100. Inloggen

Inloggegevens

Maakte je eerder gebruik van de oude beheermodule? Dan zorgen wij ervoor dat je dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord kunt gebruiken om in te loggen.

Wachtwoord vergeten

Om te voorkomen dat je je wachtwoord niet meer weet en zelf niet de mogelijkheid hebt om een nieuw wachtwoord aan te maken. Raden we je met klem aan om na de eerste keer inloggen je account aan te vullen met een e-mailadres. Op het inlogscherm kun je met het e-mailadres vervolgens je wachtwoord opnieuw instellen door op "Wachtwoord vergeten" te klikken.

Let op: dit kan alleen als je je e-mailadres hebt ingevoerd.

Account beveiligen

We adviseren je om je wachtwoord niet in de browser op te slaan, maar toe te voegen aan een wachtwoord manager. Zorg er daarnaast voor dat je account extra goed beveiligd is met de twee-staps-verificatie. Stel deze in, in de beheermodule als je ingelogd bent.

Gebruikers met rechten

Standaard heb je de mogelijkheid om met een gebruiker op hoofdgebruiker niveau in te loggen. Deze gebruiker wordt als beheerder gezien en kan alle onderdelen binnen de beheermodule inzien, aanmaken, aanpassen en verwijderen.

Extra module

Wil je meerdere gebruikers aanmaken? Dan kun je kiezen om het inloggen uit te breiden met rechten. Je kunt dan meerdere gebruikers aanmaken, rechten toekennen tot bepaalde pagina's binnen de beheermodule. Zo kun je een groep aanmaken met de omschrijving "Marketing". De rechten stel je in op alleen het onderdeel "Algemeen" > "Navigatie". Zo kunnen zij pagina's aanpassen en nieuwe aanmaken voor bijvoorbeeld landingspagina's. Daar koppel je vervolgens de 3 aangemaakte gebruikers aan.

Deze 3 gebruikers kunnen dan niet bij de "Modules". En als je een webshop hebt ook niet bij "Webwinkel".

Je kunt dit ook specifieker instellen. Dat ze toegang hebben tot bepaalde pagina's in de navigatie. Of wel bij de artikelen mogen komen, maar niet de orders kunnen zien.