een handmatige factuur staat los van het invoeren van een order in de webshop. Met de handmatige factuur kan direct een factuur worden aangemaakt met bestaande artikelen en/of eigen regels. Prijzen, aantallen, teksten, kortingen etc. zijn vrij in te voeren. Het is dus mogelijk om eenvoudig en snel een artikel te factureren die niet is opgenomen in de artikeldatabase.

Nadat een handmatige factuur is aangemaakt kan deze als .pdf-bestand worden getoond en worden geprint. Ook kan de factuur worden gemaild naar het opgegeven e-mailadres.

handmatig factuur aanmaken

Pakbon uitprinten

Eenvoudig pakbonnen uitprinten vanuit het CMS-systeem doe je vanaf het factuuroverzicht. Bij de betreffende factuurregel staat aan de rechterkant een icoon van een doos. Zodra je op dat icoon klikt krijg je de mogelijkheid om het .pdf-bestand op te slaan op je computer.

Status van betaling

Door op het statussymbool van de factuur te klikken wordt een pop-up-scherm geopend. In dit scherm kan het bedrag worden geboekt dat is betaald. Er wordt een history van de betalingen met datum bijgehouden. Afhankelijk van het ingevoerde bedrag wordt de status automatisch berekend en opgeslagen.

Status betaling van factuur


Meer weten over Facturen en pakbonnen

Als je meer wilt weten over deze functionaliteit, of hoe dit voor jou het beste ingezet kan worden, overleggen wij graag!

Maak een afspraak

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon