Functionaliteit

Helder overzicht van de functionaliteiten die in ons CMS staan
{aantal_resultaten} Resultaten
  • Filter op

Facturen en pakbonnen

Met de facturatiemodule is het mogelijk om vanuit het cms systeem facturen automatisch en handmatig aan te maken en deze met de klant te delen per e-mail. Het bijhouden van betalingen en creditfacturen aanmaken is eenvoudig en intuitief.

Automatische factuur

Een automatische factuur is de vervolgstap op de orderbevestiging. Deze factuur wordt automatisch gegenereerd indien de orderstatus op "Factuur aangemaakt" wordt gezet. Indien bij het orderproces de optie "Factuur aangemaakt" is ingeregeld ontvangt de klant ook de factuur per e-mail.

Factuur orderstatus veranderen

Handmatige factuur

Een handmatige factuur staat los van het invoeren van een order in de webwinkel. Met de handmatige factuur kan direct een factuur worden aangemaakt met bestaande artikelen en/of eigen regels. Prijzen, aantallen, teksten, kortingen etc. zijn vrij in te voeren. Het is dus mogelijk om op eenvoudige wijze snel een artikel te factureren welke niet is opgenomen in de artikeldatabase.

Nadat een handmatige factuur is aangemaakt kan deze als .PDF worden getoond en worden geprint. Ook kan de factuur worden gemaild naar het opgegeven e-mailadres.

handmatig factuur aanmaken

Pakbon uitprinten

Eenvoudig pakbonnen uitprinten vanuit het CMS systeem doe je vanaf het factuuroverzicht. Bij de betreffende factuurregel staat aan de rechterkant een icoon van een doos. Zodra je op dat icoon klikt krijg je de mogelijkheid om het .PDF bestand op te slaan op jouw computer.

Status van betaling

Door op het statussymbool van de factuur te klikken wordt een pop-up scherm geopend. In dit scherm kan het bedrag worden geboekt wat is betaald. Er wordt een history van de betalingen met datum bijgehouden. Afhankelijk van het ingevoerde bedrag wordt de status automatisch berekend en opgeslagen.

Status betaling van factuur