Website laten maken

Een professionele website laten maken?

Ben je een bedrijf aan het opzetten of toe aan een nieuwe website?

Met ons websitesysteem CM Site heb je een professionele en ook snelle website. Zowel aan de voorkant als de achterkant. Een systeem dat altijd up-to-date is, met eindeloos veel mogelijkheden om uit te breiden.

Website laten maken door CM Specialist

 • Een design dat impact maakt op je doelgroep
 • Krachtig, snel en veilig systeem
 • SEO by design: technisch klaar voor de zoekmachines
 • Makkelijk bijhouden of aanpassen van je content
 • Zet online marketingkanalen in zoals SEO, SEA en linkbuilding

Meer over websites Vraag gratis demo aan

Website laten maken in Photoshop op iMac
Website laten maken overleg klant

Website op maat laten maken

Samen met jou stemmen we het doel en de doelgroep van de website af. We nemen al je wensen met betrekking tot de website met je door, zoals: wat wil je met je website kunnen doen, wat wil je dat je website kan, hoe moet je website eruitzien. Wij adviseren en begeleiden je. Waarbij ons doel altijd is: jouw website, jouw succes.

Heb je extra wensen, behoeften of verzoeken? Geen probleem, wij maken je website geheel op maat.

Veelgestelde vragen

Over ons systeem CM Site

Waarom is CM Site zo goed vindbaar?

Goed gevonden worden is enorm belangrijk, daar hebben wij ons systeem volledig opgebouwd. We noemen dit 'SEO by design'. Dit betekent dat we elke pagina volledig kunnen sturen op zoekmachineoptimalisatie met het toevoegen van metatitels, metatags, metadescriptions etc. Zie ook onze blogpost.

Wij hebben regelmatig overleg met externe partijen om de vindbaarheid van ons pakket CM Site nóg beter te maken. Maar SEO komt niet alleen neer op techniek. Met name de inhoud van de website is belangrijk. Content is namelijk king. Google kent een hogere waarde toe aan websites die pagina's bevatten met relevante content van goede kwaliteit. 

Om de teksten goed op orde te krijgen, om met de juiste zoekwoorden gevonden te worden en om te werken aan de conversie van je website, bieden we online marketingtools zoals SEO, SEA, linkbuilding en copywriting aan, waarmee je zelf uit de voeten kunt. We kunnen je daarin ook begeleiden of dit voor je bijhouden. Lees meer over onze online marketingkanalen en onze abonnementen.

Waarin onderscheidt CM Site zich van een andere website?

Snelheid, voor zowel bezoeker als websitebeheerder

Wat ons systeem echt kenmerkt is de enorme snelheid. Niet alleen de voorkant van onze websites zijn snel, maar ook de achterkant, de kant van de websitebeheerder. Die snelheid halen we omdat we ons systeem CM Site volledig zelf geschreven hebben. Hierdoor hebben we totale controle over wat er gebeurt.

Snelheid is niet alleen belangrijk om hoger te scoren in zoekmachines, maar ook voor de bezoekers die jouw website gebruiken én wanneer jij zelf aan je website werkt. En dat laatste wordt (vinden wij) te vaak vergeten. Dat is één van de redenen waarom wij zelf een systeem hebben ontwikkeld.

Veiligheid met eigen code

We werken niet met plug-ins van derde partijen zoals WordPress dat bijvoorbeeld wel doet. Het risico met dergelijke plug-ins is dat ze niet altijd geüpdatet worden door de makers, zodat ze een kwetsbaar doel zijn voor hackers. Wij updaten ons systeem regelmatig, inclusief alle functionaliteiten en de koppelingen van de webshops. Die gaan dus allemaal tegelijk mee.

Kennis van meerdere systemen

Ironisch genoeg staat onze naam voor Content Management Specialist. Het plan was dat we ons zouden aanbieden als specialisten in Drupal, Magento en WordPress. We hadden hier tenslotte al vanaf 2006 ervaring mee. Vlak nadat we onze visitekaartjes hadden laten drukken besloten we toch om ons eigen systeem te bouwen.

De ontwikkeling van open-source gaat hard en we vinden het in principe een mooi concept. Meerdere ontwikkelaars van over de hele wereld werken aan zo'n open-source-systeem, wat natuurlijk voordelen heeft. Bij ons systeem is dit een team van 6 mensen, dat gaat natuurlijk minder hard. Maar wat bij ons het grote verschil is: wij werken aan één systeem. Geen losse plug-ins die elkaar kunnen bijten of niet kunnen samenwerken. In onze open-source-tijd hebben we er meerdere keren achter moeten komen dat bepaalde onderdelen na een update van een losse plug-in niet meer werkten. Wij waren toen wel "genezen" van open-source.

Gedeelde interesses

Eigenlijk vind je het concept van open-source nog wel terug in ons CM Site- en CM Shopsysteem. Als klant A iets wil, bouwen we het zo dat klant B en C er ook nog iets aan hebben. Heeft klant C uiteindelijk behoefte aan een volgende uitbreiding van wat we net gebouwd hebben, dan hebben klant A en B daar ook weer profijt van. Zo ontwikkelen we samen door.

