20 juli 2023 09:35
20 juli 2023 09:35

Optimaliseren met onze krachtige partners

Ontdek hoe onze partners bijdragen aan het versterken van onze dienstverlening en het optimaliseren van jouw bedrijfsgroei en klantenervaring.

Wij zijn constant bezig met het versterken van onze dienstverlening en het bieden van waardevolle oplossingen aan onze klanten. Onze partners spelen hierin een belangrijke rol. Samen vormen zij een krachtige combinatie om jouw bedrijfsgroei te optimaliseren en jouw klantenervaring naar nieuwe hoogten te brengen. Laten we kijken hoe elk van deze partners een unieke bijdrage levert.

Leadinfo: De sleutel tot B2B leadgeneratie

Een essentieel aspect van zakelijk succes is het identificeren en benaderen van potentiële klanten. Met behulp van Leadinfo kunnen we precies dat doen, vooral als het gaat om B2B-leadgeneratie. Leadinfo biedt waardevolle informatie over bedrijven die jouw website bezoeken, inclusief welke pagina's ze bekijken en hoe lang ze op de website blijven.

Leadinfo geeft jou de (online beschikbare) gegevens van een bedrijf. Hiermee heb je een krachtig instrument om kwalitatieve leads te identificeren en te analyseren welke bedrijven interesse hebben. Hiermee kun je gerichte verkoopstrategieën te ontwikkelen en een gepersonaliseerde benaderingen hanteren.

Vraag een gratis proefaccount aan

Qooqie: Optimaliseer jouw marketinginspanningen

Qooqie is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in call tracking oplossingen. Maar wat houdt dat precies in en wat kunnen zij voor jou betekenen?

Bij call tracking draait het allemaal om het meten en analyseren van telefoongesprekken die worden gegenereerd door je marketing- en advertentiecampagnes. Qooqie biedt geavanceerde tools en software waarmee je precies kunt achterhalen welke marketingbronnen hebben geleid tot telefoontjes naar jouw bedrijf. Dit omvat verschillende kanalen, zoals online advertenties, zoekmachineoptimalisatie, sociale media en meer.

Vraag een gratis proefaccount aan

Weply: Naadloze 24/7 klantenondersteuning

Weply is een vooruitstrevend bedrijf dat zich specialiseert in het bieden van 24/7 live chatdiensten met een persoonlijk tintje. Maar wat houdt dit precies in en wat kunnen zij voor jou betekenen?

Met Weply kun je jouw websitebezoekers voorzien van directe en persoonlijke ondersteuning via live chat. Deze chatfunctie staat altijd klaar, ongeacht het tijdstip of de dag, om bezoekers te helpen bij hun vragen, problemen of verzoeken. Het is een krachtige tool die jouw klantenservice naar een hoger niveau tilt en jouw klanten een uitzonderlijke ervaring biedt.

Vraag een gratis proefaccount aan

Meer weten over onze partners?