Website laten maken Bussum

Een professionele website laten maken?

U bent op zoek naar een bedrijf dat u kan voorzien van een professionele website. Zoek niet verder en neem contact met ons op! Wij zijn ons bewust van het belang van een goed vormgegeven professionele website die uw bedrijf helpt zich te profileren op het wereldwijde web.

Ons internetbureau staat voor​

  • Uniek vormgegeven websites
  • Goed vindbaar in de zoekmachines
  • Gemakkelijk zelf uw website bijhouden
  • Websites die omzet genereren

Wilt u meer weten?   Maak een afspraak

Webdesign Eemnes
Nieuwe foto's

Wat wij voor u kunnen doen

Wij zijn dé specialist voor het bouwen van websites voor het MKB in Bussum en omgeving.

Wij leveren complete websites die makkelijk door uzelf te onderhouden zijn. Wij liggen prachtig gelegen in Huizen vlakbij de afslag van de A27.
Bussum dat bekend staat door zijn omliggende prachtige natuur en haar bekende Vitus Kerk is een prachtig dorp dat midden in de randstad ligt, maar tegelijkertijd een oase van rust is in deze omgeving.

Uw website goed vindbaar in Google

U heeft waarschijnlijk recent gezocht op: “Website laten maken Bussum”. Het is niet verbazingwekkend dat u ons hiermee hebt gevonden, omdat dit nu precies onze specialiteit is. Goed vormgegeven, gebouwde en vindbare websites maken. Met ons in huis ontwikkelde CMS systeem zorgen wij ervoor dat u gemakkelijk zelf uw website kunt onderhouden. Wij verzorgen ook de training om u de middelen te geven die ervoor zorgen dat u zelf uw website kunt onderhouden. 

Wilt u meer informatie of gewoon een vrijblijvend gesprek?

Maak een afspraak

Uw website lokaal vindbaar in Eemnes
Responsive

Voor tablet en mobiel

Onze websites zijn uiteraard volledig responsive om zo in te spelen op de veranderende markt waarin smartphones en tablets inmiddels niet meer zijn weg te denken. Op deze manier is uw website geschikt voor elk platform. U kunt ervoor kiezen om uw website niet responsive te maken, maar dit is niet iets wat wij u adviseren.

Lees meer over responsive webdesign.

Zelf uw website beheren of uitbesteden?

In samenspraak met u werken wij de vormgeving uit. Na uw akkoord zorgen wij ervoor dat de website wordt gebouwd op ons CMS systeem. De volgende stap is het vullen van de website met de door u aangeleverde teksten en afbeeldingen (en evt. video’s). Indien u deze niet zelf kunt/wilt maken kunnen wij een tekstschrijven en/of fotograaf adviseren. De laatste stap is de training die jullie leert hoe jullie via ons CMS systeem zelf data kunt wijzigen of toevoegen.

Groothandel webwinkel Afgesloten informatie en documenten

Deze bedrijven uit Bussum gingen u voor

Archibald Johanknegt Paul Steenman SUB GMT
The Smart Index Company Spotfactoring Buzaglo Uw bedrijf hier?
Maak een afspraak