Responsive webdesign

Een speciale weergave voor mobiel, tablet of grote desktop

Afhankelijk van het doel van jouw website kan het zeer interessant zijn om jouw website of webshop responsive weer te geven.

Responsive webdesign betekent dat de bezoeker op zijn mobiele telefoon of tablet de website simpeler gepresenteerd krijgt en dat de website zich aanpast aan het apparaat waarmee de website bekeken wordt. Zo is het bijvoorbeeld niet meer vereist om in te zoomen op een pagina en is het een stuk eenvoudiger om producten of diensten te bestellen. Ook kunnen we het telefoonnummer direct boven in het scherm op de homepage tonen. Door hier op te klikken bij een mobiele telefoon kan dit nummer direct gebeld worden.

Meer weten over een Responsive website?

Responsive design
Toevoegen aan beginscherm

Responsive website toevoegen aan beginscherm

Wanneer de website of webshop responsive is, is het ook mogelijk om bij een mobiele telefoon de website als webapp op te slaan.

Er verschijnt automatisch een vraag of de bezoeker de responsive website of webshop aan het beginscherm wilt toevoegen. Indien die vraag wordt bevestigd dan wordt de aanroep naar de website inclusief een icoon van de website opgeslagen op de telefoon of tablet. Zo is jouw website of webshop altijd snel benaderbaar vanaf het home-scherm.