Lijsten module

Eindeloze mogelijkheden en ultiem gemak

Om het beheren van jouw website nog makkelijker te maken hebben wij de lijstenmodule ontwikkeld.

Een pagina met een strakke vormgeving waar de items gemakkelijk aan toegevoegd en/of gewijzigd kunnen worden. Alleen de nodige velden worden getoond. Deze kunnen naar wens worden aan- of uitgezet. Voorbeelden: Teampagina, Vacaturebank, Diensten, Behandelingen, Projecten et cetera. Elke lijstenmodule is door ons geheel naar jouwwens in te stellen en zorgt zo voor het ultieme gemak bij het toevoegen van nieuwe items.

Vraag een demonstratie aan

Lijstenmodule responsive
Lijstenmodule

Blog voor jouw bezoekers

Op een heldere en overzichtelijke manier jouw klanten up-to-date houden.

Een blog is voor elke actieve website onmisbaar. Met de lijstenmodule kunnen wij jouw blog geheel naar wens samenstellen. Of het nu gaat om afbeeldingen, een titel, datum of uitgebreide teksten, wij maken hier iets moois van.

Eindeloze mogelijkheden

Meerdere lijsten naast elkaar gebruiken? Geen punt.

Als je niet alleen een portfolio maar ook een blog-, team- of een historiepagina met tijdlijn over je bedrijf wilt, is dit natuurlijk geen probleem. Je kunt meerdere lijsten naast elkaar gebruiken met elk een geheel eigen vormgeving en andere functies. We hebben goed nagedacht over de vindbaarheid van deze pagina’s voor de zoekmachines. Elk toegevoegd item is voor de zoekmachines te optimaliseren.

Vraag een demonstratie aan

Lijstenmodule 'De Gooische Fotoschool'
Lijstenmodule

De lijstenmodule als portfolio

Een moderne weergave van jouw portfolio geeft vertrouwen.

Met het tonen van eerder gedane werkzaamheden, laat je zien wat jij in huis hebt. Door deze op een goed vormgegeven en heldere manier te presenteren, gaat de scoringskans voor nieuwe klanten omhoog. Uiteindelijk wil een potentiële nieuwe klant ‘zien’ wat jij in huis hebt. Met de lijstenmodule kunnen wij hierop inspelen. Wij doen de techniek en de vormgeving en jij hoeft alleen de teksten en afbeeldingen toe te voegen.

Uitzonderlijk gemak

Geen poespas, maar klik, klik en opslaan!

Wij hebben de lijstenmodule zo bedacht dat het aanpassen en/of toevoegen van een nieuw item simpel en vlot kan worden gerealiseerd. Door de flexibele opzet bepalen wij samen met jou wat er moet worden weergegeven en richten wij de module op maat in.

Vraag een demonstratie aan

Lijstenmodule als teamweergave