Website laten maken Laren

Een professionele website laten maken in Laren?

Op zoek naar een bedrijf in de buurt van Laren dat een professionele website voor je kan ontwerpen en bouwen? 

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites en webshops. Ons kantoor zit in Huizen aan de Ambachtsweg 55D. Dichtbij is wel zo makkelijk communiceren.

Ons websitesysteem is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, ook in Laren en omgeving. Geschikt voor alle branches, denk aan: stylisten, architecten, makelaars, kledingwinkels, autodealers, hypotheekadviseurs, accountants, financieel adviseurs, stichtingen, verenigingen, loodgieters, tandartsen, huisartsenpraktijken, hovenieren, advocaten, stomerijen, aannemers en muzikanten.

Met ons websitesysteem CM Site:

  • Heb je een snelle, veilige en krachtige website
  • Is je website technisch klaar voor de zoekmachines
  • Kun je makkelijk zelf je website bijhouden
  • Heb je een website die impact maakt op je doelgroep

Wil je meer weten?   Maak een afspraak

Website ontwerp stadium in Photoshop in Laren
Laren
Auteur: Drenthe007

Professionele website voor jouw business

Wij bouwen en ontwerpen professionele websites voor het MKB in de omgeving Laren.

Dicht bij Laren

Wij bouwen niet alleen een professionele website, maar wij zorgen er ook voor dat onze klanten de website makkelijk zelf kunnen onderhouden. Ons kantoor is gelegen in Huizen, niet ver van Laren vandaan. Wel zo makkelijk!

We weten wat ondernemers nodig hebben

Wij kennen het regionale MKB in het Gooi goed, we weten wat er speelt en wat ondernemers nodig hebben. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat je wensen zijn en hoe we je kunnen helpen.

Je website goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Website laten maken in Laren”. Wij werken continu aan het optimaliseren van onze content om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Je ziet dat werken aan je SEO dus echt concreet wat oplevert.

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel het optimaliseren van je webcontent voor de zoekmachines.

Technische SEO

70% van de Nederlanders gebruikt Google Search om het product te vinden wat ze zoeken. Met SEO zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines en er meer bezoekers naar je website of webshop komen. Ons webshopsysteem is gebouwd met SEO als uitgangspunt en heeft een solide technische basis voor uitstekende vindbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van je webshop.

Actief werken aan SEO

Naast de technische kant van SEO, zul je ook aan de slag moeten met de inhoud van je website of webshop. Bijvoorbeeld het schrijven of verbeteren van (bestaande) teksten. Lees ons blog SEO? Dat kost toch alleen maar geld?

Heb je al een website of webshop, en wil je weten hoe je ervoor staat met je vindbaarheid? Laat ons dan een SEO-analyse doen van je webshop of website, met een helder plan van aanpak dat laat zien welke stappen je moet ondernemen om je vindbaarheid te verbeteren.

Onze Online Marketing diensten

Wij doen de SEO voor je

Wil je met dit plan aan de slag maar heb je zelf geen tijd? Je kunt kiezen uit verschillende SEO pakketten waarmee wij al je SEO-zaken regelen. 

zoekmachines google, bing, yahoo en duckduckgo

Website laten maken jongen ontwerpen

Website op maat laten maken

Samen met jou stemmen we het doel en de doelgroep van de website af. Deze kan zich in de regio Laren bevinden, maar je kunt ook nationaal of internationaal georiënteerd zijn.

Uitstraling, doelgroep en functionaliteit

We nemen al je wensen met betrekking tot de website met je door, zoals: wat wil je met je website kunnen doen, hoe wil je jouw doelgroep benaderen? Welke uitstraling moet je website hebben en wat is de tone of voice voor je doelgroep? Hoe zit het met de functionaliteiten? Wij adviseren en begeleiden je, zowel met ontwerp en bouw van je website, maar ook met het schrijven van teksten, als je dit wenst. Waarbij ons doel altijd is: jouw website, jouw succes.

Website op maat 

Heb je extra wensen, behoeften of verzoeken? Geen probleem, wij maken je website geheel op maat.

Je website laten maken en dan...?

Nadat je akkoord hebt gegeven op de vormgeving van je website, gaan we over op het bouwen van je website. Alle content die jij hebt aangeleverd zoals afbeeldingen, teksten en documenten worden toegevoegd aan het CMS-systeem, waarmee jij je website makkelijk kunt beheren. Kom je er niet uit met je foto’s? Vraag naar de mogelijkheden voor het inschakelen van een professionele fotograaf. Heb je geen inspiratie of tijd om teksten te schrijven? Of moeten je teksten geredigeerd worden? Onze copywriter schrijft en corrigeert je teksten op uurtarief. Je krijgt vooraf altijd een inschatting van de uren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Als je website klaar is, krijg je van ons een training, zodat je zelf ook pagina’s kunt toevoegen en bewerken.

Zelf beheren of uitbesteden?

Het is ook mogelijk om je website door ons te laten beheren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Webshop vormgeving in Photoshop

Met ons eigen cms heb je volledige controle

CM Site is een krachtig en snel websitesysteem, en heeft een makkelijk te bedienen cms. Met een duidelijk dashboard en heldere iconen, weet je precies waar je moet zijn. Wil je bij ons je website laten maken, dan kun je rekenen op een systeem waarbij je jouw content makkelijk zelf kunt aanpassen. Je corrigeert teksten, je voegt een afbeelding toe of je vervangt een logo. Met het CMS-systeem van CM Site kun je van alles, en heb je volledige controle over je website.

Ondersteuning en support

Na oplevering van je website krijg je een korte cursus zodat je weet hoe je je website kunt gebruiken. Je kunt ook kijken bij onze grote verzameling hulpvideo’s voor uitleg van het cms.

Wat kost een website laten maken?

Je kunt bij ons een professionele website laten maken vanaf 4000 euro. Daarvoor krijg je een professionele en complete site die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te bedienen en geschikt voor alle apparaten.

Bel ons voor meer informatie

Deze bedrijven uit Laren gingen je voor

De Firma Langenberg
De Firma Langenberg
CM Site
Vomaro
Vomaro
CM Site

Bekijk ons portfolio

Aan de slag met CM Site?

Join the club!
Neem nu contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon