Website voor Family office

Heeft u een Family office? Dan is een goede website belangrijk. Dat zal u waarschijnlijk niet in eerste instantie denken, omdat een family office juist heel discreet handelt in het belang van de familie.


Toch is het in bijna alle gevallen zo, dat voor of na de eerste kennismaking er een beroep wordt gedaan op uw website. Een family office is vaak discreet in communicatie. Een potentiële klant verwacht dat ook van uw website. Bij een family office zijn vooral de personen erachter belangrijk. Dat is namelijk waar de familie uiteindelijk zaken mee doet, daarom moeten deze vertrouwd voelen. Denk daarbij aan een persoonlijk verhaal, een foto, een duidelijke track record en links naar de LinkedIn pagina van iedere medewerker.

Inhoud en eisen Family office website

Op de website van een family office is het belangrijk dat er juiste en complete informatie wordt aangeboden. Denk aan de volgende punten bij het opzetten van een website voor een family office:

  • De website moet foutloos zijn. Spelfouten en niet goed uitgelijnde afbeeldingen zijn funest voor het vertrouwen.
  • De website moet duidelijk en goed leesbaar zijn. Een groot deel van uw klanten zullen 40+ zijn (uiteraard niet allemaal), maar als de website niet duidelijk is, zal uw advies dat ook niet zijn...
  • De website moet rust uitstralen, het moet duidelijk zijn dat u verstand van zaken heeft. Dat straalt u niet uit door schreeuwerige banners of knipperende teksten, maar door de ruimte te nemen voor tekst en beeld.
  • Uw website moet ook op een iPad of telefoon goed leesbaar zijn. Vandaag de dag werken er veel mensen op een iPad of tablet. Waarschijnlijk praten uw potentiële klanten er over met vrienden, (zaken)partners en kennissen. Deze kruipen niet vaak samen achter een computer, maar pakken wel snel een telefoon of tablet erbij.
  • Toon nooit namen van een klant op uw website, dit is het laatste waar een familie naar opzoek is. Uiteraard zijn anonieme testimonials wel goed om uw potentiële klant te overtuigen, maar het is juist belangrijk om discreet te zijn.
     

Wilt u vrijblijvend sparren over uw Family Office?

Neem dan contact met ons op.