Peter Bot
Peter Bot Back-End Developer
Jeroen Stoker
Jeroen Stoker Designer & Front-End Developer
Bericht delen:
Linkedin
  Alle berichten     Blogberichten laten schrijven?
14 januari 2020

The 2020 road

Een nieuw jaar, een tweede pand en nieuwe kansen.
Het is zover, 2020 is begonnen en dit betekent voor CM Specialist dat wij het afgelopen jaar weer hebben geëvalueerd en onze goede voornemens voor het komende jaar op een rijtje hebben gezet.

Wat kun je verwachten?

Graag lichten wij het tipje van de sluier op om onze klanten een idee te geven waar wij ons het komende jaar op willen focussen! 

In december 2019 hebben wij ons nieuwe pand (direct naast ons oude pand) in gebruik genomen. Hoewel de verbouwing klaar is zullen wij de komende periode wel nog het een en ander doen aan de inrichting om het nog leuker aan te kleden dan het al is!

Beheermodule 2

Beheermodule 2020In 2020 zullen wij ons CMS Beheer 2 uitbrengen. Hoewel er nog geen exacte datum bekend is, is dit onze topprioriteit. In 2019 hebben wij al grote stappen gezet met het oog op veiligheid en verbeterde hard- en software. Deze weg zullen wij in 2020 voortzetten. Na de verhuizing van onze websites naar nieuwe servers en de nieuwe url structuur zal onze beheermodule dus de volgende zijn. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Houdt dan ons blog en onze nieuwsbrief in de gaten!

Hiernaast alvast een sneak peak!

Marketing

Het komende jaar staat in het teken van 'Marketing'. In het afgelopen decennium hebben wij een prachtig klantenbestand mogen opbouwen, maar de ambitie blijft om te groeien. In het kader hiervan hebben wij besloten meer focus te gaan leggen op onze marketing omdat wij hier kansen zien!

         

Nieuwsbrief

Het komende jaar staat ook in het kader van klantencontact. Wij willen meer investeren in het contact met onze bestaande klanten. Wij willen jullie beter op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen ons eigen bedrijf, binnen ons systeem, maar ook met betrekking op onze markt.

Heb jij je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je aan!

Wij kijken er naar uit om 2020 samen met jullie weer een succesvol en mooi jaar te maken!