Website laten maken

Een professionele website laten maken?

Ben je een bedrijf aan het opzetten of toe aan iets nieuws? We kunnen er in ieder geval vanuit gaan dat je op zoek bent naar een bedrijf dat een professionele website kan ontwerpen en maken.

Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Als professioneel bedrijf is het erg belangrijk dat je een website hebt die aansluit bij je doelgroep en wensen. Dat begrijpen we maar al te goed.

Ons internetbureau staat voor​:

  • Uniek vormgegeven websites
  • Goed vindbaar in de zoekmachines
  • Gemakkelijk zelf jouw website bijhouden
  • Websites die omzet genereren

Wil je meer weten?   Maak een afspraak

Website laten maken, ontwerpen
Website code

Wat wij voor je kunnen doen

Wij maken websites en webshops voor het gehele MKB en dus ook voor jouw bedrijf.

Wij coderen de website voor je en geven deze vorm zoals jij dat wenst, zodat jij gemakkelijk zelf pagina's kunt toevoegen, foto's wijzigen en veel meer.

Wij zijn gevestigd in Huizen aan de A27. Maar zijn werkzaam door heel Nederland en daarbuiten.

Website laten maken & goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je hebt gezocht op “Website laten maken”. Je krijgt in dit geval ons als zoekresultaat te zien omdat dat nou nét is waar we goed in zijn. Websites ontwerpen, uitwerken en vervolgens goed vindbaar maken in de zoekmachines.

De websites die wij opleveren zijn technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines waaronder Google, Yahoo, Bing en DuckDuckGo. Naast de techniek, bevat ons CMS verschillende tools en functionaliteiten waarmee je de vindbaarheid per pagina extra kunt verbeteren.

Ook bieden wij na oplevering de mogelijkheid om continu de website SEO technisch te verbeteren.

Meer informatie of gewoon eens vrijblijvend sparren?

Maak een afspraak

Vindbaarheid op imac
Website responsive weergave

Voor laptoptablet en mobiel

Tegenwoordig zijn mobiele telefoons en tablets niet meer weg te denken. Daarom leveren wij een responsive design voor een scherp tarief. Responsive betekent dat er voor elk apparaat een speciale weergave beschikbaar is om zo de bezoeker de beste ervaring te geven. Je kunt er ook voor kiezen om dit niet te doen, maar dit zullen wij je nooit aanraden.

Lees meer over responsive webdesign.

Zelf de website beheren of uitbesteden?

Samen met jou stemmen we als eerst de vormgeving af. Als deze akkoord is werken wij de website uit naar ons CMS Systeem. Daarna voegen wij alle teksten en afbeeldingen in die je bij ons aanlevert. Eventueel kunnen we hierin samenwerken met een fotograaf of tekstschrijver.

Als dat gereed is krijg je van ons een uitgebreide training zodat je zelf ook pagina’s kunt toevoegen en bewerken.

Als je wilt dat wij de website voor je beheren is dit geen enkel probleem. Dit doen wij graag! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Groothandel webshop Afgesloten informatie en documenten

Wat kost een website?

Ja, dat ligt eraan. Het kan zijn dat je 3 offertes opvraagd bij 3 verschillende webdesignbureaus en dat je 3 verschillende prijzen terug krijgt. Waarvan één partij drie keer duurder is dan de ander. Vreemd? Nee hoor!

Wat voor website wil je?

Je kunt gaan voor een dertien-in-een-dozijn website, of een website geoptimaliseerd voor jouw business met eigen vormgeving ingespeeld op jouw (toekomstige) bezoekers. Hoe beter de eerste indruk is, hoe langer de bezoeker de website zal onthouden.

Wij vertellen je graag meer!

Website beheren

Ons eigen CMS, volledig de controle

Voor ons geen CMS systemen zoals WordPress en Joomla. Wij hebben een eigen CMS ontwikkeld zodat wij volledig de controle hebben. Niet langer een update die ervoor zorgt dat plugins niet meer werken waardoor je website errors geeft.

Wij staan 100% volledig achter ons product en garanderen je de beste service. Want zeg nou zelf, dat verwacht je toch van een professioneel bedrijf?

Benieuwd naar ons product?

Gratis demo

Standaard functies in het CMS

Ons CMS is standaard te gebruiken met meerdere talen. Deze zijn schakelbaar d.m.v. taalvlaggen. Liever per taal een eigen domeinnaam? Bijvoorbeeld: domeinnaam.nl voor Nederlands en domeinnaam.com voor Engels? Ga dan voor Multidomein!

We hebben ons CMS boordevol functionaliteiten en modules welke direct beschikbaar zijn zodra wij jouw website opleveren.

Benieuwd naar alle functionaliteiten?

Bekijk ze hier!

Functionaliteiten

Deze bedrijven gingen je voor

Emile Thuiszorg
Website
Focus Verloskundig Centrum
Website
Mout Hilversum
Website
Eclat
Website
Merkens Tuincentrum
Website
Archibald
CM Site (CMS)

Bekijk ons portfolio