Marit Vos
Marit Vos Online marketeer
Bericht delen:
Linkedin
  Alle berichten     Blogberichten laten schrijven?
21 oktober 2020 13:10

Officieel WebwinkelKeur partner

Voordelen van deze relatie toegelicht

CM Specialist is officieel partner geworden van Stichting WebwinkelKeur. We lichten deze samenwerking nog eens nader toe.

De meerwaarde van WebwinkelKeur?

WebwinkelKeur staat voor betrouwbare, klantvriendelijke webshops. Het keurmerk geeft aan dat een webshop geverifieerd en juridisch op orde is. Het herkenbare logo geeft de bezoekers van jouw website een geruststellend gevoel waarmee jij de boodschap geeft dat jouw webshop te vertrouwen is.

Reviews met WebwinkelKeur

Verzamel reviews

Met de koppeling tussen WebwinkelKeur en ons systeem kun je gemakkelijk uitnodigingen versturen, zowel automatisch of handmatig. In deze uitnodiging vraag je de klant om een review te schrijven over de ervaring met jouw webshop.

Automatisch versturen

Wanneer je dit automatisch doet, kun je dit afstellen aan de hand van de orderstatus. Bij het bereiken van de ingestelde status wordt er automatisch een mail verzonden naar de betreffende klant waarin men via de link een review kan schrijven.

Boetes voorkomen

Ook helpt WebwinkelKeur met een strenge maar eerlijke juridische controle, en biedt zij hulp door middel van gratis juridische documenten. Zo helpt WebwinkelKeur jou om zaken op orde te stellen en te houden, en mogelijke boetes te voorkomen.

Boetes voorkomen met WebwinkelKeur
Omzet verhogen met WebwinkelKeur

Omzet verhogen

Onderzoek van WebwinkelKeur heeft aangetoond dat een combinatie van het keurmerk én reviews zorgen voor een aantoonbare 15% toename in conversie. Omdat er geen direct klantcontact is bij de aankoop via een webshop, is vertrouwen van extra groot belang. In een fysieke winkel zal de verkoper het creëren van dit vertrouwen voor zijn rekening nemen. 

Stichting WebwinkelKeur: 

 Tevreden klanten zijn de beste verkopers van jouw webshop!

Bescherm de consument

Een webshop die voorzien is van het keurmerk WebwinkelKeur is betrouwbaar en zorgt ervoor dat de consument op de juiste manier wordt beschermd bij het plaatsen van een online order.

Ben je overtuigd of heb je vragen?

Heb je interesse in de koppeling met WebwinkelKeur? Wij geven je graag meer informatie. Wil je iemand spreken van het team van CM Specialist? Bel ons dan op 035 - 7200 700 of mail naar support@cmspecialist.nl