Veel ervaring

Zoals je hierboven wellicht al hebt gemerkt, zijn we heel ervaren. We hebben in de afgelopen jaren al vele webshops en websites gebouwd voor verschillende branches. Hierdoor zijn we heel breed georiënteerd. Kijk maar eens bij onze klanten.

Wat is de doorlooptijd van het maken van een website?

Het standaard antwoord is: dat verschilt. Maar meestal is het afhankelijk van de klant, die content moet aanleveren zoals huisstijlelementen, teksten, afbeeldingen en links naar social media.

Hebben we deze informatie eenmaal ontvangen, dan kunnen we behoorlijk vlot leveren. Want:

 • De installatie van CM Site kan binnen één week.
 • De vormgeving en techniek zijn 2 aparte trajecten. Hierdoor kan er zowel aan de vormgeving als techniek gelijktijdig gewerkt worden. Ondertussen kun jij de website gewoon vullen.

De  doorlooptijd is meestal 2 tot 4 weken. Bij grotere maatwerktrajecten kan het langer duren. 

Hoe veilig is CM Site?

Elke 3 maanden laten we ons CM Sitesysteem volledige scannen door een externe partij die alle nieuwe, mogelijke kwetsbaarheden test. Als er uit deze test nieuwe kwetsbaarheden naar voren komen, lossen we die zo snel mogelijk op in onze nieuwe versie.

Onze motorkap is dicht

Ons systeem is gesloten, in tegenstelling tot open-source. Daar staat de motorkap eigenlijk gewoon open, voor iedereen die eronder wil kijken. Bij ons is de motorkap dicht. Niemand kan zomaar in onze code kijken. Hierdoor is reverse engineering niet mogelijk.

Niet afhankelijk van hosting bij derde partijen

Daarnaast verzorgen wij zelf onze hosting bij een datacenter in Amsterdam. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van externe partijen. We weten dus ook precies welke modules en processen op onze machines draaien.

Ik wil overstappen met mijn website naar jullie, wat nu?

Wil je overstappen naar ons systeem, dan is het belangrijk dat we een migratieplan opstellen. Dit doen we samen met jou. Enkele onderwerpen die in zo'n plan aan bod komen zijn:

 • Structuur overzetten (of direct herindelen).
 • Inhoud overzetten. 
 • Redirects maken. De meeste pagina's in je oude systeem zullen waarde opgebouwd hebben in de zoekmachines. Die moeten we netjes omleiden naar je nieuwe website om geen linkwaarde te verliezen.
 • Overige zaken.

We begeleiden je van A tot Z. Daarnaast krijg je een volledige en toegankelijke training met betrekking tot ons systeem. Ook heb je toegang tot talloze instructievideo's en ons supportteam staat altijd voor je klaar.

Kan ik met iemand sparren over mijn ideeën voor een website?

Ja, absoluut. Dat vinden wij zelfs een heel erg leuk aspect aan ons werk. We adviseren en stimuleren ondernemers graag, zeker omdat we zelf al meer dan 15 jaar ervaring hebben met (online) ondernemen. Maak gerust een afspraak met ons.

Goed vindbaar in Google

De websites die wij opleveren zijn technisch klaar voor de zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing en DuckDuckGo. Naast de techniek, bevat ons cms verschillende tools en functionaliteiten waarmee je de vindbaarheid per pagina nog extra kunt verbeteren.

Bekijk de Online Marketing cases

Wil je nóg beter gevonden worden? Pak het dan professioneel aan met online marketingtools SEO, SEA en Linkbuilding. Onze specialisten helpen je graag groeien.

Onze Online Marketing diensten

Voor desktop, laptop, tablet en mobiel

Wil je een website laten maken, dan is een responsive design een must. Responsive betekent dat bezoekers jouw website op elk apparaat kunnen bekijken, desktop, laptop, tablet en mobiel. Wij gaan voor de beste klantervaring. Jij ook?

Lees meer over responsive webdesign.

Webshop vormgeving in Photoshop

Je website laten maken en dan...?

Nadat je akkoord hebt gegeven op de vormgeving van je website, gaan we over op het bouwen van je website. Alle content die jij hebt aangeleverd zoals afbeeldingen, teksten en documenten worden toegevoegd aan het cms-systeem, waarmee jij je website makkelijk kunt beheren. Kom je er niet uit met je foto’s? Vraag naar de mogelijkheden voor het inschakelen van een professionele fotograaf. Heb je geen inspiratie of tijd om teksten te schrijven? Of moeten je teksten geredigeerd worden? Onze copywriter schrijft en corrigeert je teksten op uurtarief. Je krijgt vooraf altijd een inschatting van de uren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Als je website klaar is, krijg je van ons een training, zodat je zelf ook pagina’s kunt toevoegen en bewerken.

Zelf beheren of uitbesteden?

