Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
18.212.83.37

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

Veilige website met een SSL Certificaat

Veilig omgaan met gegevens

Met een SSL Certificaat geeft u uw bezoekers en klanten maximale veiligheid en betrouwbaarheid op uw website of webwinkel.

Ook CM Site en CM Shop kunnen draaien op een beveiligde omgeving met een SSL Certificaat.

Data encryptie

Een SSL Certificaat zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en uw website via een versleutelde verbinding verloopt. Standaard is een verbinding niet beveiligd. Met een SSL Certificaat wordt de data geëncrypt, oftewel versleuteld. De browser pakt het setje data in. Alleen de ontvangende server heeft de sleutel van dit pakketje data. Zo weet u dus zeker dat niemand gevoelige informatie in handen krijgt. Betalingsgegevens worden al wel standaard versleuteld middels de betaalproviders waar wij mee werken.

https://www.cmspecialist.nl

zoekmachineoptimalisatie

Beter voor zoekmachines

Zoekmachines zoals Google en Bing hebben aangegeven dat ze een webwinkel of website met een SSL Certificaat beter beoordelen. Dus zelfs zonder technische of tekstuele verbeteringen of SEO-optimalisatie draagt een SSL Certificaat al bij aan de vindbaarheid. Ook dit is een reden om te kiezen voor een SSL Certificaat.

Privacywetgeving

De wet heeft bepaald dat u in alle gevallen waarbij u een formulier of betaalmodule gebruikt, er gebruik moet maken van een beveiligde verbinding. Met een SSL-certificaat verzekerd u de bezoekers van uw website ervan dat niemand anders inzicht heeft in (betaal)gegevens, en voldoet u dus aan de wet.

Vertrouwd gevoel

Door het SSL Certificaat geeft u aan dat uw website betrouwbaar is en dat u de privacy van uw bezoekers respecteert. Voor de bezoeker is uw veilige website te herkennen aan een slotje voor de url in de adresbalk van de browser. Met een SSL Certificaat zorgt u voor een vertrouwd en veilig gevoel bij uw bezoekers.

Wat betekent dit in de praktijk:

Wij koppelen een SSL Certificaat aan uw domeinnaam, regelen de techniek in en passen de links op de website aan.
Renewals van het certificaat worden uiteraard door ons verzorgd.

Domein validatie SSL Certificaat per domein. € 39,- per jaar
Inregelen SSL Certificaat. € 75,- éénmalig