SSL-Certificaat

Veilig omgaan met gegevens

Met een SSL Certificaat geeft je jouw bezoekers en klanten maximale veiligheid en betrouwbaarheid op jouw website of webshop. Ook CM Site en CM Shop kunnen draaien op een beveiligde omgeving met een SSL Certificaat.

Data encryptie

Een SSL Certificaat zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en jouw website via een versleutelde verbinding verloopt. Standaard is een verbinding niet beveiligd. Met een SSL Certificaat wordt de data geëncrypt, oftewel versleuteld. De browser pakt het setje data in. Alleen de ontvangende server heeft de sleutel van dit pakketje data. Zo weet je dus zeker dat niemand gevoelige informatie in handen krijgt. Betalingsgegevens worden al wel standaard versleuteld middels de betaalproviders waar wij mee werken.

SSL Certificaat laten installeren   

https://www.cmspecialist.nl

zoekmachineoptimalisatie

Betere indexering

in de  zoekmachines

Zoekmachines zoals Google en Bing hebben aangegeven dat ze een webshop of website met een SSL Certificaat beter beoordelen. Dus zelfs zonder technische of tekstuele verbeteringen of SEO-optimalisatie draagt een SSL Certificaat al bij aan de vindbaarheid. Ook dit is een reden om te kiezen voor een SSL Certificaat.

Privacywetgeving

De nieuwe AVG-wet heeft bepaald dat je in alle gevallen waarbij je een formulier of betaalmodule gebruikt, er gebruik moet worden gemaakt van een beveiligde verbinding. Met een SSL Certificaat verzeker je de bezoekers van jouw website ervan dat niemand anders inzicht heeft in (betaal)gegevens, en voldoe je dus aan deze wet.

Vertrouwd gevoel

Door het SSL Certificaat geef je aan dat jouw website betrouwbaar is en dat je de privacy van jouw bezoekers respecteert. Voor de bezoeker is jouw veilige website te herkennen aan een slotje voor de url in de adresbalk van de browser. Met een SSL Certificaat zorg je voor een vertrouwd en veilig gevoel bij jouw bezoekers.

Wat betekent dit in de praktijk:

Wij koppelen een SSL Certificaat aan jouw domeinnaam, regelen de techniek in en passen alle links op de website aan. Renewals van het certificaat worden uiteraard door ons verzorgd.

Domein validatie SSL Certificaat per domein. € 39,- per jaar
Inregelen SSL Certificaat. € 85,- éénmalig