Het is ook mogelijk om je website door ons te laten beheren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met ons eigen cms heb je volledige controle

CM Site is een krachtig en snel websitesysteem, en heeft een makkelijk te bedienen cms. Met een duidelijk dashboard en heldere iconen, weet je precies waar je moet zijn. Wil je bij ons je website laten maken, dan kun je rekenen op een systeem waarbij je jouw content makkelijk zelf kunt aanpassen. Je corrigeert teksten, je voegt een afbeelding toe of je vervangt een logo. Met het cms-systeem van CM Site kun je van alles, en heb je volledige controle over je website.

Ondersteuning en support

Na oplevering van je website krijg je een korte cursus zodat je weet hoe je je website kunt gebruiken. Je kunt ook kijken bij onze grote verzameling hulpvideo’s voor uitleg van het cms.

Wat kost een website laten maken?

Je kunt bij ons een professionele website laten maken vanaf 4000 euro. Daarvoor krijg je een professionele en complete site die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te bedienen en geschikt voor alle apparaten.

Bel ons voor meer informatie

Deze klanten gingen je voor

 
Verwelius / Bouwen
Verwelius / Bouwen
CM Site
Heiper ICT
Heiper ICT
CM Site
Emile Thuiszorg
Emile Thuiszorg
CM Site
 

Bekijk ons portfolio

Responsive design iphone van lijstenmodule

Lijstenmodule

Publiceer blogs, nieuwsberichten, FAQ’s en meer

Een belangrijk onderdeel van ons systeem is de lijstenmodule. Deze module maakt het mogelijk om een lijst te publiceren op je website van elementen die je kunt aanvullen of wijzigen. Zoals blogs, nieuwsberichten, FAQ’s of een teampagina met meerdere medewerkers.

Aan- of uitzetten van items

Met de lijstenmodule kun je makkelijk items toevoegen, wijzigen of verwijderen. Je kunt ook items (tijdelijk) uitzetten. Handig bij vacatures, services of diensten en projecten. Wij regelen de lijstenmodule geheel in naar jouw wens.

Er zit standaard 1 lijstenmodule bij de prijs van je website inbegrepen. Je kunt altijd extra lijstenmodules bijkopen.

Vraag een demonstratie aan

Betrouwbaar, transparant en deskundig

Wij zijn als internetbureau helemaal gericht op jou als klant en betrekken je graag in het hele project van A tot Z. Bij de start van het maken van je website ontvang je een link waarmee je de voortgang kunt bekijken, wanneer je maar wilt. Zo houden we allebei vinger aan de pols.

Van begin tot eind leggen we alles op tafel en is het 100% inzichtelijk wat we doen en wat we van jou als klant verwachten. Zo zorgen we ervoor dat beide partijen weten waar ze aan toe zijn, wel zo prettig.

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

meeting met klant achter laptop
zoekmachines google, bing, yahoo en duckduckgo

Je website goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Website laten maken”. Wij werken continu aan het optimaliseren van onze content om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Je ziet dat werken aan je SEO dus echt concreet wat oplevert.

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel het optimaliseren van je webcontent voor de zoekmachines.

70% van de Nederlanders gebruikt Google Search om het product of de dienst te vinden die ze zoeken. Met SEO zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines en er meer bezoekers naar je website of webshop komen. Ons websitesysteem is gebouwd met SEO als uitgangspunt en heeft een solide technische basis voor uitstekende vindbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van je website.

Naast de technische kant van SEO, zul je ook aan de slag moeten met de inhoud van je website. Bijvoorbeeld het schrijven of verbeteren van (bestaande) teksten. Lees ons blog SEO? Dat kost toch alleen maar geld?

Heb je al een website, en wil je weten hoe je ervoor staat met je vindbaarheid? Laat ons dan een SEO-analyse doen van je website, met een helder plan van aanpak dat laat zien welke stappen je moet ondernemen om je vindbaarheid te verbeteren.

Wij doen de SEO voor je

Wil je met dit plan aan de slag maar heb je zelf geen tijd? Je kunt kiezen uit verschillende SEO pakketten waarmee wij al je SEO-zaken regelen.

Support en ondersteuning

In de korte training over ons cms-systeem nemen we alleen de onderdelen met je door, die jij gaat gebruiken. Ons systeem is groot en uitgebreid, je hoeft geen dingen te leren die je niet nodig hebt.

Zelf aan de slag met uitgebreide video's

Heb je nog vragen of wil je nog iets nakijken, kijk dan bij onze hulpvideo's of vraag 'Hulp op afstand' aan. We kijken dan op je scherm met je mee. Zo krijg je persoonlijke hulp, ook als je niet om de hoek zit.

Bekijk onze supportpagina

Ons systeem altijd up-to-date

We ontwikkelen continu door aan ons systeem. Zo blijft je website snel, stabiel en veilig. Ook breiden we uit door wensen en verzoeken van klanten, waar iedereen weer van profiteert.

CM Specialist ondersteuning op imac

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor: