Webshop laten maken Almere

Professionele webshop laten maken in Almere?

Opzoek naar een bedrijf bij Almere in de buurt dat een professionele webshop of webdesign kan ontwerpen en bouwen? Blijf dan even en neem contact met ons op. Als professioneel bedrijf is het erg belangrijk dat je een webshop hebt die daarbij aansluit. Dat begrijpen we maar al te goed.

Ons internetbureau staat voor​

  • Uniek vormgegeven webshops
  • Goed vindbaar in de zoekmachines
  • Gemakkelijk zelf jouw webshop bijhouden
  • Webshops die omzet genereren

Wilt je meer weten?   Maak een afspraak

Webshop laten maken in Almere
Olifanten Almere

Wat wij voor jou kunnen doen

CM Specialist maakt webshops voor het MKB in omgeving Almere.

Ons CMS systeem zorgt ervoor dat je zelf de webshop eenvoudig kunt beheren. Wij liggen aan de A27 in Huizen. Goed te bereiken vanuit Almere.

De snelst groeiende stad van Nederland groeit niet enkel is inwoners, maar ook in bedrijvigheid. Dit merken wij bij CM Specialist in de toename van bedrijven uit de regio Almere die met ons contact opnemen.

Jouw webshop goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Webshop laten maken Almere”. En het is logisch dat je via deze weg bij ons terecht bent gekomen omdat dit juist is waar wij ons in specialiseren.

Het ontwerpen en maken van goed vindbare webshops. Ons CMS systeem, dat door ons zelf is ontworpen en gebouwd, zorgt er voor dat je gemakkelijk alles in eigen hand houdt. Je krijgt van ons een training om ervoor te zorgen dat jouw webshop goed vindbaar is, niet alleen Almere, maar ook daarbuiten. 

Meer informatie of gewoon eens vrijblijvend sparren?

Maak een afspraak

Vindbaarheid Google
Responsive

Voor tablet en mobiel

In de huidige digitale markt zijn smartphones en tablets niet meer weg te denken. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze webshops responsive zijn, om op deze manier alle platforms goed te bereiken. Indien je een niet responsive webshop wilt is dit uiteraard ook mogelijk. Wij zullen dit echter nooit adviseren.

Lees meer over responsive webdesign.

Beheer zelf of besteed uit?

Nadat we in samenspraak met je het ontwerp hebben gemaakt wordt deze na goedkeuring gebouwd op ons CMS systeem.
Hierna wordt alle data toegevoegd in de vorm van de door jou aangeleverde tekst en foto’s.

Wij kunnen eventueel assisteren in de vorm van het verstrekken van een tekstschrijver en/of fotograaf. Er wordt ook een training gegeven waarin je leert hoe je zelf het CMS systeem kunt gebruiken om je webshop zelf te onderhouden.

Webshop beheren

Deze bedrijven uit Almere gingen je al voor

Blok's specerijen Buzaglo Drinkoop Fibre Concepts
Fibre Concepts JW Car Cleaning Spotfactoring Jouw bedrijf hier?
Maak een afspraak