Online Marketingstrategie

 • Concrete bedrijfsanalyse
 • Marktanalyse
 • Formuleren doelstellingen
 • Promotie en kanalen inzetten
Aan de slag!

Wil je samen met ons aan de slag voor de beste resultaten? Kies dan voor een complete online marketingstrategie of specifieke kanalen.

Ik wil graag:

Waarom online marketing?

Online marketing - ook wel digital marketing genoemd - betekent letterlijk: het promoten van jouw product of dienst via internet. Als online ondernemer gebruik je online marketing om potentiële klanten te bereiken. Met als doel: meer verkeer naar je website en het verhogen van je omzet. Hierbij zet je online marketingkanalen in zoals social media om je product onder de aandacht te brengen van het publiek. Of SEO, om ervoor te zorgen dat mensen die in Google zoeken, sneller bij jouw webshop of website terechtkomen.

Hoe bepalen we de online marketingstrategie?

Het Compleet Online Marketingplan van CM Specialist biedt een op maat gemaakt marketingplan om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten.

Voorbereiding

In de voorbereiding analyseren we jouw bedrijf, we brengen de sterktes en zwaktes in kaart van jouw organisatie en doen onderzoek naar de concurrentie en de markt. In goed overleg formuleren we doelstellingen als: meer bezoekers op je website, meer conversie, meer omzet, groeien of uitbreiden van je business. Maar bijvoorbeeld ook het vergroten van je naamsbekendheid of het aanspreken van meer doelgroepen. We maken deze doelstellingen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden (SMART), zodat deze doelen ook daadwerkelijk haalbaar zijn.

Plan van aanpak en resultaat

Daarna stellen we het plan van aanpak op dat aansluit bij jouw onderneming, waarbij jij bepaalt welke online marketingkanalen je wilt inzetten. Hierna kunnen we direct van start. Goed om te weten: we nemen ieder kwartaal de resultaten door en sturen - waar nodig - het plan bij.

Compleet Online Marketingplan kort samengevat:

 
 • Concrete bedrijfsanalyse
 • Concurrentieonderzoek
 • Doelgroepenonderzoek
 • SMART-doelstellingen formuleren
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Customer Journey (klantreis) in kaart brengen en optimaliseren
 • Promotie en kanalen bepalen die jij wilt inzetten
Geen tijd om je social media bij te houden?

Geen tijd om je social media bij te houden?

Het komt er niet altijd van om je online content op social media goed bij te houden. Wat kun je doen als je weinig tijd hebt?

14 mei 2021

Social media
Nieuwe update van Google

Nieuwe update van Google

In juli 2021 komt de nieuwe Google update. De gebruikerservaring gaat meewegen bij het bepalen van de ranking in de zoekmachine.

7 mei 2021

SEO

Online marketing updates en tips

Altijd up-to-date!

Hier houden wij je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de wereld van online marketing. Updates van Google, tips en trucs etc.