Website laten maken Bussum

Een professionele website laten maken in Bussum?

Op zoek naar een bedrijf in de buurt van Bussum dat een professionele website voor je kan ontwerpen en bouwen?

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites en webshops. Ons kantoor zit in Huizen aan de Ambachtsweg 55D. Dichtbij is wel zo makkelijk communiceren.

Ons websitesysteem is speciaal ontwikkeld voor ondernemers in Bussum en omgeving. Geschikt voor alle branches, denk aan: horeca, kledingwinkels, makelaars, adviseurs, stichtingen, verenigingen, tandartsen, huisartsenpraktijken, hovenieren, advocaten, stomerijen, aannemers, taxibedrijven, recruiters en nog veel meer.

Met ons websitesysteem CM Site:

  • Heb je een website die impact maakt op je doelgroep
  • Heb je een snelle, veilige en krachtige website
  • Is je website technisch klaar voor de zoekmachines
  • Is je website zichtbaar op alle apparaten (responsive)
  • Kun je makkelijk je eigen website bijhouden

Wil je meer weten?   Maak een afspraak

Website ontwerp stadium in Photoshop Bussum
Bussum Kloepelkerk
Auteur: Michiel1972

Wat wij voor je kunnen doen

Wij zijn dé specialist voor het bouwen van websites voor het MKB in Bussum en omgeving.

Wij bouwen niet alleen een professionele website, maar wij zorgen er ook voor dat onze klanten de website makkelijk zelf kunnen onderhouden. Ons kantoor is gelegen in Huizen, niet ver van Bussum vandaan. Wel zo makkelijk!

Wij kennen het regionale MKB goed, we weten wat er speelt en wat ondernemers nodig hebben. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat je wensen zijn en hoe we je kunnen helpen.

Plan een gratis demo

CM Site: voor elke branche in Bussum

Wil je een website laten maken in Bussum, dan heb je een systeem nodig dat professioneel, krachtig en snel is. CM Site biedt alles wat je nodig hebt om bezoekers te trekken. Een stabiel en veilig systeem, uitbreidbaar met slimme functionaliteiten zoals pop-up's, lijstenmodules, fotoalbums, formulieren, meerdere talen en nog veel meer.

Duidelijk en makkelijk systeem

CM Site is gemakkelijk te beheren, je wilt als ondernemer in Bussum geen tijd verliezen aan ingewikkelde cms-systemen. CM Site heeft een duidelijk dashboard en heldere iconen, zo weet je precies waar je moet zijn.

Wat kost een website laten maken?

Je kunt bij ons een professionele website laten maken vanaf 4000 euro. Daarvoor krijg je een professionele en complete site die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te bedienen en geschikt voor alle apparaten.

Website zelf beheren
Website laten maken in Bussum overleg klant

Website op maat laten maken in Bussum

Samen met jou stemmen we het doel en de doelgroep van de website af. Deze kan zich in de regio Bussum bevinden, maar je kunt ook nationaal of internationaal georiënteerd zijn. We nemen al je wensen met betrekking tot de website met je door, zoals: wat wil je met je website kunnen doen, wat wil je dat je website kan, hoe moet je website eruitzien. Wij adviseren en begeleiden je. Waarbij ons doel altijd is: jouw website, jouw succes.

Heb je extra wensen, behoeften of verzoeken? Geen probleem, wij maken je website geheel op maat.

Je website goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Website laten maken in Bussum”. Wij werken continu aan het optimaliseren van onze content om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Je ziet dat werken aan je SEO dus echt concreet wat oplevert.

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel het optimaliseren van je webcontent voor de zoekmachines.

70% van de Nederlanders gebruikt Google Search om het product te vinden wat ze zoeken. Met SEO zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines en er meer bezoekers naar je website of webshop komen. Ons webshopsysteem is gebouwd met SEO als uitgangspunt en heeft een solide technische basis voor uitstekende vindbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van je webshop.

Naast de technische kant van SEO, zul je ook aan de slag moeten met de inhoud van je website of webshop. Bijvoorbeeld het schrijven of verbeteren van (bestaande) teksten. Lees ons blog SEO? Dat kost toch alleen maar geld?

Heb je al een website of webshop, en wil je weten hoe je ervoor staat met je vindbaarheid? Laat ons dan een SEO-analyse doen van je webshop of website, met een helder plan van aanpak dat laat zien welke stappen je moet ondernemen om je vindbaarheid te verbeteren.

Onze Online Marketing diensten

Wij doen de SEO voor je

Wil je met dit plan aan de slag maar heb je zelf geen tijd? Je kunt kiezen uit verschillende SEO pakketten waarmee wij al je SEO-zaken regelen. 

zoekmachines google, bing, yahoo en duckduckgo

Deze bedrijven uit Bussum gingen je voor

Archibald
Archibald
CM Site
Taxeren online
Taxeren online
CM Site
Ambassade gelegenheidskleding
Ambassade gelegenheidskleding
CM Site

Bekijk ons portfolio